Првиот Македонец што јавно зборува за промена на полот

• Креатор на темата Креатор на темата kokoskar
  • Време на започнување Време на започнување
Сега да ви напишам нешто со професорката по Социологија што ми е на факултет, ни кажуваше интересна приказна од нејзина нај добра другарка, за да не судиме вака пред време.

- Значи вака, нејзина најдобра другарка имала машко дете што уште од мало му се развиваат некој женски хормони или не знам што, и тоа е болест против која се борат и трошат многу пари и се. Значи на мало дете, не знам сварно за какви болести станува збор, но сакам само да ви кажам дека не може да се суди веднаш. (може да сум нешто грешка, или нешто не сум разбрал како што треба, но од прилика тоа беше, а не лажеше солзи на очи и дојдоа кога ни расправаше за ова)

А да и јас сум против такви дебили што на 30 години им текнало вака да се глупираат и тие не се добри со памет, ама се случуваат ете вакви многу лоши работи кај мали дечиња.

Последно уредено:
Добро де, педер бил, сакал да стане жена, станал и готово. Сега што сака нека прави, што има ние на него да му се замараме.

Додека тераме дискусии за хомосексуалците, плукаме по нив и ги тепаме тие секогаш ќе бидат во јавноста и ќе се борат за своите права, што на нас секако дека не ни годи. Вака да не се замараме со нив најпаметно ни е, нека кршат глава, да не ги гледаме:)

А слкика од човекот што се сменил во жена има некаде да се види како изгледа?
Да знам да не бидам и јас во тие што ќе им направи изненадување
Не ти треба слика, таквите одма би ги препознал. Немаат женско, туку педерско понашање, им се познава адамовото јаболко и брада имаат.....:)

Без навреди, значи несакам никого да навредам, но да не станува збор за овој случај.....?:)

Добро де, педер бил, сакал да стане жена, станал и готово. Сега што сака нека прави, што има ние на него да му се замараме.

Додека тераме дискусии за хомосексуалците, плукаме по нив и ги тепаме тие секогаш ќе бидат во јавноста и ќе се борат за своите права, што на нас секако дека не ни годи. Вака да не се замараме со нив најпаметно ни е, нека кршат глава, да не ги гледаме:)

Не ти треба слика, таквите одма би ги препознал. Немаат женско, туку педерско понашање, им се познава адамовото јаболко и брада имаат.....:)

Без навреди, значи несакам никого да навредам, но да не станува збор за овој случај.....?:)

sungeru, цитирај го цел пост :)

и пак ќе ти кажам. Форум е ова бе брад, форум, обичен форум на кој тепаме досада во текот на денот. Не е за сите деца компјутер, ебаго.

Ај иди извози се со џипот што спие пред куќа.

10430436_1396884497267924_2619651718893382932_n.jpg

Права жена :sick:
Жена а седи како маж :)

Да бе, баш Хитлер, човек дете на вујко и внука кој имал подоцна и самиот негувал љубов со своја внука. ЗНам дека е модерно сегде Хитлер да се бара ама за вакви работи кај шо не бил нишо поарен :icon_lol:
Иво Котевски рече оти не посотеле цврсти докази оту дека Хитлера вршел обљуба врз внука му.
:D

Бре бре да ми кажеше некој дека Дарето ке стане толку (не)популарен улав ке го направев. Инаку дарето беше маскота на кошаркарските терени на базентот со најсмешен sky hook во историјата на кошарката :)

А бе, лицемеришта едни, а на оваа сите би и го свирнале, нели?

caspost.com-gorgeous-women-who-were-men-Claudia-Charriez-600x424.jpg

за жените:

a98038_Buschbaumweb.jpg

За тие што не забележаа: тоа на првата слика е мажот, а ова на вторава - жена.

Ако има таков третман, давање на хормони за да биде повеќе женско, дали има можност за да и се даде машки хормони на пример....

Ви фали на вас а,хормончиња барате ?[DOUBLEPOST=1411263225][/DOUBLEPOST]Ај што е утепана од Господ,ама овие што оправдуваат и се како демек либерални демократи и не знам што,се по дебилни неголи овој/оваа.

Последно уредено:
Овој е само еден од многуте кој што јавно си го искажале мислењето,а прашање е само колку ги има.:sick:

Eden kup celo sobranie 143 vkupno na broj :), plus pak i ovie so javno pocnaa da zborat.
Ne navreduvam nikogo, Dareto e od Kocani, ubavo si kaza covekot vo intervjuto, da ostanel u Kocani ke go obesele, a sea vie skopjanite so si gi trpete neka gi tamu kaj vas, kaj nas krci ne ni trebaat.[DOUBLEPOST=1411263791][/DOUBLEPOST]
Бре бре да ми кажеше некој дека Дарето ке стане толку (не)популарен улав ке го направев. Инаку дарето беше маскота на кошаркарските терени на базентот со најсмешен sky hook во историјата на кошарката :)
Borce, treba da se ide do 14 brigada a. hhhh

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1411263225][/DOUBLEPOST]Ај што е утепана од Господ,ама овие што оправдуваат и се како демек либерални демократи и не знам што,се по дебилни неголи овој/оваа.

Тие либералните демократи у принцип, доаѓаат на вакви теми, читаат дека некој тип си го сменил полот и сеа е жена, си викаат - ок, со среќа нека му е - и толку. Вие - исправните, (нели!) сте тие што ја пуните темава, шо паѓате у несвест, шо се заканувате, се притресувате, колнете, вреѓате, мислиш у кревет ви легнала цурава. Вака некако ко ќе ги согледаш работите, ко да сте вие дебилите, не?

Тие либералните демократи у принцип, доаѓаат на вакви теми, читаат дека некој тип си го сменил полот и сеа е жена, си викаат - ок, со среќа нека му е - и толку. Вие - исправните, (нели!) сте тие што ја пуните темава, шо паѓате у несвест, шо се заканувате, се притресувате, колнете, вреѓате, мислиш у кревет ви легнала цурава. Вака некако ко ќе ги согледаш работите, ко да сте вие дебилите, не?
Дефинициите за „цура“ ти се матни и сиви.

Ај бе не замарај,за мене ова не е нормално и не го оправдувам и знам дека неа ја заболе кур за тоа,за мене е гадна,гаден,одвратен,куртон,и несреќа да му е,а не среќа.

Дај Боже син ти да стане женско а ќерка ти мушко па да не знаеш на кого да викаш сине а на кого принцезичке.И на сите такви што се нормални,а не дебили како мене и повеќето.

Дај Боже син ти да стане женско а ќерка ти мушко па да не знаеш на кого да викаш сине а на кого принцезичке.И на сите такви што се нормални,а не дебили како мене и повеќето.
Опаки клетви се ова, не заебавај. И баба Љупка вака колнеше у маало.
Боже не го поштуе ова и не дава вакви ствари. :(

@RogerBacon од кога стана модератор на религија, стана и гласник на Бога. :eek:

Он:
Кој што сака нека прави со себе и за себе. Не е мое да осудувам дали некој сменил пол само заради тоа што не се чувствувал комотно во своето тело и не се идентификувал со полот кој го имал од самото раѓање.
Ваквите луѓе цел живот се еден род, а различен пол.

Сигурно е мајдфак да чувствуваш таков товар. Не ни сакам да замислам како би било вакво нешто да ми се десило на мене.

Но доколку имам некој близок со ваков „проблем“ би му дала безрезервна подршка во одлуката која би ја донел самиот. Без разлика каква и да е истата.

за тој од тетово дандарот неам кометар
тој за мене е болен човек има 2 деца место да се зртвува за нив да ги гледа да се гризи за нив да им плака алиментација и да им овозмози се него повазно му е да го дупат ...
со тоа цел зивот во срам ги става и неговите деца кои ке бидат излозени на понизуванје
каков е тој родител што себе си се става пред сопствените деца не мозам да разберам ......
а за овој дарко на машински и тој болен не мозам да разберам
едноставно нивни избор е но не мозам да разберам .....
кукаат дека немаат пари а даваат пари за хормонски лекарства
незнам незнам што да казам.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom