Tonchie
BATTERY +
Види сеа вака.. сменив 10 фирми во Македонија додека работев. Додека не ја добиеш работата, не кажуваш ништо на останатите места. Ти ако идеш со овој муабет, не ни треба да идеш на брод.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види сеа вака.. сменив 10 фирми во Македонија додека работев. Додека не ја добиеш работата, не кажуваш ништо на останатите места. Ти ако идеш со овој муабет, не ни треба да идеш на брод.
Има, само биди уверлив на интервјуто за работаА има некој шанси да се оди на брод,а да немаш искуство од дадените работни позиции?
Значи и покрај тоа шо ќе му кажиш дека немаш искуство,ако се покажиш способен и со добар конверзационен англиски има шанси?Има, само биди уверлив на интервјуто за работа![]()
Хух... не знам баш за барови, јас сум фотографЗначи и покрај тоа шо ќе му кажиш дека немаш искуство,ако се покажиш способен и со добар конверзационен англиски има шанси?
Додуша иам месец дена работено во дискотека,нешто како шанкер(дека без искуство бев и мијач,а некогаш служев пијачка),веќе ко сме кај тоа,за да бидиш бартендер треба да си коктел мајтор?![]()
Во право си,најдобро е да поминам до Мајоми па таму да си се информирам,Коузон сум бил за друга причина,па и мене не ми оставиле добар впечаток.Хух... не знам баш за барови, јас сум фотографИма други форумџии кои имаат работено у бар на брод, па може ќе пишат ред, два три. Исто така можеш да ги прашаш и жените во Мајоми, они баш фино лепо ќе ти објаснат што и како иде со работа во бар на брод
![]()
Значи и покрај тоа шо ќе му кажиш дека немаш искуство,ако се покажиш способен и со добар конверзационен англиски има шанси?
Додуша иам месец дена работено во дискотека,нешто како шанкер(дека без искуство бев и мијач,а некогаш служев пијачка),веќе ко сме кај тоа,за да бидиш бартендер треба да си коктел мајтор?![]()
Имаш bar utility, тоа е нешто ко помошник на шанкерот, миеш чаши, пуниш фрижидери и такви работи, сеа баш се упознав со еден шо го работел тоа. Види само ако имаш некој пријател што држи кафич или нешто, што може да ти напише фејк препорака дека си работел таму и немаш гајле. Среќно
мислам дека варира од 800-1200 долари и дека плус и бакшиш делиш со шанкерите.Колку е платено ова?[DOUBLEPOST=1422834463][/DOUBLEPOST]
Колку е платено ова?
Дечки планирам деновиве да пуштам една апликација и во Мајоми, да им кажам дека претходно имам искуство со Коузон и дека веќе имам поминатo на едно главно интервју ? Не отидов поради тоа забраната што се случи. Или поарно да си ќутам?