Првиот/а дечко/девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Rock'n Rose
  • Време на започнување Време на започнување
5-6 одделение, беше тенисерка и многу ја сакав, премногу, но во скоро време разрабав дека е трудна, на 22 год и се чудев зошто ми се јавува у задње време мн, често, и по толку год контактирам со неа:helou:

17 години - трета година средно, одевме можеби 2 месеци ама ништо посебно, тој беше 3-4 години постар од мене и сакаше посериозна врска ама јас не сакав, затоа му раскинав. Оттогаш сум го видела, еднаш или два пати, ама не сме направиле муабет иако со убаво се разделивме, не ми е згодно да останам пријател со бившите :toe:

Ако ги рачунаме и оние “девојки“ од детството тогаш на 6 години. :)
А ако збориме за сериозна врска тогаш тоа беше пред 2 ипол години (летото кога бев 8мо за 1ва :)). Идевме 3 месеца и после раскинавме. Сепак си останавме другари. :)

Na 16 godini go imav prviot de4ko. Premnogu kratko bevme zaedno. Raskinavme ne poradi negova tuku poradi moja vina. Site mi zborea deka ne e za mene, pritisokot od drugarite bese pogolem od ljubovta. Seuste stojam na toa deka e odlicen decko i deka zasluzuva da najde nekoja sto ke go saka i ceni. Ni togas ne custvuvav nesto mnogu golemo, toa sto go custvuvav bese dovolno za da se zapocne edna vrska no ne i da opstane. Ne custvuvam veke nisto za nego nitu pak sme vo nekakov kontakt, ni zdravo ne si vikame koga ke se sretneme na ulica.

jas uste nesum imal zenska :cry:

Имав девојка у 6 одд.Многу ја сакав идевме 3 дена се бацивме еднаш и немате поима колку ми беше гад...Сеа сме онака добри другари:)

Имав девојка у 6 одд.Многу ја сакав идевме 3 дена се бацивме еднаш и немате поима колку ми беше гад...Сеа сме онака добри другари:)

леејј како може да ти биде гад кога се бацуваш со женска?

од 7 одд и уште сум со неа.

Прв дечко на 14 ипол години мислам .. идевме 2 недели па 3 месеци , незнам зошо раскинавме :) .. Ама и денес ептен добри другари сме :pipi:

Мојот прв дечко беше во 5то одд. СИ се сакавме па си се фативме [ мн нормално ]. Врската мислам дека ни беше 1месец а може и поише не се сејќавам мн добро малечка сум била :baeh:. Иначе сега со тоа дете сум си френд:)СИ праиме муабет..
:)

Девојка од детството на околу 6-7 год. Таа секогаш трчаше по мене да ме бакне а јас бегав од неа :) Не оти не ми се допаѓаше туку сакав да сум важен. Се позз и ден денес кога ќе се видиме. А за сериозна девојка после 1 месец откако наполнив 18. Сеуште сум со оваа девојка :pipi: 3 год сум во врска.

Летото 7мо за 8мо кога бев, идевме 1 ипол месец негде, сеа сме само на здраво, он многу ме сакаше али ја него не доволно и затоа му раскинав.....баш ми беше и уште ми е жал за детето.....

У втора година средно ми беше првиот дечко. Одевме 2 и пол месеци (и јас незнам како). Тој ме сакаше премногу и мислам дека нема да постои мушко што ќе ме сака повеќе ,а јас спрема неговата љубов...ептен малку. Знам дека не е убаво,ама тоа е..Се занесував и не ја сфаќав целата работа сериозно како него, тој беше постар имаше 19.
И секогаш тој доаѓаше кај мене да се гледаме,јас само излегував во негово маало и повеќе го сметав за авантура ,отколку сериозна врска,али битно `идевме`. И уште на самиот почеток го знаеше крајот,само го одложувавме 2 месеци и неколку дена.
Не се скаравме,туку јас му раскинав затоа што една вечер конечно ме викна типот шо ми се свиѓаше веќе пооодолго време, да излеземе. И пред да се случи варање или слично ,му раскинав ,а тоа му падна многу тешко,почна да плаче (тоа ми беше прв пат да гледам машко пред мене како плаче) и покрај утехите ништо не помагаше. До ден денес (како што вети) сеуште нема друга девојка колку што знам и не е весел како порано,туку постојано е у депре. Си го скрши мобилниот,доби никотинско труење (се препушил цигари) и ред други глупости. За ова дознав од наши заеднички познаници. А моментално не правиме муабет, не сме скарани,по раскинувањето зборувавме доста ,ама почна да ме замара дали сум фатила нов дечко и го блокирав некое време. Сега се смирил изгледа,незнам, не се замарам веќе.
Јас обично си наоѓам такви емоционални типци. :)

vo sedmo oddelenie i toa samo go iskoristiv za baknes oti togas prvpat se baciv zosto moite drugarki veke go imaa napraveno toa.i jas pokuso da ne ostanam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom