Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ima zainteresirani neka me analizira nekoj :D

P.S Bi analiziral i jas za vozvrat ama ne garantiram za kvalitet
P.S2 Ako se nafati nekoj\a moze da se izrazuva bez vlakna na jazikot

Колку ти е дневницата да размислам?

Секогаш варира... и на моменти е нула. Гратис мислам и работам :)
--- надополнето: 12 септември 2013 во 12:57 ---
Ако е некој расположен да добие една аматерска анализа нека се пријави :D

дај шта даш :icon_mrgr:

Колку ти е дневницата да размислам?
Не мора да размислуваш, јас бесплатна ќе ти направам. Ќе ми извиниш на речникот, ама малце сум директен, па затоа однапред ќе се извинам бидејќи си девојче (најверојатно). :X3:

Најверојатно не те интересираат сите работи и не си по читањето, барем на форумов. Не прочита дека треба најмалку 500+ мислења да имаш за да те анализираат. Те интересираат работи само кои ти се приоритетни, најверојатно и не разговараш многу.

Така и си претпоставував со оглед на твоите мислења, не си многу активна во конверзациите на форумот Кајгана, но гледам дека и на многу луѓе им се допаѓаат, досега не сум те среќавал често.

Твојот аватар зрачи од позитивна енергија, ми се допаѓа. Но, твојот потпис некако не ми се допаѓа со оглед на тоа што највидлив е за сите. Ако немаш друга работа, барем стави некоја интересна quote реченица. ;)

Тоа е тоа, поздрав!

дај шта даш :icon_mrgr:
Современа личност, но конзервативно воспитана и со доста традиционални сфаќања.
Од форумските мислења лесно се забележува дека се работи за сестран човек (народски кажано сезнајко), човек кој прошетал и видел многу работи, човек со познавања и оформени мислења на многу различни теми. Знае да го искаже своето мислење на начин на кој што нема да навреди никого, дури и кога се работи за чувствителни теми. Се гледа дека е тип на човек кој избегнува конфронтации. Дури и кога неговото мислење не се совпаѓа со мислењето на некој друг, не почнува да ги напаѓа туѓите мислења за да го одбрани своето, туку едноставно си останува на својот став без да влегува во конфликти.
Тоа што има мислење за се, во реалниот живот можеби го прави да изгледа како „паметњакович“ кој сака да се истакне со своето знаење, иако самиот се труди да остави поинаков впечаток (можеби во основно, па и дел од средно бил „бубалица“ и несфатен од врсниците, па кога му се смачило од тоа, почнал да експериментира со својот карактер и да создава нова верзија од себеси).
Бидејќи нема многу мислења кои даваат увид во неговиот приватен живот, можам да претпоставам дека не сака да го споделува со многу луѓе, веројатно од причина што луѓето знаат да бидат сурови и да осудуваат, а нему (иако можеби не признава), му е многу важно какво мислење имаат луѓето за него. Исто така, фактот дека како ник го има своето лично име (доколку нели, навистина тоа е неговото име), покажува дека на форумот не носи маска, односно, се однесува онака како што се однесува и во вистинскиот живот.
Од неговото „троличен близнак“ си земав за слобода да претпоставам дека е хороскопски близнак. Но според мислењата што ги прочитав, има многу малку карактеристики на овој знак. Пред се, се гледа дека е рационален и зрел (што не е карактеристика на близнаците), доста размислува пред да каже/напише било што. Исто така е и интелектуалец, личност со амбиции, со цели во животот. Поседува голема доза на приземност и самоконтрола. Но, тука е и онаа чувствителна страна, која можеби се труди да ја замаскира. Во реалноста го замислувам како личност која е доволно романтична за да и спреми на девојка романтична вечера со свеќи, но и личност која тоа нема да го стори зашто исплашена дека во очите на другите ќе биде „папучар“ и дека ќе биде исмеан.
Толку за денес :D Ќе ме биде или слабо?

Современа личност, но конзервативно воспитана и со доста традиционални сфаќања.
Од форумските мислења лесно се забележува дека се работи за сестран човек (народски кажано сезнајко), човек кој прошетал и видел многу работи, човек со познавања и оформени мислења на многу различни теми. Знае да го искаже своето мислење на начин на кој што нема да навреди никого, дури и кога се работи за чувствителни теми. Се гледа дека е тип на човек кој избегнува конфронтации. Дури и кога неговото мислење не се совпаѓа со мислењето на некој друг, не почнува да ги напаѓа туѓите мислења за да го одбрани своето, туку едноставно си останува на својот став без да влегува во конфликти.
Тоа што има мислење за се, во реалниот живот можеби го прави да изгледа како „паметњакович“ кој сака да се истакне со своето знаење, иако самиот се труди да остави поинаков впечаток (можеби во основно, па и дел од средно бил „бубалица“ и несфатен од врсниците, па кога му се смачило од тоа, почнал да експериментира со својот карактер и да создава нова верзија од себеси).
Бидејќи нема многу мислења кои даваат увид во неговиот приватен живот, можам да претпоставам дека не сака да го споделува со многу луѓе, веројатно од причина што луѓето знаат да бидат сурови и да осудуваат, а нему (иако можеби не признава), му е многу важно какво мислење имаат луѓето за него. Исто така, фактот дека како ник го има своето лично име (доколку нели, навистина тоа е неговото име), покажува дека на форумот не носи маска, односно, се однесува онака како што се однесува и во вистинскиот живот.
Од неговото „троличен близнак“ си земав за слобода да претпоставам дека е хороскопски близнак. Но според мислењата што ги прочитав, има многу малку карактеристики на овој знак. Пред се, се гледа дека е рационален и зрел (што не е карактеристика на близнаците), доста размислува пред да каже/напише било што. Исто така е и интелектуалец, личност со амбиции, со цели во животот. Поседува голема доза на приземност и самоконтрола. Но, тука е и онаа чувствителна страна, која можеби се труди да ја замаскира. Во реалноста го замислувам како личност која е доволно романтична за да и спреми на девојка романтична вечера со свеќи, но и личност која тоа нема да го стори зашто исплашена дека во очите на другите ќе биде „папучар“ и дека ќе биде исмеан.
Толку за денес :D Ќе ме биде или слабо?

Од 1-10, имаш 7ка. Пази, 7ка е многу висока бројка, кога ќе се земе во предвид дека анализата е базирана на прилично мал број податоци.
Секоја чест. (y)

Јас сакам анализа :)
Веќе пишав еднаш не знам шо се деси со претходното мислење ;):cautious:

Јас сакам анализа :)
Веќе пишав еднаш не знам шо се деси со претходното мислење ;):cautious:

...за неупатените, без 500 мислења не можете да добиете анализа. Античко правило е. Догма. Можете да направите на некого. Ако му се свиѓа и е a very nice person, ќе ви врати реципрочно, со што ќе имате анализа без доволен број постови (препорачливо за слушање во една таква ситуација е Fuck the System од SOAD).
За упатените, не спамирајте. Какано е. Кога се спамира со постови од типот "имам 12 анализи за правење, ама ме мрзи да ги правам, па очекувајте ги наредниот месец, после 3-ти, оти дотогаш имам колоквиуми, а и нешто не ми е кул периодов оти...", тогаш имаме лавина од постови слични на тој затоа што така повеќе се добива на скринтајм и to be анализаторот станува kewl. Ако сакате да напишете анализа...напишете ја. Ако се спремате да ја направите(во еднина), имате членски профили на луѓето, па таму објавете го тоа. Стварно се претера со договарања на темата и објавувања на хронолошки редослед за тоа кои се наредните "жртви".
Да не се бришеме и да задржиме сериозност на темата, ве молам, stop fucking around. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom