Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
За theTinule а.к.а. Тинуле

Првпат ја забележав благодарение на Сајтлер со зборовите `Друже, оваа ти е плукната некоја таму од Heroes`.
Почнавме муабети, излезе дека цурата е многу сестрана, и не знам како не сум ја забележал додека не ми ја спомна Сајтлер.
Девојчето живее со некои си свои принципи кои може и забегуваат од границите на нормалното општество, некој авантгарден лајфстајл би си дал за слобода да го наречам.:D
Ти го манијачев профилот на фејзбук, и ако би требало со клише јутјуб коментар да резимирал би било `Thumbs up for Tinule`.:D Ама ај, нека биде поопширно. Свириш пијано, и поради тоа имаш осет за уметност, книга, слика, музика, филм. Не најдов ниту еден утнат бенд кој го слушаш, ниту еден лош филм кај тебе. Не дека сум некој фактор за филмови и музика, ама ваљда со неа имаме сличен вкус за тоа, па затоа и кажувам дека нема ништо утнато.:D
Мислам дека не се работи за некоја апла комуникативна особа. Не е во стил на `од дома ја тераат да излегува`, ама се дружи со одбрано друштво кое нејзе и одговара. Не е многу емотивна, затоа и е отсечна многу често на форум и знае да се испокара со фаците со кои дискутира кога е сигурна дека е во право. Шо бе, као демек немаш време на лузери да им објаснуваш? :P Ова е критика, иако е кажано на несериозен начин.:)
Верник е според тоа што го имам заклучено за неа, ама на религите повеќе гледа од друг аспект. Да објаснам на што мислам: духот на религиите не е за верувањето во богови, митолошки суштества, туку кодексот на однесувањето е тоа битното, бидејќи сите тежнеат кон мир и просперитет на глобално ниво. Настрана перењето пари од страна на црквите.:P

Ај доста зборам, твој ред сега на кирилица да ме анализираш.:)

Сум комуникативна. Lots of chit-chat муабети (:
Моите кога сум надвор ми се јавуваат и ми викаат: Кога ќе си дојдеш Тина, ајде шо напраи 100 години? -.-
А кога сум дома ми викаат: Стани више еднаш од тој компјутер, со кого праиш муабет сеа? -.-
Друго...сум емотивна, али не сум лигава. Никад не се лигавам и се бранам со напад. Веројатно затоа мислиш дека не сум емотивна (:
Друго...а, да! Па како да не се карам? Види што зборат. Виде? Е...како? -.-

Иван. Архангеле. Ги сакаш Архангел, најквалитетниот рок бенд на македонската сцена. Фино.
Ги обожаваш Пинк Флојд. Фино, исто така. Докажува дека си меланхолична душа, deep inside your character. Обично или флегми или меланхолични особи слушаат психоделичeн рок, чил аут, триp-хоп...ти ги слушаш сите.

Делуваш срамежливо. Сум правела неколку пати муабет со тебе, и..ко јас морам да најдам тема за муабет. Откако ќе ја најдам..најдена е, си тече муабетот. Ама дур да ја најдам...

Секогаш сакаш да бидеш неутрален, впрочем, за повеќето работи и си неутрален. Веројатно ти успева таа контрола што сакаш да ја воспоставиш врз себе. Пред да направиш нешто мислиш за последици и остали глупости. Ако, добро е тоа. Многу од децава не мислат на последици.

Едно не ми е јасно. How come you hang out with wot?
Ти си таков мирен и повлечен, барем така мислам, а wot го замислувам ко најголем џамбаз у друштво. -.-
Дефинитивно имаш цврст карактер. Никогаш не избрзуваш со заклучоци и секогаш се трудиш да истражиш што е можно подлабоко.

Бик си бил во хороскоп. Ко...собираш собираш ко ќе те изнервира некој и му треба една последна капка што ќе ја прелие чашата and then you could kill him? (:

I'll take your brain to another dimension.
You perv. Не, сериозно. Имаш бујна фантазија. Сакаш добра музика за секс, Masive Attack (:
Добар дечко ќе си ти. Lucky her.

Како и да е ствари што ти ги мислев, дека си стабилна особа, сакаш денот да ти има ред, не сакаш да ги менуваш своите ставови...бла бла..

Понекогаш знаеш да ме изненадиш со некоја шала што ќе ја прочитам. At first sight, не ми изгледаш како некој што е вицкаст, ама изненадуваш од време на време со некој успат речен коментар или некоја фраза (:
Многу пати, внимаваш да не го повредиш твојот соговорник. Многу си внимателен и претпазлив со луѓето. Обично, луѓето го прават тоа што сакаат и на нив да им го прават, кај секого е така. Сакаш луѓето да пазат што ти зборат?

That's it. Немам повеќе инспирација -.-
Се блокнав. Имам уште, ќе се дополнам можеби некогаш сега се пресеков нешто xD
Можеби во втората анализа што ќе ти ја правам, after I meet you.
Погодив нешто? ^.-

Иван. Архангеле. Ги сакаш Архангел, најквалитетниот рок бенд на македонската сцена. Фино.
Ги обожаваш Пинк Флојд. Фино, исто така. Докажува дека си меланхолична душа, deep inside your character. Обично или флегми или меланхолични особи слушаат психоделичeн рок, чил аут, триp-хоп...ти ги слушаш сите.
Correct.
Делуваш срамежливо. Сум правела неколку пати муабет со тебе, и..ко јас морам да најдам тема за муабет. Откако ќе ја најдам..најдена е, си тече муабетот. Ама дур да ја најдам...
Не сум срамежлив, само шо ми треба време да се вклопам у муабет со новак (не Џоковиќ:D). Додај ме на месинџер, види у контакт инфо, ќе зборнеме таму на широко.:)
Секогаш сакаш да бидеш неутрален, впрочем, за повеќето работи и си неутрален. Веројатно ти успева таа контрола што сакаш да ја воспоставиш врз себе. Пред да направиш нешто мислиш за последици и остали глупости. Ако, добро е тоа. Многу од децава не мислат на последици.
Correct.
Едно не ми е јасно. How come you hang out with wot?
Ти си таков мирен и повлечен, барем така мислам, а wot го замислувам ко најголем џамбаз у друштво. -.-
Дефинитивно имаш цврст карактер. Никогаш не избрзуваш со заклучоци и секогаш се трудиш да истражиш што е можно подлабоко.
Филмови, и ми лајка песни на фејзбук.:pos:
Имам дух кој трага по нешто возвишено, надсетилно, whatever.:D
Бик си бил во хороскоп. Ко...собираш собираш ко ќе те изнервира некој и му треба една последна капка што ќе ја прелие чашата and then you could kill him? (:
Correct.
I'll take your brain to another dimension.
You perv. Не, сериозно. Имаш бујна фантазија. Сакаш добра музика за секс, Masive Attack (:
Добар дечко ќе си ти. Lucky her.
Перверзен, да, плус и садо-мазохистички настроен.:D

Како и да е ствари што ти ги мислев, дека си стабилна особа, сакаш денот да ти има ред, не сакаш да ги менуваш своите ставови...бла бла..
Correct.
Понекогаш знаеш да ме изненадиш со некоја шала што ќе ја прочитам. At first sight, не ми изгледаш како некој што е вицкаст, ама изненадуваш од време на време со некој успат речен коментар или некоја фраза (:
Многу пати, внимаваш да не го повредиш твојот соговорник. Многу си внимателен и претпазлив со луѓето. Обично, луѓето го прават тоа што сакаат и на нив да им го прават, кај секого е така. Сакаш луѓето да пазат што ти зборат?
Скоро секогаш сум сериозен, барем се трудам да бидам.
Тешко прашање последното. Очигледно сакам. Да ме победи некој со факти, му честитам, да ме победи со лични навреди, враќам со истото.:)
That's it. Немам повеќе инспирација -.-
Се блокнав. Имам уште, ќе се дополнам можеби некогаш сега се пресеков нешто xD
Можеби во втората анализа што ќе ти ја правам, after I meet you.
Погодив нешто? ^.-
Ќе пиеме пиво, во фаза на договарање по профили сме.:P

Фала за одвоеното време.:)

дрндалче

Епа уште никот го издава интересно скорениот карактер на оваа личност.Дрндалче.
Многу комуникативна личност, мила, фина, искрена.Секогаш расположена за добра дебата и секогаш интересна и слатка. Како што можев да забележам има супер репертоар на зборови што и овозможува нејзините постови да не бидат прескокнувани никогаш...Секогаш се интересно добро оформени и понекогаш контроверзни.Има неколку каратеристика за оваа личност кои и се како напишани на чело....

Дрндалче.(комуникација)
Секогаш расположена за разогвор, за дебата и не ретко за добра расправија(мислеш нож ќе лета).
Интересна особина и според мене една од најдобрите особини кои човек може да ги има.Оваа особина не само што и овозможува со секого да се впушта во дебата туку и отвора големи можности за ширењена кругот на пријателства(што несомнено е голем), а со самото тоа отвора нова особина.Дружељубивост...

Друштвеност.Желбата за дружење и добра забава секако не изостанува и не е на помало ниво од комуникативноста што значи дрндалче ја прави една мила и слатка личност со широко срце отворено за сите оние кои сакаат да се дружат со неа...А кој не би сакал да има црно пријателче...

Инает.Е покрај се позитивно има нешто негативно...или не толку негативно.Инаетот е голем.Таа нејзина цврстина во мислењата преминува во инает.Некогаш 100% и е јасно дека не е во право ама си ти го тера своето па што сака нека е. Дрндалче не можеш секогаш така.

Стрвле. Многу се смеев со постот кога и се жалеше на драгата кајгана дека брат ти те стрви со тост и палачинки. Тоа да си стрвле значи да им дозволиш на другите да те испровоцираат.Немој не чини. Понекогаш делува интересно знаеш кога некој јади и ти со јазикот исплазен го гледаш и потоа брзо трчаш и ти си купуваш исто но да знаеш ако не можеш да се воздржиш со нешто банално како храната тогаш што провокации ќе издржуваш, а знај дека никогаш ама баш никогаш не смееш да дозволиш да бидеш испровоцирана.

Искреност.Секогаш си е искрена и директна и тоа е она што најмногу ми се допаѓа кај овој член. Нема обиколки и шетање по тавани, не, директно ти кажува што мисли и не се замара со тоа што ќе помислиш ти.Гледа се да биде поштено и фер и секогаш искрено си кажува кои и се можностите и желбите.

Цврсти ставови. Кога ќе заземи став си го брани до крај.И така треба. Без разлика дали е за нешто позитивно или негативно таа си го брани(мое е си е не го пуштам лесно).

Се на се интересна личност. Има уште мнооооооогу да се зборува за твојот карактер дрндалче ама не е интересно па се наеднаш да ти пишам.

дрндалче

Епа уште никот го издава интересно скорениот карактер на оваа личност.Дрндалче.
Многу комуникативна личност, мила, фина, искрена.Секогаш расположена за добра дебата и секогаш интересна и слатка. Како што можев да забележам има супер репертоар на зборови што и овозможува нејзините постови да не бидат прескокнувани никогаш...Секогаш се интересно добро оформени и понекогаш контроверзни.Има неколку каратеристика за оваа личност кои и се како напишани на чело....

Дрндалче.(комуникација)
Секогаш расположена за разогвор, за дебата и не ретко за добра расправија(мислеш нож ќе лета).
Интересна особина и според мене една од најдобрите особини кои човек може да ги има.Оваа особина не само што и овозможува со секого да се впушта во дебата туку и отвора големи можности за ширењена кругот на пријателства(што несомнено е голем), а со самото тоа отвора нова особина.Дружељубивост...

Друштвеност.Желбата за дружење и добра забава секако не изостанува и не е на помало ниво од комуникативноста што значи дрндалче ја прави една мила и слатка личност со широко срце отворено за сите оние кои сакаат да се дружат со неа...А кој не би сакал да има црно пријателче...

Инает.Е покрај се позитивно има нешто негативно...или не толку негативно.Инаетот е голем.Таа нејзина цврстина во мислењата преминува во инает.Некогаш 100% и е јасно дека не е во право ама си ти го тера своето па што сака нека е. Дрндалче не можеш секогаш така.

Стрвле. Многу се смеев со постот кога и се жалеше на драгата кајгана дека брат ти те стрви со тост и палачинки. Тоа да си стрвле значи да им дозволиш на другите да те испровоцираат.Немој не чини. Понекогаш делува интересно знаеш кога некој јади и ти со јазикот исплазен го гледаш и потоа брзо трчаш и ти си купуваш исто но да знаеш ако не можеш да се воздржиш со нешто банално како храната тогаш што провокации ќе издржуваш, а знај дека никогаш ама баш никогаш не смееш да дозволиш да бидеш испровоцирана.

Искреност.Секогаш си е искрена и директна и тоа е она што најмногу ми се допаѓа кај овој член. Нема обиколки и шетање по тавани, не, директно ти кажува што мисли и не се замара со тоа што ќе помислиш ти.Гледа се да биде поштено и фер и секогаш искрено си кажува кои и се можностите и желбите.

Цврсти ставови. Кога ќе заземи став си го брани до крај.И така треба. Без разлика дали е за нешто позитивно или негативно таа си го брани(мое е си е не го пуштам лесно).

Се на се интересна личност. Има уште мнооооооогу да се зборува за твојот карактер дрндалче ама не е интересно па се наеднаш да ти пишам.

НЕАМ МУАБЕТ!!!! значи од точно поточно!!!! БРАВО алал да ти е... (y)(y)(y)

Ај бујрум некој психоанализа да ми напраи? <3

Hit me? ако има заинтересиран :) борч пијачка ќе сум ;)

Карлович dear кога веќе почна, ај малце поопширно изанализирај ме. Во замена ти го нудам левиот бубрег <3

Јас му ветив на њот, ама никако да ми текнеше да седнам да ја напишам, ипошо ми е досадно сеа, на ти ја.
wot

Кај си бе хејтер4е? I mean...хејтер. I mean...хејтериште. Oh wait...THE хејтериште.
Стварно, ја мислам дека во моментов нема вечи хејтер од тебе. Нема една тема на која нема да исхејташ нешо. И си го праиш тоа со стил (:
Вака више ко почнав, приметуем и никот дека ти е хејтерски. Ја пишуем: wwwwooooooooot? кога се чудам на нешо ретардирано. Ти уствари си цел таков. Све што е ретардирано ти смета. Детско ти е. Примитивно.
Во суштина си многу пријателски расположена персона, ама не со секој ти оди муабетот. То ест, не сакаш со секој да ти оди муабетот, не дека не можеш да свртиш муабет со секој. Си бираш внимателно со кого сакаш „да си го имаш“.
Самостоен си. Сакаш друштво, ама би можел и без него.
Семејството во ниеден пост не сум приметила да го спомнеш. Обично тие што имаат прекрасна комуникација дома (ко ја) се фалат насекаде, има и други фаци ко мене. Им значи семејството и сакаат да се пофалат со своето добро семејство, без разлика на тоа дали е добро или не. Кај тебе не е така..
Од ова добивам впечаток дека не комуницираш многу-многу со нив. Почни.
Многу отворен си. Отворено зборуваш за теми кои пример мене би ми било срам да ги спомнам. Модерен де4ко си.
Ептен си директен на индиректен начин. Сарказам е неизбежен момент во твојата директност. Кој сфати - сфати,ти е гајле.
Обожаваш кога некој паметен ќе седне до тебе и ќе почне да ти праи муабет за што било (филм, музика, врски, работа бла бла), а ти да седиш и да го слушаш. Ко Марк Цукерберг што го слушаше Шон.
Не сакаш многу да се експонираш. Ц, не бе тоа, грешно ме сфати. Не сакаш да бидеш водач, организатор. Ти смета таа одговорност, нејќеш да се замараш. Сакаш да ти биде цел живот ко што ти е сега. Лабав.
Ама некако не сакајќи ја превземаш таа улога? Знаеш да ги собереш луѓето на едно место, знаеш да ги собереш околу тебе со твојата досетливост и добра смисла за хумор. Сакаат да се дружат со тебе луѓето. Сето тоа ненамерно го праиш.
Не сакаш да се преоптеретуваш со ништо во животот. Главна цел ти е да се осеќаш убаво, што и да праиш. Сега за сега, ти успева (:
Ќе те видам на факс на есен дал ќе биде така. Mуахаха xD

Доста ти е. Не за друго, не знам шо друго да пишам -.-
top si kiss4e mwa *:

Ја сакам, ја сакам !!! xD
Ти прв. -.-
Тинуле а.к.а. theTinule

рандом шит:
регната на 17ти јуни (среда) 2009та, шо значи уше малце ќе праи 2 години на кајгана, поточно член е веќе една година, единаесет месеци и 16 дена.
кој се регнуе на форум у среда пер...
на 17ти јуни сонцето изгреало во 4:59 сабајле а зашло? у 8:13 поручок = вкупно 15 саата и 14 минути имало сонце надвор...
и ти од 15 саата сонце реши на кајгана се регнеш...ае ако (провери ги статистикиве - точни се, жими мене)

стара 16 години 5 месеца и 9 дена (6004 дена ееееј, стара си) - дошла на свет на 25ти декември 1994та - недела
јарец у хороскоп
хороскоп ти вика:
- responsible, patient, ambitious, resourceful, loyal

Искрено не веруем у хороскоп така да ќе кажам дека НЕ се точни без да ми е гајле дали грешам...
..али коа сме веќе кај хороскоп ај да продужиме, мислам ова ќе те интересира:
Јарците и самосталноста (<- фак јеа збор)
-Јарците се многу самостални бидејки ги знаат своите капацитети и затоа ретко ги оставаат другите да ги довршат деталите (срам да ти е), сакаат се сами да прават (I shit you not, that's what it says).
-Јарецот е најдолгиот од сите хороскопски знаци. (лол најдолг, штета шо не си машко (знам дека ја утнав поентата))

Јарците и пријателството: (и ова би те интересирало у перидов кој си)
-Силно поле на јарците (see!!), секогаш се таму да помогнат, многу се симпатетични (врска неам шо е зборов) грижливи и помагаат на пријатели во незгода. Јарец би помогнал на пријател да се врати на нозе и не би барал ништо за возврат. Тие се вистински пријатели, иако мистериозни и полни интриги (шпанска серија) и секогаш имаат нешто на ум (хахаххахаххаха, каков statement еј).

демек не рандом шит:
средно музичко - Илија Николовски Луј; инструмент - појма неам
у задње време нон-стоп ја слуша Incubus – Adolescents, не дека и е досадно де; ќе издавале албум "if not now, when?" if not me, who?
цели 62 пати ја пуштила Mt Eden – Sierra Leone...брао брао...
глеам и бенд дуово Air ги вртиш а? фино фино..
да, ти го најдов last.fm акаунтот, не беше challenge really...го имаш пишано у инфо на кајгана
коа сме кај форумиве регната си и на идивиди глеам, таму ти е стариот ник, да им протестираш да ви стават nick change!
надежен фотограф, не знам шо се деси со таа пасија, знам едно време се интересираше у фотографија - прашуваше наоколу демек ќе зимаше апарат...
нишо не бидна или не си се пофалила?
те знам преку ѕоне, се срамеше да дојдеш на собиранка па со ѕоне те собравне и искочивме на каве у ања претпостављам
другарка ти беше легенда, не знаев дека постојат такви луѓе, нека го поздраи фраерот шо испадна дека учел у птт (да, рандом глупости памтам)
се изненади коа ти кажавме дека ако почнеш да идеш на собиранки ќе се скљафташ со некој, мислевме ќе те натера тоа да почнеш да идеш на собиранки, испадна обратно

демек нешо посериозно:
океј, моментално си у бед период (искрено, не памтам кога не си била у бед период (Don't get me wrong)) многу терет си ставаш човече
издиши малце, медитирај, луцидно сонувај али не за да избегаш од реалноста, туку за да се соочиш (звучам ко рафики сеа)
да, имаш пријатели, не кенкај, сите иаме пријатели, и самите сјебуваме работа за да ги изгубиме
а ако ти се смачени и сакаш да го прошириш кругот на познанства, мораш малце да се социјализираш троа појке и непознати друштва (кхм, собиранки)
нема пријателите сами да дојдат, мора да ги побараш, и најмалиот чекор е чекор, па и да е микроскопски, само да се движиш (Okay, enough wisdom talk)

океј мислев нешо попаметно ќе ми текне ама тоа е се (уау не било малце)
со срејча да си го носиш, поубав да ти склопат

Ај нека ме анализира мене некој ДА ВЕ ВИДАМ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom