Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 702
Викторгг напиша:Абе ако само нека тераат, иначе па мене нема да ми биде интересно да им пишувам![]()
Aj бе Викторче, дај една тазе анализа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Викторгг напиша:Абе ако само нека тераат, иначе па мене нема да ми биде интересно да им пишувам![]()
Серпико момчето... Сонуваше да биде џандар, ама стана паметен па се тоа пропадна во вода. Се нарекуваш себе си фенерџија, а не знам зошто? Знаеш, ако никој не може да те сфати зошто така си напишал, значи дека беспотребно си напишал. Твоето константно докажување дека си паметен ме нервира и сум љубоморен. Затоа те молам стави нешто нормално на тајтл. Бетмен на аватар? Па уште и тажен. Сакаш да му се ситиш дека славата му помина или само се правиш фраер дека имаш слика од познат акционен херој и сакаш да бидеш како другите? Мене ми се чини второто. И со потписот повторно... Марк Твен. Симни се малку на земја и објасни ни нас, на обичните кретени без грам мозок... што сакаш да кажеш со оноа човекот на крајот?Serpico напиша:Aj бе Викторче, дај една тазе анализаНа обострана интересност
![]()
Бада, ти подавам рака за ова...:smir: Браво!Bada Bing! напиша:Мислам дека концептот на психоанализа е збунувачки за повеќето од вас. Не е работата некој да ПОГОДИ вие што мислите за СЕБЕ, па да речете во право си тоа сум јас, ако бевте немаше да има дегенски теми на форумов како мака ми е и слично.
Поенатата не е некој да ги гледа вашите џинови туку да ги гледа ветерниците и да ви укаже на тоа дека ебаните џинови не постојат.![]()
Димитар напиша:Не сум Скул, но ќе се пробам
Девојка, која го гледа страствено животот.
Страст внесува насекаде, во љубовта, пишувањето, аватарот, размислувањето, дури и во ракометот кој го гледа. Незнам што си во хороскоп, но ми делуваш класична скорпија, а знам какви се скорпиите (и јас сум :helou![]()
Аватар имаш дефинитивно еден од подобрите тука (без навреда на другите) го имаш задржано подолго време, што значи дека не сакаш премногу промени. Она што те исполнува, што те отсликува, сакаш да го задржеш. Ја сакаш уникатноста... Една од твоите најсилни страни е соочување со проблемот без преќутување, не сакаш некој да ти наметне став - кој не ти е по желба. Не остануваш рамнодушна на тоа некој да ти каже како да се однесуваш.
Си имаш твој живот, и си open-minded. Малку работи можат да те изненадат... можеби да те зачудат на момент, но, прилично без предрасуди влегуваш во секоја ситација.
Во љубовта, сакаш партнерот да го задоволиш максимално, сакаш комбинација на нежност и страст.:smir:
На моменти сакаш да останеш сама, сама на светот, но тоа брзо поминува, бидејќи најважното нешто во твојот живот е љубовта. Зависна со од неа, да добиваш и да делиш љубов...
Добра личност пред се, која се нервира понекогаш за ситници, но, и цврта личност, која може да помине секоја пречка која и се појавува пред неа....
п.с. Сега видов, сепак си била скорпија (и тоа дупла)
SANCTIMONIOUS напиша:Ај и за мене една анализа, по можност Скул, Tweety, wallker ili лејди
leleee... BRAVO! za prv vpecatok, tolku raboti pogodi.. sekoja cestwalker_girl напиша:Еве јас ќе пробам иако не се знаеме воопшто ќе биде онака од прв впечаток.
Едноставно живееш во духот на шпанското, според аватарот, обожаваш цвеќиња, имаш изразена самодоверба, бараш помош од останатите кога навистина сметаш дека таа ти е потребна. Се обидуваш да си во тек со модните трендови, ја обожаваш природната црвена боја, сите оние мали слатки нешта кои ни го исполнуваат животот. Притиени насмевки, еден таинствен поглед... Реално гледаш на нештата, понекогаш твојата гордост не дозволува да простиш некои работи за кои те измамиле или си се почувствувала повредено.
Во потписот пак онаа црвена боја, сакаш да си слободна, да си силна, не се грижиш многу за она што другите ќе го кажат за тебе, напротив тоа те прави уште посилна. :smir:
Се надевам погодив нешто, зашто не се знаеме воопшто, ова е само според аватар и потпис. :helou:
TWEETY*** напиша:La Espanola
Avatarot.Devojka so crveni ruzi.Sarmantna i tainstvena devojka si.Privlecna i moderna.Ruzite ja istaknuvaat tvojata romanticna strana.Ti si nepopravliva romanticarka.Kopnees tvojata posilna polovina da bide nepredvidliva , da ti prireduva iznenaduvanja.Vo tvojata vrska nikogas nema da bide monotono, zosto znaes kako da go iznenadis tvojot partner.No ako dobro zabelezav devojkata ima zadlabocen i misteriozen pogled.Kako sto rekov tainstvena si, toa se lgeda i vo tvojot pogled.pogledot ti e nadolu,razocarana si mozebi,neispolneti ocekuvanja?
Potpisot.Ako dobro go razbiram spanskiot (barem nesto korisno od spanskite serii) Toa sto ne ne ubiva, ne pravi posilni! Si bili povredena, no znaes kako da go nadmines toa. Vladees so svoite cuvstva kolku tesko i da izgleda toa.Veruvas deka svetot moze da se promeni so ljubov, koja ja imas vo sebe, vnimavaj svetot e surov i ne sekoj e zasluzen za tvojata ljubov.Spored potpisot mozam da zaklucam deka tvoite cuvstva se razbranuvani od licnost koja mnogu ti znacela i koja mozebi seuste ti znaci.Smela si.Ne dozvoluvas nikoj a najmalku onoj koj ja predizvikal bolkata da ja vidi tagata na tvoeto lice.Prodolzi napred i ispravi ja glavata,ima mnpogu pogledi koi cekat na tebe samo veruvaj vo sebe![]()