Први игри

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Fifa 99 , Tzar , Midntown Madnes Need For Speed 1 , 2 , 3 , 4 Fifa 2001 Cs тие ги играв на 8 години

Pa na nintendo , se razbira Super Mario.
Posle na com , ne se sekavam dobro ama mislam deka bese CS makedonskata verzija (taa cs sto na pocetokot ti vikaat : ajde be govedo mrdaj ) zakon bese.
Nekoi stari igri ne sum igral.

FIFA 2001, NBA 2001, Colin McRae Rally 2.0 за ПЦ мада R.I.P. Colin McRae
Супер Марио за Нинтендо

првите игри ми беа на нинтендо (најубо нинтендо имав на времето во форма на колата на бетмен:back:)- супер Марио, тетрис, таа играта со пукање патки со пиштолот од нинтендото:tv:, и многу други игри за кои не се сеќавам како се викаа
а исто имав и тетрис и од тие гемчиња (со кошарка и тенис)

Освен тие на ПС1 и Супер Нинтендо првата игра за ПЦ ке да е Heroes 3.

Супер Марио, на нинтендо :pos:
И јас ги играв едно време.Уште ми стои нинтендото со супер марио брос и уште две супер марио имав нинџа желки и имав една со пиштол се играеше уште ми стое важно знам дека треба да тепаш печурки или гуски пиленца заборавив што беше !

1. Bubble Bobble на Comodore 64

2. Duke Nukem на Macintosh (90 и некоја)

3. Нинтендо итн....

не лажете бе !!! прва игра ТЕТРИС !!! после принц оф персија па имаше некоја со пештерски човек или како ида беше... и тн и тн и тн...

Caddillac & Dinsaourus мислам дека така се викаше,со мустафа,месс,џек и таа женската и тепаш на стази.Првпат на жетони ја играв,и многу пари фрлив после ја играв на маме32 и ја вртев пошто имаше бесконечно жетони :D

Нинтендо Battle City,duck hunt....

Како најјмал тетрис,после нинтендо па кога ми купија компјутеро Warcraft почнав да играм.

Тетрис е прва. Подоцна играв со тепање на маме32. А на нинтендото играв супер Марио, една со кокошки и една со пукање. Таа највеќе ја играв. А чат пат порничи на нинтендо :) ( шала)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom