Првата цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Novinarot
  • Време на започнување Време на започнување
пред 22 години,веќе 10 години овие

davidoffclassic_92.jpg

У основното 8мо одд негде отприлика имам пробано...а една година веќе редовно

Немам сеуште , а изглеа и ќе немам.Ама Изглеа (n)

6то одделение, тутунски шок од цела кутија родео во рок од 40 минути , никад не ми се припуши цигара повторно, осим за дегустација...

Пред 1-2 месеца (16 год - втора година средно), земав цигара од татко ми, нормално сите спиеја и отидов у вц, пред огледало, запалив, земав 3-4 дима и ја фрлив у шоља. Тоа ми е првата цигара.

ПС. Не пушам.
--- надополнето: Jun 30, 2011 12:59 AM ---
Не сум пробал никад..:tv:

Е сеа имам пробано. :D

И јас така нешто, во ВЦ коа бев сам дома, ама цела ја испушив и пикавецот низ прозор :) После цело лето пушев ама накај септември ги остаив, до ден денес немам запалено. Спортски човек сум бе :D

у прва година со екипата али само нашколо дома немав навика да палам но ги баталив одма негледав корист или задоволство во нив освен што корнеш после тоа на чад 50 души во пушална хаос е како димна бомба да има пуштено некој

еј прејако народе... иначе мене првата цигара шо ја запалиф ми беше пред 5 години, ама беше давидоФ и да му се плукнам, шо се разбирав тогаш, дете, ме откопа ко тргнав, ко ми се свртииии.... хах.. а да ми се врати то време сеа, ич не зеам....

imav sansa nekade vo sredno uciliste no ne ja iskoristiv, potoa ne uspeav i stanav retko zivotno za otstrel zatoa sto sum ne pusac...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom