Have an ice day
Get Free
- Член од
- 26 јануари 2014
- Мислења
- 544
- Поени од реакции
- 1.021
ахх тоа средно
, прекрасно чувство, кога дојдов во средно никого не познавав ама баш никого ниту на лик,знам немаше празно место(уствари имаше ама си чуваа за свои пријатели и не ми дадоа да седнам) ,и така после ме седнаа со 2 фаци кои ми личеа како полу-наркомани на делба на столче, како што кажаа и другите така и јас бев убеден да се преместам во друг клас кај што имав пријатели од основно, ама постепено се прилагодив и стекнав ептен добри пријателства,и така поминаа 4те години со ептен смеа, седев последна клупа ама баш секогаш,рај човеку рај, факсот е обврска -средно е РАЈ, барем јас така го доживувам.
, прекрасно чувство, кога дојдов во средно никого не познавав ама баш никого ниту на лик,знам немаше празно место(уствари имаше ама си чуваа за свои пријатели и не ми дадоа да седнам) ,и така после ме седнаа со 2 фаци кои ми личеа како полу-наркомани на делба на столче, како што кажаа и другите така и јас бев убеден да се преместам во друг клас кај што имав пријатели од основно, ама постепено се прилагодив и стекнав ептен добри пријателства,и така поминаа 4те години со ептен смеа, седев последна клупа ама баш секогаш,рај човеку рај, факсот е обврска -средно е РАЈ, барем јас така го доживувам.

.
Мој најубав период секогаш бил и ќе биде периодот на факултет.

) Влегов одма во училницата и беа машките собрани и им влегов со сите се поздравив ... дојде и класната со неа муабет ...па дојде и директирот дрдљаше нешто за кодес модекс
Сите бевме изгубени . Малку деца се знае одорано у класов . Неам ни едно дете што го знаев т.е што се дружев од основно што ми беше другар/ка. имаше уште 3 од драчево со нив се знаев на едно здраво онака ....али мн беше заебано првиот ден многу
после почнавме да се упознаваме полека полека и сеа у пм сме хаха
Никој не познавав, хаос ми беше, апсолутно бев во нова средина и во самото училиште, и во самиот град, и се.. Ама па затоа си имав една школска со која си ја заредивме ептен, и она ми остана како едно убаво сеќавање од деновите од средно, баш онака, никогаш не се скаравме за глупости, ниту бевме кујзнае колку блиски, а секогаш знаевме да си се намуабетиме, си бевме тука една за друга. Е јебеш га, после средно патиштата ни се разделија,одамна ја неам видено ама знам дека и да ја видам драго ќе ми биде на срце. Е тоа останува од средно. Иначе памтам она на првиот ден од средно беше црнокоса, после тоа плавуша стана..