Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
Aj povtorno otvaram tema za pank i za pank rock muzikata.Pak ke praime muabet za omileni bendovi , pesni, muzicari , za mrtvi i zivi legendi i za sto ke ni tekne uspat.KE se praime muabet i ke doznaeme dali navistina ima uste vistinski pankeri vo makedonijava nasa.Ajde pucajte so sve sto vi e na raspolaganje.Pozz

еј човек колку е глупо сеа,пак треба да се истакнуем,ама ај...:toe:оф леле..Ramones,The Clash,Exploited,The lurkers,The Physicals,The Sex Pistols etc...иначе беше ли на нешо свирка пред школо да почне?имаше у кастро ска(не е тоа тоа,ама...)и беше ОК,скокање,играње све..(ја го шинав коленото,ебате баксузот,знам) и то...ај поздрав:helou:

Epa ne sum jas kriv mi se izgubila temata ili so ja znam sto.Ama aj da ima za muabet neso da si praime.A na ska ne idam poso da recam nekako mi e "sissy".Ne mi fura film i so znam.Na svirka ne sum bil odamna.DAj pisete tuka za svirki unapred da znam poso mi se ide.Toa ti e.Fala na komentar i pozdrav do tebe i site nadezni pankeri i pankerici :P

за инфо,ја сум панкерица ѕо...:pipi:a иначе ќе проверам за некоја свирка,ама doubt it...aj pozz:helou:

леле,ништо нема!!!Проверив и за петок и сабота,абе ништо!!Све тоа балканарија или техно,транс,уатевр:nenene:...па не е фер,kaj да идам сеа?ладно е за на љубов веќе...ти каде??:nesum:

Epa toa ti e samo toa se pusta :S.Inace ja u petok sum na rodenden kaj eden drugar a za u sabota ne znam.Zavisi od drustvo kaj ke se dogovorime.Epa idi u diskoteka so ima veze :D.KOa nema kaj da se ide so da praime.A i ti sedis pred ljubov?Onaka te prasuvam a ne deka i ja sedam.Ic ne sum bil a i ne mi ni se ide da ti kazam.Aj pozz:helou:

Ај ако дознаете несшо свирка на Two Sides или denny te chuva пишете

IgoR_ViCiOuS напиша:
Epa toa ti e samo toa se pusta :S.Inace ja u petok sum na rodenden kaj eden drugar a za u sabota ne znam.Zavisi od drustvo kaj ke se dogovorime.Epa idi u diskoteka so ima veze :D.KOa nema kaj da se ide so da praime.A i ti sedis pred ljubov?Onaka te prasuvam a ne deka i ja sedam.Ic ne sum bil a i ne mi ni se ide da ti kazam.Aj pozz:helou:

A,ne,diskoteka ne mi se ide,zaso za cabe ke dadam pari koa ke stojam celo vreme,ne znam da igram ja na toa:kesa:a za ljubov,cat-pat ke otidam nekogas,ama i toa ne mi prai kejf..:toe:aj ke vidime,moze neso ke izleze do vikend:helou:

Avoid The Void напиша:
A,ne,diskoteka ne mi se ide,zaso za cabe ke dadam pari koa ke stojam celo vreme,ne znam da igram ja na toa:kesa:a za ljubov,cat-pat ke otidam nekogas,ama i toa ne mi prai kejf..:toe:aj ke vidime,moze neso ke izleze do vikend:helou:

Епа коа нема кај да се иде ке у дискотека па малце играње ова она :vozbud:.Шо ке се срамиш не е срамота ако играш:D.И ке си поминес супер би требало.Зависи од друштво тоа.Како ке се организирате и тоа.ЗА викендов мозеби ке излезе ама кој знае.Ај ке видиме.Поздрав

ај јас пак да си пишам тука...Највише се поштува олд скул панк-рок...Што знам...Ramones први,секако, после...Bad Religion, Pennywise, The Casualties, Dead Kennedys (ептен се олд скул и многу си ги поштувам), Millencolin, може NOFX....И еве Anti Flag ко малце по тазе...:)

Супер.Тие се најдобри ако е некој по олд скулот.Ја тоа највише слушам ама и некои така понови.Ама не сега некои фејкери или без веза и што немаат везе со музика.Анти Флаг ги поштуев ама сега искрено кажано ич не ги сакам.Мн шкарт стил имаат.Ептен се катастрофа на свирка.И коа ги видов ми се слоши буквално.Ама пак не се толку лоши.Ај да не серам многу ко божем кој знае кој сум :icon_lol: Ај сеа поздрав :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom