S
smexy
Гостин
Кој е инвеститор?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најново од фејсбук страната на аквапаркот: "На големо задоволство на сите ве известуваме дека Аква парк имајќи ги во предвид вашите коментари и сугестии одлучи картата за отворањето во сите продажни места како и на касата на паркот да биде по цена од 600 денари за возрасни и 300 денари за деца до 14 години."
Е ова е веќе прифатлива понуда. Feel sorry for the ones who paid 1200
п.с. и јас добив гратис, не се ми изгледа како варка работава со гратисите. Зајче и Мисери, вие ги зедовте вашите гратиси или?
Od moe skromno poznavanje, mestoto, a voedno i stariot bazent na koe sto sega se kradi aquaparkot bese sopstvenost na rudnikot, bazentot ne rabotese edno 4-5 godini posle toa mislam deka pod koncesija go zede eden biznismen so poteklo od probistip(go dotera kolku tolku), a sega ovaa investicija mislam deka e vo igra turski investitorПрашав еднаш,еве пак...кој е инвеститор?
Групер имаат уште два часа до затварањето на зделката и картите ги намалија од 600 на 300 денари преку нив.
Мене ми се оди, ама превозот ми е проблем и плус кај ќе се спие.
Не се исплати со бус да одиш и за два три сата да се вратиш.
Јас дури мислев ќе го направат во Скопје они толку далеку... зарем Скопје нема место каде да го стават и онака се е раскопано![]()
лОЛ добив гратис влезница но проблем ми е сега како ќе ја подигнам морам да одам до СК . .
Добро е што ја намалија картата ,според мене уште повеќе ќе ја намалат кога ќе видат како тргнала работата![]()
Не се исплати, не ми се ни оди веќеЕх де немора се да биде во Скопје, а слушнав дека и таму ќе правиле аква парк. Најдобра варијанта за превоз е да се организирате со кола, така ќе можеш да седиш колку ти се седи, не си ограничен со време.
Мислам интересно ќе биде да се виде, но ако одам најверојатно малку понатаму и да прочитав дека ги намалиле цените. Ако е карта и натаму не само за промоцијата 300 до 400 ок е, инаку 1200 како што беше на почетокот е што е многу, многу е за нашиот стандард.
па нели рекоа дека ќе се подигаат картите на билетарата на аква паркот?