Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Mис Лејди Сатори
Прво нешто што ме потсеќа на неа е песнава:
Од коа ќе ја дослушате, ќе ви стане јасно што претставува ликот позади симпатично, одразен профил, аватар и потписи секогаш оригинал нели?
Личност која за нејзините годинии воодушевува бре со пишувањето, дури некои постари можат да останат засрамени, сепак мислам дека е од премногу искуство, што би можело да и се случи за толку малку години м? Не ја познавам толку длабински, но сепак ќе речам, има доста кривини, угорнини но не и розови облачиња во нејзиниот живот, ај се надевам и претстојат. Оштра, доследен репликатор на секого ама баш!
Доста искуство од љубовта, не се срами, она што го сака го зема со двете раце широко, без пардон, побогу сите останати..
Ја има ли некој доизљубено, прекрасната девојка со зелени очи, длабоко деколте и широк израз? Се надевам останале доста подзинати усти... Млечно бела кожа, заводлива личност, нема да остане рамнодушен ама баш никој, нит машко нит женско.
Се надевам дека ќе се најде некој доста добар, со големи раце, а и широко срце и душа, да може да опфати и поднесе се она што го нуди, прекраснава горенаведена девојка, има доста острина не верувам дека ќе му остане некому куса, да не му долови момент и искаже на секому она што го заслужуваат, ама затоа доста збрки има на патот, сепак мора малку потивко, во себе, оние задкулисните бејб повеќе успеваат, далеку било дека не си успешна, ама може си повредена нели?
Сета среќа на светов и секоја убавина, ти ја истурам пред тебе, ќе ја земеш и искористиш и ќе бидеш насмеана нели?

Сатори секое добро :back:

Сакам и јас анализа, мислам ако може:pipi:, ако неможе пак ке сакам ама тоа е!:pipi:

Денес бев на факултет, затоа на никој од тие што им ветив не и мнаправив. сите што си побараа а не им е направена психоанализа ќе добијат вечер или утре.Поздрав!

Jас обожавам вакви работи!:vozbud: Ако случајно на некој не му е тешко и досадно може да ме изанализира:smir::smir::smir:

Jас обожавам вакви работи!:vozbud: Ако случајно на некој не му е тешко и досадно може да ме изанализира:smir::smir::smir:
Супер шо обожаваш анализи.
Али ко што е пишано на преходната страна (и на многу други наназад), условот за да добиеш психоанализа е да имаш напишано минимум 500 поста.
Откако ќе го направиш тоа, врати се на темава, тука сме:pipi:

ај мене некој нека ми направи, баш ќе ми се најде:)

Дали ќе можите да ми направите една психоанализа иако имам само 25 мислења. Мислам дека од овие мислења ќе можете да извлечете заклучок за мене.(како и од сликата што ја имам ставено).

Ммм а за мене, баш ме интересира...?:smir:

Сите барате, не знаете од кој, и не викате дека ќе возвратите.

Јас ќе спремам деновиве за Ада. Ќе ми биде задоволство. :)

Разиел, и модераторката на овој подфорум ми борџат анализи. Јас чекам.

Разиел, и модераторката на овој подфорум ми борџат анализи. Јас чекам.
Модераторката на овој подфорум (како се викаше мамата, не ми текнуе), ти имаше напраено една анализа.
Али знае дека таквата анализа беше шаблонска, бљак, па ќе ти направи уше една (веројатно вечерва/сабајлево)
Наравно, поплаки не прима, ниту ќе си праи само-цензура у пишувањето.

Do me! Do me! (Ако некој има време и така подобро ме знае :) )

Bebush

ПО толку перипетии конечно и тебе стигнав да те анализирам.
Првиот општ впечаток што го добивам за тебе е дека бебуш е девојка на прелаз од фазата девојче во фазата млада зрела девојка. Збунета си ама ептен. Во главата имаш толку многу прашања на коишто не им го знаеш или не си сигурна во точниот одговор, о побогу човече замисли идат уште повеќе прашања. Затоа и имаш измешани чувства емоции и си контрадикторна во постовите на моменти . ВО целата таа збунетост насеќам страв и несигурност што е и нормално зашто човекот се плаши од непознатото а сега во моментов како што кажав има толку непознати работи во твојот живот.
друга карактеристика- сакаш да мислиш со глава и тогаш кога можеби е подобро да мислиш со срце и да делуваш интуитивно, поготово кога е во прашање љубовта. Ќе те цитирам.....морам да сум оптимист, морам да свртам нов лист....гледаш ....јас ова го гледам вака имаш несогласност на она што го мислиш и она што го чувствуваш . дури мислам дека и премногу мислиш , а ништо не спроведуваш во дело. Една контрадикторност што особено се истакнува кај тебе е тоа дека си непоправлив оптимист а од друга страна во одредени ситуации лесно се обесхрабруваш. зашто е тоа така....мислам дека чекаш работите самми од себе да се средат, ако сакаш нешто преземи нешто конкретно и оствари го тоа. Работите нема да се средат сами од себе! Можеби секој човек си има своја судбина, но човекот мора да има свој удел во тоа. Во врска со оптимизмот незнам зашто мислиш дека е лошо тоа што можеби лажно се надеваш.Една е надежта и таа последн умира .Ако отиде таа што ни останува тогаш?
КОлку и да те гледам како 17 годишна девојка, на моменти изненадуваш со зрелоста на некои свои постови.Поготово во поглед на тоа колку трезвено и реално ги согледуваш работите околу тебе. најверојатно некоја неуспешна љубов за жал има удел во тоа. Како што знам да речам, животот ти дал искуство , лекција која можеби требало покасно да ја научиш. меѓутоа не се обесхрабрувај, она што нема да те убие , само ќе те направи посилна ...и попаметна понатаму во животот. И знај.....во животот се случуваат многу срања многу убави работи.Та го прави и најпрекрасната и најужасната работа на светот.Everyone has its own ups and downs!
Една интересна мала ствар ми обрна многу внимание-Ти требал адреналин!?!?!?!?! А цело време збориш за спиење, кафиња , седење пред компјутер! Оваа твоја мини летаргичност може седолжи на фактот дека ти треба некаква возбуда во животот! МОжеби ти треба нов дечко некој кој ќе ти ги разбуди пеперутките во стомакот , можеби спорт или слично.меѓутоа мислам дека и самата си свесна за тоа и треба да порабоиш на тоа!
Она на што особено сакам да ти обрнам внимание, чувствувам како другите ги ставаш пред себеси.Немој да го праиш тоа !!!! Ако ти самата не се грижиш за себе., верувај никој друг нема да го прави тоа. Ти си лојална,го знам тоа , добар пријател ама себеси стај се на прво место.и се ќе биде во ред . Твоите вистински пријатели ќе го сватат тоа.Ако не, не ти се пријатели.Но не грижи се имаш неоја мила ѕвезда и секогаш ќе бидеш опкружена со пријатели. освен тоа отворена личност си која не верувам дека има проблеми да комунцира со луѓе и да стекнува пријатели.
за крај една генерална констатација- не се нервирај, се што ти се случува во животот и главата е потполно нормално. Работие ќе се средат а ти треба само малце да се потрудиш и да си уживаш во животот со твоите пријатели. Ти ја посветувам песната Don't worry , be happy!

Срцуфка

Ах срцуфка, Срцуфка.......многу се нервираш , ама онака ептен. Може дури и што го спомнав ова сеа малце ќе те изнервирам.Ти си добитник на наградата најчест посетител на темата-Што ве нервира на форумов???? Те доживувам како многу напната личност, премногу работи дозволуваш да ти го скренат вниманието, небитниработи.пробај да се опуштиш а она што ти смета тури го на игнор! Еднаш се живее да му се плукнам уживај.кулирај !
Многу ми се свиѓа кај тебе смислата за хумор. А и самата ти си ми смешна. Мислам ,те нервира зборот помаранџа!?!?!сега секогаш коа ќе видам ПОМАРАНЏА ќе м итекне на ова и ќе се смеам. Али имаш онака хумор во мешавина со иронија и сарказам и честопати си блиску до ароганција. не дека тебе те заболе ако си арогантна! Ама мене лично ми се свиѓа. делува симпатично.
не си отворена личност.Барем не на форумов, овде си дојдена да се зезаш, да си пополниш слободно време, нешто да искоментираш. Воопшто не делиш чувства со луѓево на форумов. Можеби малце ама и тоа го правиш суптилно.
Е сеа сакам да објаснам зашто толку те нервираат луѓево! Самата себеси си имаш поставено високи критериуми во секое поле на твојот живот и по иситте критериуми ги цениш другите. со самото тоа мора да си амбициозна девојка. Ама и тежок карактер кој незнам колку секој може да го издржи. МИло ми е што барем на љубовно поле си нашла сродна душа. Инаку зашто секој ден бришеш пораки , и правиш место за нови.
ВО поглед на љубовта - ти си нејзин фан, романтичар си, емотивец ама......кој кур бе ние има да знаеме за тоа што тебе ти се дешава на во врска? Таквите проблеми си се резервирани за тебе и тој што го сакаш.Баш поради тоа што немаш потреба да се издуваш за она то те маци во живот верувам дека имаш стабилна врска која е базира на искреност. не верувам дека ти имаш проблеми да бидеш искрена, поготово во врска.
Една работа морам да напомнам во која имам сосем спротивно гледиште и не се согласувам со тебе! да паднеш да нечии очи било плитка работа!?!?!?!?! Според мене , понекогаш еден поглед во очи кажува повеќе за човекот отколку она што го збори. И тоа не е плитко! Во никој случај.Би ти кажал грешиш ама страв ми е да не те изнервирам.:helou:
генерално, интересна девојка си само дај бе пробај да се опуштиш малце. како ќе минува времето ќе сфатиш дека за џабе си трошела живци. Уживај во работите кои т прават среќма.

се надвам дека барем малце те погодив, и особено дека не те изнервирав со анализава! Поздрав!

Bebush

ПО толку перипетии конечно и тебе стигнав да те анализирам.
Првиот општ впечаток што го добивам за тебе е дека бебуш е девојка на прелаз од фазата девојче во фазата млада зрела девојка. Збунета си ама ептен. Во главата имаш толку многу прашања на коишто не им го знаеш или не си сигурна во точниот одговор, о побогу човече замисли идат уште повеќе прашања. Затоа и имаш измешани чувства емоции и си контрадикторна во постовите на моменти . ВО целата таа збунетост насеќам страв и несигурност што е и нормално зашто човекот се плаши од непознатото а сега во моментов како што кажав има толку непознати работи во твојот живот.
друга карактеристика- сакаш да мислиш со глава и тогаш кога можеби е подобро да мислиш со срце и да делуваш интуитивно, поготово кога е во прашање љубовта. Ќе те цитирам.....морам да сум оптимист, морам да свртам нов лист....гледаш ....јас ова го гледам вака имаш несогласност на она што го мислиш и она што го чувствуваш . дури мислам дека и премногу мислиш , а ништо не спроведуваш во дело. Една контрадикторност што особено се истакнува кај тебе е тоа дека си непоправлив оптимист а од друга страна во одредени ситуации лесно се обесхрабруваш. зашто е тоа така....мислам дека чекаш работите самми од себе да се средат, ако сакаш нешто преземи нешто конкретно и оствари го тоа. Работите нема да се средат сами од себе! Можеби секој човек си има своја судбина, но човекот мора да има свој удел во тоа. Во врска со оптимизмот незнам зашто мислиш дека е лошо тоа што можеби лажно се надеваш.Една е надежта и таа последн умира .Ако отиде таа што ни останува тогаш?
КОлку и да те гледам како 17 годишна девојка, на моменти изненадуваш со зрелоста на некои свои постови.Поготово во поглед на тоа колку трезвено и реално ги согледуваш работите околу тебе. најверојатно некоја неуспешна љубов за жал има удел во тоа. Како што знам да речам, животот ти дал искуство , лекција која можеби требало покасно да ја научиш. меѓутоа не се обесхрабрувај, она што нема да те убие , само ќе те направи посилна ...и попаметна понатаму во животот. И знај.....во животот се случуваат многу срања многу убави работи.Та го прави и најпрекрасната и најужасната работа на светот.Everyone has its own ups and downs!
Една интересна мала ствар ми обрна многу внимание-Ти требал адреналин!?!?!?!?! А цело време збориш за спиење, кафиња , седење пред компјутер! Оваа твоја мини летаргичност може седолжи на фактот дека ти треба некаква возбуда во животот! МОжеби ти треба нов дечко некој кој ќе ти ги разбуди пеперутките во стомакот , можеби спорт или слично.меѓутоа мислам дека и самата си свесна за тоа и треба да порабоиш на тоа!
Она на што особено сакам да ти обрнам внимание, чувствувам како другите ги ставаш пред себеси.Немој да го праиш тоа !!!! Ако ти самата не се грижиш за себе., верувај никој друг нема да го прави тоа. Ти си лојална,го знам тоа , добар пријател ама себеси стај се на прво место.и се ќе биде во ред . Твоите вистински пријатели ќе го сватат тоа.Ако не, не ти се пријатели.Но не грижи се имаш неоја мила ѕвезда и секогаш ќе бидеш опкружена со пријатели. освен тоа отворена личност си која не верувам дека има проблеми да комунцира со луѓе и да стекнува пријатели.
за крај една генерална констатација- не се нервирај, се што ти се случува во животот и главата е потполно нормално. Работие ќе се средат а ти треба само малце да се потрудиш и да си уживаш во животот со твоите пријатели. Ти ја посветувам песната Don't worry , be happy!
Благодарам за анализата:pipi:Мој коментар:Сосем убаво си ме запознал но ми се чини не доволно:).За некои работи си тотално во право,за некои и не баш.Но,како и да е,поголемиот дел си ги погодил:)Секако не очекувам од едно листање на мислења да увидиш каква личност сум:),but you are on that way:).Заклучок:Задоволна и импресионирана:pipi:

The clock was ticking... and ticking... and then suddenly.... it stopped.
WTF? A bloody clock that doesn`t work – I shouted! And then I remembered that I had an unfinished business. Toniter was on the line. So the psychotorture began….

ТонИнтер... Ников одеше кон друга цел се` до оној момент додека не те запознав.
Имено бидејќи е составен од два збора Тон и Интер тука лежеше зајакот. Тони... Несекојдневно име за Албанец. Да беше Зоран или Златко ајде... ама Тони.. Него нејсе да се вратам назад. Вртев сучев и видов дека ова Тони нема благе везе со никот (освен што се содржи во него) По добиените резултати (читај името) се врати све у нормала. Значи Дритон е она што цело време ми бодеше очи. Ок еден проблем помалку. Придодавката Интер не ти ја објаснувам освен дека да напишеше Милан ќе се сфатеше у друга конотација (Милан е машко име – you know what I mean). А за футбал не можам многу да коментирам оти сум тапа.

Anyways... Додека правевме гејминг дискашн сфатив неколку рабори а тоа е дека:
1. Сакаш Realtime стратегии
2. Мразиш Turn based стратегии
3. Обожаваш 3D Action (ексион:pos:) games
4. Football manager манијак. (тука доаѓа до израз оноа интер у никот што го имаш)
Е сега околу гејмингот.. Малку ме потсетуваш на еден гејминг лик ако си ја играл Duke Nukem 3D ќе ти стане јасно.. Типот ги рендаше ванземљцине само да биде со цурите. Кога сме кај веќе таму (кај ванземаљците) твоето мислење за нив е дека тие навистина постојат и дека треба да се истребат како раса. За да после нормално кхм... ај нема везе. Шега на страна кај тебе владее оноа правило „Сите сме различни и секој има свои добри и лоши страни“. Ова е за пофалба брат, зашто ретки се луѓето кои немаат предрасуди кон другите Не се замараш со светска философија, од проста причина дека ако почнеш ќе западнеш се подлабоко и подлабого во проблеми кои не можеш сам да ги средиш. Ова ти е за поздрав. Искрен си, барем ако не те бива во некои работи не идеш напред, ама таму кај што имаш јаки аргументи одиш до крај. Значи не си премногу тврдоглав.
Сонување... Хммм чудна ствар ти е сонот. Тој може да ти го предвиди текот на денот. Ако сањаш голи цури следниот ден хормоните...кхм. ЈБГ соништата ти се работа на потсвеста.
. Сега ме врати пак кај гејмерството... To conquer your fears you must kill those bloody germans in Castle of Wolfenstein. Препорака, шмајзер користи само ако ти дојдат изнад 5 кафеави придружени со 3ца плави. Никад не користи четвороцевка – троши премногу муниција и не ја бива. Age of empires II addict. Хммм... верувам дека некад си ги поминал сите сценарија па сега имаш мала претстава за тоа како буљашите владееле во средниот век. Више би ти ја препорачал Stronghold или некоја слична на неа. Но сепак Age си е Age…

И така дојдов до самиот крај... Преписка на на рецепт: Барем еднаш да ја свртеш CIV 4 да го смениш мислењето за неа:pos: Шега на страна, остани тоа што си, не потпаѓај под ничие крило, луѓето што си ја кројат сами својата судбина се далеку повеќе ценети од оние безкичмењаците.
Peace bro`.

The clock was ticking... and ticking... and then suddenly.... it stopped.
WTF? A bloody clock that doesn`t work – I shouted! And then I remembered that I had an unfinished business. Toniter was on the line. So the psychotorture began….

ТонИнтер... Ников одеше кон друга цел се` до оној момент додека не те запознав.
Имено бидејќи е составен од два збора Тон и Интер тука лежеше зајакот. Тони... Несекојдневно име за Албанец. Да беше Зоран или Златко ајде... ама Тони.. Него нејсе да се вратам назад. Вртев сучев и видов дека ова Тони нема благе везе со никот (освен што се содржи во него) По добиените резултати (читај името) се врати све у нормала. Значи Дритон е она што цело време ми бодеше очи. Ок еден проблем помалку. Придодавката Интер не ти ја објаснувам освен дека да напишеше Милан ќе се сфатеше у друга конотација (Милан е машко име – you know what I mean). А за футбал не можам многу да коментирам оти сум тапа.

Anyways... Додека правевме гејминг дискашн сфатив неколку рабори а тоа е дека:
1. Сакаш Realtime стратегии
2. Мразиш Turn based стратегии
3. Обожаваш 3D Action (ексион:pos:) games
4. Football manager манијак. (тука доаѓа до израз оноа интер у никот што го имаш)
Е сега околу гејмингот.. Малку ме потсетуваш на еден гејминг лик ако си ја играл Duke Nukem 3D ќе ти стане јасно.. Типот ги рендаше ванземљцине само да биде со цурите. Кога сме кај веќе таму (кај ванземаљците) твоето мислење за нив е дека тие навистина постојат и дека треба да се истребат како раса. За да после нормално кхм... ај нема везе. Шега на страна кај тебе владее оноа правило „Сите сме различни и секој има свои добри и лоши страни“. Ова е за пофалба брат, зашто ретки се луѓето кои немаат предрасуди кон другите Не се замараш со светска философија, од проста причина дека ако почнеш ќе западнеш се подлабоко и подлабого во проблеми кои не можеш сам да ги средиш. Ова ти е за поздрав. Искрен си, барем ако не те бива во некои работи не идеш напред, ама таму кај што имаш јаки аргументи одиш до крај. Значи не си премногу тврдоглав.
Сонување... Хммм чудна ствар ти е сонот. Тој може да ти го предвиди текот на денот. Ако сањаш голи цури следниот ден хормоните...кхм. ЈБГ соништата ти се работа на потсвеста.
. Сега ме врати пак кај гејмерството... To conquer your fears you must kill those bloody germans in Castle of Wolfenstein. Препорака, шмајзер користи само ако ти дојдат изнад 5 кафеави придружени со 3ца плави. Никад не користи четвороцевка – троши премногу муниција и не ја бива. Age of empires II addict. Хммм... верувам дека некад си ги поминал сите сценарија па сега имаш мала претстава за тоа како буљашите владееле во средниот век. Више би ти ја препорачал Stronghold или некоја слична на неа. Но сепак Age си е Age…

И така дојдов до самиот крај... Преписка на на рецепт: Барем еднаш да ја свртеш CIV 4 да го смениш мислењето за неа:pos: Шега на страна, остани тоа што си, не потпаѓај под ничие крило, луѓето што си ја кројат сами својата судбина се далеку повеќе ценети од оние безкичмењаците.
Peace bro`.

Thank you. :smir: Една мала исправка: Не сум Football manager фанатик/манијак. Ова другово... За жал, или среќа, е точно. :)

FYI, Stronghold ја поминав. И експанзиите. И двојката. :uvo:

Thank you. :smir: Една мала исправка: Не сум Football manager фанатик/манијак. Ова другово... За жал, или среќа, е точно. :)

FYI, Stronghold ја поминав. И експанзиите. И двојката. :uvo:

Off topic> Хехе претпоставував дека си ја играл:) Јас сега ја почињам многу ја фалат боља била од Ageto. Ќе дадам рецензија на друго место подоцна:)

On topic> Викторгг I hope you didn`t forget:)

додека јас правам психоанализи , ако не епроблем јас би сакал психоанализа од Саладин и Ада. направив некои5-6 анализи и имам 500 постови:smir:. Вечерва најверојатно ќе стигнам за Божицата на хаосот и бејби дол мислам дека беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom