- Член од
- 15 април 2018
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ригорозни и се барањата или од промедика ако кажат дека се е супер, тогаш и NCL дава зелено светло?
Мммм... не би можел да кажам. Кристина знае најдобро.
Јас покривам МСЦ и по потреба Викинг, за НЦЛ не знам баш премногу.
Кај Викинг на толку висока позиција, не би можел да кажам...Поздрав, дали може да аплицираме за работното место Asst Chief Housekeeper за во Викинг без претходно работно искуство во брод?
Инаку имам огромно искуство во хотел и можам да најдам и добри препораки, имам одличнo познавање на англиски и б1 на германски.
можеДечки како што ви пишав претходно, имам дата за качување на Карнивал, идам како музичар со агент кој не го познавам лично. Ме интересира дали постои некаква шанса да ја земам девојка ми со мене на истиот крузер односно постои ли некоја мк агенција која може да ми помогне околу тоа, и колку е паметно да кажам дека сум у врска и дека сакам девојка ми да се качи на истиот крузер? Дали некој имал вакво искуство?
Која од нашите агенции во скопје може да ја заврши таа работа, имаш некој предлог?може
Како информатичар по професија што можете да ми кажете за таквите работни позиции, што се работи, колку саати во денот? Колкава е платата? Имам ли шанси да фатам такјва позиција?
Фала Декстер за фрлањето дрва и камења врз Коузон
...