Пуканки?

Ммм...обожавам пуканки..:vozbud:
Со некој добар филм особено..х)))

мммммм со што не ги праам....би ви препорачал....со рендано сирење...хаха...и вегета....и после мераци....и уше друштво...филм...леле нема нешто поубаво...само еднаш ги заборавив и изгореа и цел стан ми мирисаше...и братми ке ме убиеше...ама нвм :pos2:

многу сакам пуканки ама ретко јадам,
некогаш кога мајка ми ќе направи:toe:

Ги обожавам пуканите многу сеа пред 2 часа јадев домашни:baeh::helou:

Обожавам, онака со филмче, мераци бе!
Само да ми ги прави некој професионалец( под тоа се подрабира НЕ јас) за да не јадам после камења да си кршам заби!:pipi:

Ги сакам но сепак сум ги заборавил и незнам од кога не сум пробал :nesum:

Јас си имам едно машинче, само ги клаваш, уклучуваш и директно ги имаш за 5 минути в тањир сервирани. :)

Јас си имам едно машинче, само ги клаваш, уклучуваш и директно ги имаш за 5 минути в тањир сервирани. :)
Но без зејтин?Имам и јас машина,но преферирам во тенџере,повкусни се..:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Најубавото нешто на светот:wink:Едноставно обожавам да ги јадам...да треба да јадам до крајот на мојот живот само пуканки нема да ми претставува никаков проблем
I love Pucki:pos2:

пааааа пуцки хааааааа нешто најдобро занимација јака, убивање досада,јака придружба во моментите кога се гледа филм и све остало !!

Колку често јадите пуканки дали обозавате пуканки :smir: , јас на пример речиси секој ден јадам пуканки то е љубител сум на филм посебно мафиозо филмови
Ретко јадам пуканки и кога јадам му се нурнувам ептен,тогаш правам повеке и цела ден само тоа зобам.:vozbud:

Но без зејтин?Имам и јас машина,но преферирам во тенџере,повкусни се..:pipi:

Има горе едно пластиче, таму ставам маргарин и тој си се топи дур се праат пуканкиве и само го тураш од после, малце сол и милина. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom