Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.802
- Поени од реакции
- 13.734
Јас би сакала една анализа од Цуценце ако може?Или од било кој друг кој има време и желба.![]()
Ќе добиеш анализа за 24 часа од мене:smir: .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас би сакала една анализа од Цуценце ако може?Или од било кој друг кој има време и желба.![]()
[MkD]Scout... Заинтересиран за површни плитки работи кои се карактеризираат со изразита компетитивност и его „бустирање“...
.. Потиснува во себеси здрав шовинизам свесно обидувајќи се да се заштити од предрасудно осудување, кое може да резултира со формирање на парцијално погрешна слика за неговиот карактер...
... Непревземањето на ризик и несигурноста делумно ја објаснуваат двојноста на неговиот истап...
Синдикат, ду ми, ду ми!![]()
Синдикат брат ај испцуј ме мене еднаш или не ти е интересно дека ме знајшили некојд руг нека си кажи за мене .
[MkD]Scout;857067 напиша:Фала најмногу синдикат.. само ќе те замолам ако имаш време и ако најдеш желба да ми одговориш подетално што би значеле болдраните реченици.. ме интересира повеќе околу потиснувањето на здравиот шовинизам.. понатаму ме интересира и околу ризикот и несигурноста.. јас сум човек кој презема многу ризици - и секако се надева на најдоброто а го очекува најлошото. ако може да ми кажеш според што го заклучи тоа ..
со најголема почит Скаут
Треба само синдикатот на сите да дава анализи за да не си лижете гз меѓу себе, он барем и кон тие што ги знае и не ги знае си е икрен и си пишува исто.
Sindikat a mene?![]()