Пуканки?

Пуканки на кино а филмоф да биди романтичен...најубо..па ако е комедија че се засркниш..а ако е па хорор убо е пуканки за да негризиш прсти или нокти од страв..:vozbud::vozbud:

Јадам кога ќе ми се пријаде или некој кога ќе ми спомне пуканки... убави се посебно кога гледам филм или седам пред компјутер, а немам занимација.

Обожавам пуканки , ама ме мрзи да ги правам :( Затоа обично летно време ги јадам кога еден чичко блиску мене почнува да продава готови , е тогаш јадам скоро секој ден :)

Обожавам пуканки и во моментот јадам, ги сакам со путер или маргарин и без сол, а највкусни ми се они за во микро со разни зачини

попкорн хмм обожавам филм попкорн и кока кола ....сон на секоје курле..

Дааааа обожавам пуканкии и тоа со мнооооогу сол :pipi:

супер се пуканките со некое филмче ќе се заборавиш :)

Обожавааам.:) Кога бев помала дедо ми нон-стоп ми правеше и се давев буквално во нив.Ги сакам малку позагоренки и нормално со мноооогу сол.:vozbud:
Којзнае од кога не сум јадела...Не сум ни изразила желба за да ми направат.:toe:
Арно ме потсети темава,кога ќе одам кај дедо ми мора да ми се исполни барањево.:)

За викендите обавезно барам пуканки. Повеќето пати ги комбинирам со некој добар филм :tv:

Ммммммммммммм, обожавам.
Сепак, кога, приготвени на традиционален начин се многу масни.

Да ви кажам рецепт за нискокалорични пуканки? :pos:

Ај, еве:

Пуканките се многу добри за здравјето, особено ако ги приготвувате во микробранова, без многу масло или путер и сол :D

да но Душан Матиќ ( нутриционист ) вели дека се штетни ај сеа!
ја инаку сум збесната по пуканки ахххх :vozbud:

Пуканките се многу добри за здравјето, особено ако ги приготвувате во микробранова, без многу масло или путер и сол :D

Да, но така губат речиси пола од самиот вкус кој всушност не' прави луди по нив, како и аромата која ја шират. Пуканки со ПОВЕЌЕ масло, путер и сол... Ммм...:pipi:

Пуканки јадам обично кога гледам некој интересен филм на компијутер. :pipi:

па јадам пуканки почесто преку цела година може на секој втор ден да си правам пуканки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom