Се согласувам!:bravo:Macedalien напиша:Најомразен период во мојот живот ми е пубертетот
Не ме прашувајте зошто оти ќе ме носите на душа :cry:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам!:bravo:Macedalien напиша:Најомразен период во мојот живот ми е пубертетот
Не ме прашувајте зошто оти ќе ме носите на душа :cry:

vmd напиша:ja imam 13 pa uste me nema fateno pubertet/hahhaah
Мене па на 17 ме напуштиMacedonian напиша:Чоек, мене од 17 ме фати, шо се секираш па ти? hehe:

pos2
наеднаш се сетив дека се повеќе време поминувам пред огледало и дека се анализирам како изгледам (не дека имаше нешто за анализирање
), лицето ми се преполни со “нешта“ што постарите тетки ги нарекуваа акни (мене искрено не ми сметаа многу, одвреме навреме ми пукаше филмот оти сите ме прашуваа што ставам на лицето па ми станало -такво-)...почнав да се извишувам наеднаш МНОГУ, да ми растат градите (срам ми беше да носам тесни маички, што кај денешниве деца е реткост), почнав да се смеам како љуткава и непрекинато и да ги слушам тетките околу мене како ја објаснуваат мојата неконтролирана смеа со зборовите “во пубертет е„...
...Само жалам на тие денови со непрекината смеа за секакви глупости...ама добро пак ме фаќаат одвреме навреме, така да ОК е :wink: