Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Сака некој мене?
А? А? :)
Газда , ај хев де гатс .
Срит смарт дечко на кој ништо не му бега , во секоја ситуација си снаодлив и оджемаш место , знаеш да разликуваш мегу правото и неправилното .
Аватарот , сопстевана слика е знак дека имаш самодоверба и не се срамиш од сам себе . Во твојот свет све дза или бу , средина нема ако се решиш за нешто го правиш тоа по секоја цена .
Постовите пак ќе се навратам на ретката интелегенција твоја , ја има во секој пост во секоја мала провокација , но тука имаш и мала мана не ретко паѓаш на ниво на клошарите кој се 100 пати по не интеленгентни од тебе . Мој совет е помалце гајле да бериш и да си тераш , ќе стигниш долго.
Имаш голем почит не само од мене него од сите членови баш поради тоа што си правичен .
Ок , ако ме нема некое време знајте дека анализата не му се допадна на газдата

Garfield напиша:
Ragazza, aj mene, hehehehehe!
Неарен ,
П то е клучната буква : Провокатор , Патриот , Писател , детето со многу страни .
Менуваш аватари по расположение ама сепак имат некое скриено значење , и таков си како особа даваш од себе само тоа што ти сакаш .
Крвен си , се бориш во тоа што веруваш ама сакаш и да се мајтапиш и да прикриеш својата интелигенција и страст .
Обожаваш мотори , знак на слобода и веруваш во тоа дека чоекот е слободен дух .
Постовите ти се провокативни , памтени и не ретко смешни , те означуваат тебе како особа , ват ју си ис ват ју гет.
Се на се реалено бате си

Aj be mene edna analiza da vibam.. Ako moJT :vozbud:

ragazza напиша:
Неарен ,
П то е клучната буква : Провокатор , Патриот , Писател , детето со многу страни .
Менуваш аватари по расположение ама сепак имат некое скриено значење , и таков си како особа даваш од себе само тоа што ти сакаш .
Крвен си , се бориш во тоа што веруваш ама сакаш и да се мајтапиш и да прикриеш својата интелигенција и страст .
Обожаваш мотори , знак на слобода и веруваш во тоа дека чоекот е слободен дух .
Постовите ти се провокативни , памтени и не ретко смешни , те означуваат тебе како особа , ват ју си ис ват ју гет.
Се на се реалено бате си
Falaaaaa

Ај да видам кој ќе се осмели мене да ме анализира.... :raz:

jas ke te probam tebe.. samo ne deneska vecerva tuku utre :) malce mi e opusten mozokov zatoa.. te ostavam za utre :):zlo:

Кој јунак ќе се најде мене да ме изанализира да видам?

Dolphin напиша:
Кој јунак ќе се најде мене да ме изанализира да видам?
Јунакот овај пат е девојка , ќе те анализирам јас пошто јас најмногу те познавам , ем лично ем знам како дишиш.
Делфин е интелегентно животно , и ти пасова како ден . Си најинтелегентниот на овај форум , но и тој со најголемо его , што не е секогаш толку симпатично.
И на форум си ведар како и во живо , ма бетер си во живо , не бадијала тсунами те викав. Имаш некоја слика дека со твојот шарм можиж да го освоиш светот, но Делфин не си ништо повеќе од просечен . Никој нема суета како твојата , секогаш си во право и кога не си ем не прибираш совет ем се инаетиш.
Имаш една добра особина и тоа е што си пажлив , тоа те прави добар другар а и љубовник .

Потписот кажува дека се бориш за правдина и за тоа во што ти веруваш и ако тоа не многу .Себичен си и веруваш само во себе .
Постовите ти се на место секогаш интересни , провокативни и занимливо , таков си ти и во друштво , весел ведар и интересен . Сите уживаат во твоја околина . И да има полнење его и во нив никој на овај форум не ја заборави темата мр 39.
Ќе се свестиш и ти дека живот и свет има малце подолго од едно метро наоколу тебе , најмил.
За 3 до 4 дена ќе следи втор дел каде што многу повеќе ке изнесам на виделина ...

Уфффффффффф. Не го очекував ова од тебе. Скроз ме разочара. Немаш појма од психоанализа и од оценки на личност. Не гледаш ни малце подалеку од својот нос. Батали бе, толку од мене во врска со овој коментар.

Ако веќе барате психоанализа, преглупаво е после да се правдате заради некое погрешно толкување.

MaRiNa`Oh напиша:
Ако веќе барате психоанализа, преглупаво е после да се правдате заради некое погрешно толкување.
Маринчич, ти очигледно не го знаеш добро Долфин :samoubistvo:

Прибидејќи испадна многу лесна и едноставна работа ова анализирањево (а не мислев дека треба да е така), ќе се фрлам на анализирање и јас ... леле кога ќе ви се фрлам од утре, леле!:vozbud:

Ај Дивајн, почни со мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom