Rabota od doma

Член од
1 март 2010
Мислења
6.886
Поени од реакции
12.034
Ајде па ќе кажете дали ова ќе донесе пари. Значи вака се стартува нова социјална мрежа In face invest gupe, некој може слушнал за ова, јас искрено дознав пред еден месец, а почната е пред една година. Да знаев ќе влезев порано па сега ќе имав искуство да споделам. Значи мрежата се гради и до сега има 10.000 луѓе, не сум сигурна но таргетот му е 1 милион луѓе, сега е затворена после ќе ја отворат. Идејата е тргната од Хрватска, а осмислена од двајца ит-стручњаци. Со тоа што сега додека му е у старт, нуди бизнис модел. Влегуваш имаш 90 дена да зачлениш барем еден човек, така те смета сериозен и ти нуди ако сакаш да потпишеш фрнаншизен договор. Кога ќе влезеш треба да платиш 30 долари/евра зашто има некои провизии. Ако не успееш после 3 месеци ти ги враќа системот парите. Е сега пошто франшизата не е евтина и реално не кошта 30 долари се нуди можност преку системот да ти се отплати, а за тоа е предвиден рок од околу една година.Со тоа што во таа една година, ти се полни твојата мрежа, што овде е разликата што ти не ја полниш туку системот, тој ти спушта членови , по некој свој прорачун и ред. Значи големата мрежа ја полнат сите, после од таа големата се спушта кон тебе. Во твојата лична може ќе паднат членови од Словенија, Австрија, а твои ќе отидат таму, но тоа не е важно. И сега заработките им се занимливи. Вика вака ако, во тој период додека си се полнела фрнашизата си зачленил еден човек-(директен) тој ти го брои, не и твоите луѓе што зачлениле тоа не го занима системот, тоа иде кај нив во нивна кариера, заработуваш до 1000 долари месечно, ако имаш 3 -мислам 3000 беа и така со ред.Социјалната мрежа ќе биде врзана со њеб-шоп, но тој ќе отвори откако ќе ги создаде франшизерите и за тоа моментално подготвува платформа. Тоа е укратко колку јас сум разбрала. У меѓу време за оваа една година над 50 луѓе ги наполниле нивните матрици и веќе заработуваат (но тие се од минатата година). Ќе пуштам и кратко видео на хрватски јазик, погледајте, па кажете.

Што продаваш/нудиш преку откупената франшиза?
 
Член од
24 октомври 2019
Мислења
4
Поени од реакции
3
Како и да е јас влегов, ќе се опробам, ако изгубам 30 долари нека одат по вода. А ако печалам преку 1000 долари месечно, тогаш ќе биде супер, а ќе ми биде криво што не сум ризикувала .Тоа е мое размилсување, ако некој евентуално сака да влезе може да ме контактира во инбокс, ќе кажам се што знам. Тоа е другари. Поздрав од мене!!!!
 
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.167
Поени од реакции
3.696
Како и да е јас влегов, ќе се опробам, ако изгубам 30 долари нека одат по вода. А ако печалам преку 1000 долари месечно, тогаш ќе биде супер, а ќе ми биде криво што не сум ризикувала .Тоа е мое размилсување, ако некој евентуално сака да влезе може да ме контактира во инбокс, ќе кажам се што знам. Тоа е другари. Поздрав од мене!!!!
Поздрав!
 
Член од
1 март 2010
Мислења
6.886
Поени од реакции
12.034
Како и да е јас влегов, ќе се опробам, ако изгубам 30 долари нека одат по вода. А ако печалам преку 1000 долари месечно, тогаш ќе биде супер, а ќе ми биде криво што не сум ризикувала .Тоа е мое размилсување, ако некој евентуално сака да влезе може да ме контактира во инбокс, ќе кажам се што знам. Тоа е другари. Поздрав од мене!!!!
Кажи си овде, не се срами.
 
Член од
15 март 2010
Мислења
5.523
Поени од реакции
5.665
Дајте бе предлози нешто работа од дома .. ова време на карантин некако да се уновчи.. ситно ситно.. да се тепа време...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom