Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lele koga vdisiv nekolku pati skoro cela cigara mnogu pocna da mi se vrti sednav na edna klupa i se custvuvav kako da imam ispieno pola litar konjak mnogu mi se slosi ali pomna za kratk
d togas pa se do sega aktivno pusam mnogu mi e glupo toa sto gi menuvam sakam da ostanam na eden brend cigari ama ne uspevam nikako nz zosto
pusev od prvo Rodeo silver pa Rodeo tvrdo pa west blue edno vreme samo west silver potoa dolg period boss clasic i navistina kvalitetni cigari se ama epten se jaki pa eve sega smeniv na rodeo 3 logic nema nestetna cigara ama ovie koku tolku se pomalce stetni.Nemozam bez cigari me smiruvaat koga se custvuvam napnat nervozen i im preporacuvam na site nepusaci voopsto da ne probuvaat cigari ne zatoa sto se styetni tuku navistina ekonomski znaat da te mavnat po dzeb ako ste tinejdzeri nevraboteni mnogu pari ke treba da odvojuvate ako gi zapusite i stanete zavisti sakav da gi odkazam amam nemozam pa se pomiriv so faktot deka sum i ke ostanam pusac toa e 
)ц ц ц потписот ..ахаха 5+West Light цигара, дефинивно најдобри цигари.Али сеа нешто не ми праваат ќејф, онака имаат изгубено вкус.Не пушам, ретко! xD
)