Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
ни сум запалил ни пак планирам да запалам цигара. некои помали копиљаци ги гледам по улица и со цигара в уста демек кој сум, а тој не знае носот да си го избрише
па добро,поголемите не пушат за да бидат видени!!!-Нашите родители пушат за да ги види некој и мангупи да се направат???-Ја може на почетокот на моменти сум се правел важен,ама после гајле ти е за се,и си уживаш во цигарата:smir:

^
па добро,поголемите не пушат за да бидат видени!!!-Нашите родители пушат за да ги види некој и мангупи да се направат???-Ја може на почетокот на моменти сум се правел важен,ама после гајле ти е за се,и си уживаш во цигарата:smir:

Океј, фала ви на советите.
mysmilie_195.gif
http://www.forum.kajgana.com/mysmiliesvb/mysmilie_195.gif

Па затоа баш сменив. Родеото ептен ми се јаки и прстите мирисаат од една цигара после ни сапун помага ни ништо не ја трнува миризбата асално. А овие не ги ни чувствувам, исто ко да не сум запалила. И мене ми се случувало да менувам и јас така во една вечер Malboro, West, Rodeo, па San Slims и што знам уште што не ама вака не ми било никогаш.

ако ти е за да се криеш од дома за пушење тогас не ги мењај цигарите пуши си што сакас а мајка е мастика и здивот не ти мириса а пред да ја фрлиш мастиката протрљај ја низ прсти и не мирисаат или со корка од лимун прстите и па не мирисаат а како и да е кад-тад ке дознаат твоите па мој совет боље кази им на време зш после откоа ке те фатат мн карање има
а и ако им казес побрзо ке сфатат дека пушиш и крај и после одредено време ке ти купуваат цигари тоа сите го прават позз а и не ги мењај цигарите мене ми се деси на екскурзија сите мозни цигари ги пусев Marlboro-belo crveno prestige parlament west-light full flavor- boss-meko i use nekolku i da ti kazam grloto ne si go osekjav

Не е проблемот само дали ме знаат од дома или не.
Непријатен е самиот мирис што се чувствува на прстите.

Луѓе јас да ви кажам дека здив од тутунот најтешко се вади...и ние (пушачите) мислиме дека не се приметува,ама тој мирис е доволно јак...еве јас мислам дека дома не ме знаат,АМА:toe:
-инаку кога мешам пиво/цигари не мирисам на тутун,оти друго е течност кога ќе ичистиш грлото,друго е да се клукаш со сакафчиња,пролазна работа:)

Не е проблемот само дали ме знаат од дома или не.
Непријатен е самиот мирис што се чувствува на прстите.

е да и тоа шо викаш и мене ми се гадеше од мирисот на моите прсти и се нервирав мн ми смрдеа ко оние старцине со бркови големи шо пушат али јбг незз како али си ги неам мириснато прстиве одамна еве бас сеа ми текна ме потсети ти и се надевам дека па долго време нема да ги мирисам :nenene::nenene::nenene: позз

Луѓе јас да ви кажам дека здив од тутунот најтешко се вади...и ние (пушачите) мислиме дека не се приметува,ама тој мирис е доволно јак...еве јас мислам дека дома не ме знаат,АМА:toe:
-инаку кога мешам пиво/цигари не мирисам на тутун,оти друго е течност кога ќе ичистиш грлото,друго е да се клукаш со сакафчиња,пролазна работа:)

А да да тука си у право ја понекад се нервирам коа некој ке ми казе не пуши ми смета зашо ја нишо не осеќам и она одјеби одма али онака коа подугацко време сум надвор а да не пушам јес да е ретко тоа али коа ке влезам у кафич или дома смрди труе се осеќа на километар а незз ама најубаво нешто ми е коа ке станам одма да си запалам цигарче најубаво за расонување па после и со кафе SEX ON THA BITCH!!!

пушам чат-пат, кога пијам алкохол посебно...

Имам пробано цигара 3-4 пати.Вестот не ми се свиѓа,родеото е убаво и марлборото е најубаво.

Не пушам и неможам да поднесам дим од цигари. Ме стегаат право градите.

Не ми смета димот, не пушам, имам пробано и грдо ми беше...
БТВ си напраил грешка у анкетата, може еден член да гласа и за двете :)

Алооооооо ..престанете да постирате дека не сте пушачи или слично .. тоа не не интересира ... темата е Пушачи...Unite yourself!!!!!!!! ..или имате проблеми со видот ..

Vekje 3 godini pusam i gord sum na toa :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom