Коузон мислам си имаат некаков договор со Неуромедика па мора кај нив да го правиш.1000 денари у Чаир у болницата за трудова медицина или 6000 денари у поликлиника Тоспаж у Аеродром и како што кажа Тончи 10.000 ден. у Неуромедика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коузон мислам си имаат некаков договор со Неуромедика па мора кај нив да го правиш.1000 денари у Чаир у болницата за трудова медицина или 6000 денари у поликлиника Тоспаж у Аеродром и како што кажа Тончи 10.000 ден. у Неуромедика.
Башка што некои од круз компаниите си имаат овластено соодветни медицински установи во секоја држава, па во зависност од која компанија ќе работиш лекарскиот мора да биде направен на тоа место. Знам дека за Ројал Карибиан треба да имаш од Неуромедика, а од агенцииве Коузон имаат договор со Неуромедика и ги тераат апликантите таму да го прават медицинскиот преглед.
.Тоа сам ќе си бркаш. IT и слични позоции не идат преку агенции. Агенциите им се за работни позиции кај што има масовни вработувања како келнери, собари, бармени... евентуално детска грижа, фотографи...Дали некој е запознат со некоја агенција што нуди со IT позиции на брод ? преку коузон тешка работа таква позиција
Некои линкови каде и јас да праќам нешто за ITТоа сам ќе си бркаш. IT и слични позоции не идат преку агенции. Агенциите им се за работни позиции кај што има масовни вработувања како келнери, собари, бармени... евентуално детска грижа, фотографи...
За IT, среди си го прогилот на LinkedIN и почни да праќаш мејлови до сите круз компании. Секоја си има сајт и форми за аплицирање за работа.
. Англиски ми е прв јазик и сакам и јас нешто да работам во врска на брод со ИТ 
А што имаш од образование и од работно искуство?Некои линкови каде и јас да праќам нешто за IT. Англиски ми е прв јазик и сакам и јас нешто да работам во врска на брод со ИТ
![]()
Прашањево беше наменето за @Vamos сакав да го тролам, ама глеам ти сериозно си одговараш на истото, така да само ќе ти пишам иди на http://www.cruisecritic.com/ тука ќе ги најдеш сите круз компании на свет и после една по една праќај им ЦВ. Со среќно1 година ривер софт , 3 години isp систем администратор , александрија comptia , linux+ , пракса он нет , повеќе од 5 години искуство администрација redhat , centos , ccna , etc ...
Sent from my iPhone using Tapatalk

1 година ривер софт , 3 години isp систем администратор , александрија comptia , linux+ , пракса он нет , повеќе од 5 години искуство администрација redhat , centos , ccna , etc ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
moze nekoj da mi kaze kolku kosta lekarskoto odprilika ?![]()
denes imav intervju na royal caribbean i pomina ok brazilka mi praese intervju i sea cekam rezultati u ponedelnik da vidam dali sum priimen epa drzete srekja inace dzabe onoa spremanje ova ona opst moabet samo praevme jes da ja zaglaviv na onoa 2 jazik imav germanski i mi rece da se prestavam na germanski i usrav aj ke vidime se drugo besse ok