Омилен пост на Сунѓерот Боб

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
mislenja napisani vo ist den :) :) :) :) :)
Муабетот беше дека имам 22 години кога се зачленив, а дека сега имам 23.

Туку гледам дека цело време ме следиш што правам, како правам......, па чекај сега и јас тебе да те прашам нешто:)

Нема простор за навреди, само прашање е:)

Гледам дека си машки пол, а женски род........ кажи ни..... дали си транссексуалец...... или ко Фифи што вика трансџендер (ако воопошто така се вика)............ или од тие таквите?:)

2.jpg

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Муабетот беше дека имам 22 години кога се зачленив, а дека сега имам 23.

Туку гледам дека цело време ме следиш што правам, како правам......, па чекај сега и јас тебе да те прашам нешто:)

Нема простор за навреди, само прашање е:)

Гледам дека си машки пол, а женски род........ кажи ни..... дали си транссексуалец...... или ко Фифи што вика трансџендер (ако воопошто така се вика)............ или од тие таквите?:)

Прегледај го приврзокот 99706
transeksualec sum.

brad, forum e ova, osvesti se alo..

Ф

Флеш

Гостин
Нишо не е ново во врска со половите на форумот кога е во прашање :DТака шо,вообичаено,нема фаз ....

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
mislenja napisani vo ist den :) :) :) :) :)
Сунѓеров нема повеќе од 17 не па 22 односно 23 :D
он: Завчера во ДК пишува како утредента имал многу работа, требало да кречи и други ствари, а вчера од сабајле до вечер броеше бројки со шутракот во Играчница и се гаѓаа со фрижидери, дилдоа, опушоци од цигари, мауси, делови од мауси и т.н...
И после ќе речат Сунѓерот вака Сунѓерот онака...

Исто и муабетот дека е во Гостивар на работа (а воедно и таму живее) ми е омилен...

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
Сунѓеров нема повеќе од 17 не па 22 односно 23 :D
он: Завчера во ДК пишува како утредента имал многу работа, требало да кречи и други ствари, а вчера од сабајле до вечер броеше бројки со шутракот во Играчница и се гаѓаа со фрижидери, дилдоа, опушоци од цигари, мауси, делови од мауси и т.н...
И после ќе речат Сунѓерот вака Сунѓерот онака...

Исто и муабетот дека е во Гостивар на работа (а воедно и таму живее) ми е омилен...

,,,,i shto e toa tolku vazhno,,spored toa kako si go sklopil tekstot povazhno ti e shto se sluchuva vo igrachnica,,otkolku za godinite na sungerot,,,znachi deka e potrebno ti a i site ostanati da doagjate pochesto vo igrachnica pa koga veke mnogu drugi rubriki se mrtvi ili se pred umiranje,,,barem igrachnica funkcionira ,,,na ovoj ili onoj nachin,,,i zatoa najdobro e koga vekje doagjate i samo s_irkate shto se sluchuva tamu da se vkluchite,,a ne vaka da tgropate so shto i kako,,,ako ste tolku vozrasni i pametni,,,sigurno nema toooolku mnogu da pagjate na nisko nivo i da kritikuvate nekoj shto odrzhuva vo zhivot nekoja rubrika,,

,,,ajde doagjajte barem vo igrachnica tamu imate sloboda da shtrakate seshto,,,

,,,i kolku za godinite ,,,mislite li deka ste mnogu postari od sungerot,za site vas mozham da go kazham istoto deka vo odnos na moite godini ste vo peleni,,i deca,,,

,,,kraj na diskusijata po ova prashanje,,ili igrajte,,ili ne tropajte,,:icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ама и @Бомбастичен Дрогираш едно време одеше на работа во Скопје, па беше на одмор назад во Валандово, па на УС Опен имаше гледано утакмица (ако се сеќавам добро)... ехеее, деца :D

C

cige

Гостин
Видете имам 15 години и пред една недела забележав нерамнини во долниот дел од левиот тестис. На интернет побарав и пишува дека тоа може претставува рак на тестиси и дека треба да се изврши самопроверка на тој начин што ќе се напипа задната страна од тестисот. Ја напипав денес после бањање и таму осетив нерамнини. Што да правам? Како да им кажам на моите ( зошто срам ми е)? Какосе лекува ова, бидејќи сигурно некој од вас имал ваков проблем? Кога ќе пораснам дали ќе можам да имам деца?
П.С. Отворив нова тема, затоа што поставив прашање на таа Канцер на тестиси, но никој нема видено.
Sungerot Bob, 2 февруари 2013

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942

Kajgana Shop

На врв Bottom