- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Дивајн ..... ај ак не те мрзит мене 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FLiX напиша:i mi go izbirsaja postot![]()
pa ne rekov nesto loso rekov deka opasni psiholozi ste , jas seuste ne gi znam dobro clenovite sega zapocnav so analizaza nekoe vreme ke vi kazam kako odat ispituvanjata
![]()
SCORPIO__20 напиша:Ljubovta i tvojot ljuboven ..zivot mnogu retko gi delish tuka na forumov ..a siguren sum deka uste pomalku toa go pravish vo svojot zivot..falejki se ili iznesuvajki problemi..Deluvash misteriozno na pole na ljubov, pretpostavuvam losho iskustvo od tvoeto minato te promenilo i te navelo da taa ljubovna igra ja igras na drug nacin.. sigurno nekoja doticna ja izneverila tvojata beskrajna doverba..ostanale luzni i dragi..mnogu tvoj custva se veke presuseni i zagrzlaveni..tvojata naredna ljubov ke bide zrtva na tvojte principi i karakteristiki.
Macedalien напиша:Не знам дали Баба Ванѓа ти била роднина ама се што рече досега е ок освен последните две реченици коишто се болдирани и во црвено. Не се закржлавени моите чувства - веќе 6 години сум во врска. А не сум од типот да бидам со некого без да љубам така што закржлавени и пресушени - не! А точно - нема никаква потреба да зборам за мојот љубовен живот бидејќи љубовта не служи за ништо ако ја збориме. Љубовта се живее! :smir:
ок бејби секој има право на свое мислење, а и тешко дека покрај тебе би се осетила непосакувана и грда !!! како и да е, фала за коментарот, а колку вредам тоа си знам јас и тие што ме познаваат~~~Викторгг напиша:Е ова е најсмешниот пост досега. Девојкава е толку полна со себе, што веројатно мисли дека ако посака и месечината ќе се спушти да и се пушти. Мила моја (или не), фактот што си трета година на факултет и си горда со тоа само покажува колку немаш мозок. Тоа што си егоист до плафон само покажува дека не вредиш, и тоа што 5 момци сакале да имаат секс со тебе не значи дека си атрактивна девојка, туку дека момците се загорени. Кип ит он... само немој да налеташ на мене на улица... ќе се осетиш непосакувана и грда... :kez: :shok: :nesvest:
Edit: Слики во галерија под итно, да докажеш колку си згодна!!!!![]()
SCORPIO__20 напиша:dlaboko se izvinuvam za greshkata![]()
Црвенокосо,ми се допаѓа тоа твое цврсто его...само се прашувам дали навистина си од Охрид!!ЦРВЕНОКОСА напиша:ок бејби секој има право на свое мислење, а и тешко дека покрај тебе би се осетила непосакувана и грда !!! како и да е, фала за коментарот, а колку вредам тоа си знам јас и тие што ме познаваат~~~![]()
Razorblade Kiss напиша:Епа вака,Лејди Сатори...најпрво никот ме асоцираше на смрт,(нели сатар ова она,јас со моите глупи асоцијации),ама откако ми објасни,сфатив дека всушност никот ти е нешто поврзан со добрина,нешто што е севременско(барем јас така го сфатив)...што доста кажува за тебе.
Да почнеме...како помала,бидејќи не одржувавме многу контакти,а и не бевме блиски,мислев дека си многу голема шмизла(ова од основно,да си знаеш)Си велев-ма која е оваа што се фура насекаде дека била најдобра...да знаеш дека гадно сум била во заблуда во тоа време.
Ти си една доста ведра личност,иако во себе имаш и мрачна страна,страна која постојано те инспирира,те прави поинаква од другите.Не си само уште една плавуша,паметна си и се држиш до некои свои принципи.Покажуваш силни емоции и многу лесно знаеш да се приврзеш кон некоја личност,му даваш безусловна поддршка,без да бараш нешто за возврат.Ако тој некој те повреди,не напаѓаш директно,одмаздата ја служиш ладна,и тоа ми се допаѓа кај тебе.Што се вели-премногу фина за да губиш време со некој што не го заслужува твоето слободно време.
Пред некое време ти кажав дека ми делуваш доста смирено...изгледа ова е тоа.Претходно ако ти правев анализа,ќе ти кажев дека си избезумена,не знаеш која страна да ја фатиш и дека си непромислена.Изгледа секое тенџерче си наоѓа капаче...токму тоа се случи кај тебе.Најде некој што не е само за one night stand...ова е тоа вистинското,не го испуштај,совет од мене.
Друго-не знам,секогаш кога ќе те видам,очите ти сјаат.Без разлика дали си тажна или среќна,секогаш знаеш да подариш една насмевка.Единствена си со која можам да се `разберам`оти знаеш,ние сме си по малку филозофски настроени,па така кога ќе отвориме дискусија за нешто,другите превртуваат очи,од типот леле еве го филозофот...срц не се нервирај за некој друг што мисли,тие едноставно не знаат што значи да бидеш поинаков од другите.Тешко е да бидеш поинаков,лесно е да фураш некоја шема...биди таква како што си,имаш ти круг на пријатели што те ценат и сакаат таква што си.
Симпли...ју ар а спешал персон.Остани каква што си...кисс