Првиот/а дечко/девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Rock'n Rose
  • Време на започнување Време на започнување
Сега имам 18 години а првиот бакнеж ми беше пред 5 год.Со момето се мувавме цел месец.И после 5 години пред 3 месеца ми се уклучи на скајп и така дознав дека сеуште постои.А тоа значи дека не ми ни значела нешто

Де бре... само мене ли не ми текнува на првата девојка? Немав некоја си класична прва девојка со тоа фамозното: "Еј сакаш да ми си девојка/да се фатиме? -Да. Јееее". Така да ќе си останам изродче кое поминало само со неколку муванки пред така поозбилна врска.:)

Едит:
Сега имам 18 години а првиот бакнеж ми беше пред 5 год.Со момето се мувавме цел месец.И после 5 години пред 3 месеца ми се уклучи на скајп и така дознав дека сеуште постои.А тоа значи дека не ми ни значела нешто
:icon_lol: Треба да частиш. (Y)

еее...буди стари спомени темава :)

ама сепак е добра тема....

Првата девојка ја имав ,кога имав 16 годинки :) сепак не можам да ја заборавам,одевме скоро една година и на крај испаднаа некои проблеми и заврши нашата врска,не би сакал повторно да сум со неа од Х причини,ама не можам нити да ја заборавам :) па затоа продолжувам без запирање :)

haa,,mn e dobra temava. Mene prvata zenska kolku sto pamtam mi bese 6ti nakaj 7mo letoto.Onaka kratko traese ali ubavo si pominavme.Znam i deka se vikase elena i deka jadev kotek zaradi nea.hahaha ludi mladi godini :pos2:

Првиот дечко..на 13 години.
Беше тоа убаво лето кога го пробав и првото вино, првпат каснев дома и почнав да не бегам од машките :kesa:
беше постар од мене и поупатен во разменувањето на плунка, мене тоа ми одговараше пошто неможев да се замарам и да мислам што и како би правела. Иако врската ни траеше некои 2 недели, беше нели успех тоа, со него пишував истории до пред две години.

Значи прв дечко имав на 17 години(не значи дека пред тоа не сум била со никој) одевме 4 месеци...раскинваме...он беше крив...му простив но не заборавив...многу ми беше тешко...продолживме да се муваме 5 месеци...после тоа како ништо да не било, останавме другари, ама сепак има некое жарче уште не изгаснато меѓу нас....секогаш се муваме кога ке се видиме:kesa::tapp::nesvest:

Првиот дечко ми беше во 6то одд. :pos2:. „Заедно“ бевме две недели. Не дека го нарекувам дечко, ама со него ми беше првиот вистински бакнеж. Ми беше прво симпатија, ама тој не ме ни знаеше, па по една година братучеда ми не запозна, кога веќе не ми беше симпатија, па се сеќавам дека 1 саат ме молеше да „се фатиме“, па ај демек се фативме и другиот ден се бакнавме. Па по 7 години случајно се зачекавме на мИрц, па на кафе излеговме, па се влечевме 3 години заедно и сега еве скоро три години сме во брак.

Првата моја женска беше коа бев 7 за 8 летото:kesa:у Охрид се фативме одма ме запознаа нејзините,и колку толку ја одржававме врската иначе она беше од Битола.Пееше на СИ ДО:nesvest:
Него нај јакото беше требаше да пее на фестивалот ја неќев да идам у Битола срам ми беше.Таткои без мое знаење дојде дома кај мене да ме земе леле пропаднав у земја тогаш:kesa:.Ме угостија спиев кај неа 3 дена,како амбасадор ме гледаа ме прошетаа секаде дури и на утакмица ме однесе таткои памтам играше Пелистер-Силекс и од тогаш Битолчани ги обожам:smir:
а девокава нема никогаш да ја заборавам.
мојата прва нај голема љубов:helou:

Првиот дечко го фатив на 16-17 години и идевме некаде околу 1 месец.
Многу заплети имаше околу нашето раскинување и потоа (мислам дека можеме филм да снимиме) сепак главнота причина за раскинувањето беше тоа што тој беше сеуште заљубен во бившата.
Моментално сме другари и во добри односи, сепак ми значи нешто:pipi:

Првата девојка помнам ми беше на 16 години, со неа и ми беше првиот секс. Беше поголема од мене една година. Супер врска, таа беше од Битола. Се гледавме околу пет пати месечно. Изгубивме контакт сега, не комуницираме.

Pa vo 6odd se muvavme so edno devojce.Kako za prv baknez na usta znacese mnogu,pa natamu stana navika,ama ne oti ja sakav..Sea sme si samo prijateli..:):cug:

Na kolku godini ste go/ja imale prviot/a decko/zenska?

На 17 години, во почетокот на трета и уште си одам со него :pipi:

Второ полугодие на 7. Колку мене беше ( и е уште ),во исти клас учевме :pos: Одевме бајаги време,едно 7 месеци можда,и ко му раскинав,дечкото плачеше,и нашкола,и дома,и на сите излегвења,и многу ме нервираше :pos: Уште имам муабет со него,јас си го гледам како другар,а тој мене...како нешто појќе :)

Едит: Роденден имал денес,сега ми пиша,да му честитам требит :)

Првата женска на 15 години.Зошто тошно се скаравме ни јас незнам.Другари останавме уште си живееме,а повторно не би одел со неа:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom