Јас мислам на еден креатор а ти мислиш на друг креатор.Си го знаеш добро без да ти го кажам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам на еден креатор а ти мислиш на друг креатор.Си го знаеш добро без да ти го кажам.
Можеби им треба и на двајцата креатори таква личност нели?Јас мислам на еден креатор а ти мислиш на друг креатор.
Мислиш на Бранко?Си го знаеш добро без да ти го кажам. Беше гонет за последните 6 години неплатен данок...
Мислам и на Бранко и на Грујо.Мислиш на Бранко?
Велија кога создаде империја Никола беше буквално детиште. А1 телевизија почна да работи мислам 1991 година и цело време беше врзан со Бранко.Единствено не се погодија 2006 кога првпат јавно на телевизија влегоа ради неплатен данок и тогаш Велија почна за првпат да лае против СДСМ.Колку што јас знам Велија пробуваше да се спогодува и со ВМРО арно ама овие не прифаќаа и се случи тоа што се случи.Мислам и на Бранко и на Грујо.
Целата вистина ќе ја дознаеме дури по 10-тина години за жал.Велија кога создаде империја Никола беше буквално детиште. А1 телевизија почна да работи мислам 1991 година и цело време беше врзан со Бранко.Единствено не се погодија 2006 кога првпат јавно на телевизија влегоа ради неплатен данок и тогаш Велија почна за првпат да лае против СДСМ.Колку што јас знам Велија пробуваше да се спогодува и со ВМРО арно ама овие не прифаќаа и се случи тоа што се случи.
Ептен им завидувам на твоите интелектуални способности кога се отвара нова фабрика а твојот прв коментар е да се серам на неа се кажува за тебе .До завчера јадеше бурек дека 4 биле само на Бунарџик сега 5 фабрики станааа ни два дена не ти држеше забелешката, сега па ново предвидување ќе сме останале само на ова. Што да трошам повеќе време и зборови кога за фабрики нови што се отвараат кој се со висока технологија итн се јаде бурек. Абе Интел и Мајкрософот да отварат фабрики тука пак ќе се јаде бурек, ебати глупиот македонски менталитет. Утре ќе искочи некој паметен на форумот ќе реќе не чини волку странски компании да инвестираат може да им ја земат работната сила на Македонските компании кој ги плаќаат во просек поглемиот дел вработени околу 12-14000 денари па овие да почнат над 18 000 денари да има даваат плати после што ќе правиме леле македонските компании нема да можат да најдат работна сила која за 10-12000 нема да сака да им рмба. Ах таа клета конкуренција, Ах тие клети фарики што даваат над 15 000 плата, Ах тој клет Бунарџик на колку луѓе им смета што убаво порано на таа ливадата во Бунарџик што убави пикници се правеа сега фабрики од големи Мулти Национални Компании ни носат.На моите интелектуални способности можеш само да му позавидиш, ако ти дозволам затоа што и тоа е привилегија за тебе. Јас сум ти алфа и омега почеток и крај за тебе.
А за овие фабричинава со максимум 1000 вработени во сите нив моментално ништо друго и не следува.
Добредојде во клубот. Кога ќе се отвори нова фабрика во Македонија поготово со висока технологија како во Бунарџик , нема да најдеш многу коментари а тие што ќе ги најдеш пола ќе бидат мрчаторски спрема инвестицијата,од истите тие што до вчера плукале дека не се отвараат фабрики. А кога ќе има некоја лоша вест за Македонската економија 100 коментари за еден ден се пишуваат како не чини ништо како само што не сме пропаднеле , како се е црно и бла бла бла. Уживаат добар дел од членовите на форумот да се палат на лоши вести, тоа предизвикува внимание интерес, а тоа што се отвориле две фабрики на Бунарџик за два дена заебанција е тоа вест ли е. Да имаше вест дека некоја фабрика отпуштила 150 луѓе да видиш 200 коментари за еден ден со плукање каде што Олимписки Базен ќе го напунат до врв. Македонскиот феномен да му умре козата на комшиката.Добро, (извините модератори) КОЈ К*Р им е на сите бидејќи од скоро сум се залченил?
Или само партијци е дозволено да се регистрираат? Да ви се плукнам на паметот.
ON:
Never-before-seen феномен имаме у државата, кога ништо не се дешава, лошо е, нема работа, кога се отвори нешто, лошо е, ќе пропадне/партиско/лопатари/сеедно.