Првата цигара?

• Креатор на темата Креатор на темата Novinarot
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум пробал. :)

na 1 maj ovaa gopdina no ne me vlece voopsto samo ponekogas eden cigar nedelno mozebi i poretko od toa

Ehhh mnogu dobra tema da ti e merak da pisuvas.Prvata cagara na pocetokot mi bese vo 7 odd.Davidof crni.Vo garaza nekolku pati potegnivav ali ne vdisuvav voopsto pa taka gi trgnav mislam deka togas pocnav od zanes da pusam da dokazam kolku sum golem.Potoa nekade od 1 za 2 godina gimnazija leten raspust so drugarite se krievme kako gluvci od macka da zapalime i da ispuvkame po edna potoa pojdov kaj bratucedami na posedok.Tamu so edna sega dobra dugarka a togas nepoznata resivme da kupime po pola rodelo silver najslabite i togas fakticki mi bese prvata cigari so vdisuvanje morav zatoa sto site me gledaa i mi bese stram samo da puvkam :) lele koga vdisiv nekolku pati skoro cela cigara mnogu pocna da mi se vrti sednav na edna klupa i se custvuvav kako da imam ispieno pola litar konjak mnogu mi se slosi ali pomna za kratko.Od togas pa se do sega aktivno pusam mnogu mi e glupo toa sto gi menuvam sakam da ostanam na eden brend cigari ama ne uspevam nikako nz zosto :D pusev od prvo Rodeo silver pa Rodeo tvrdo pa west blue edno vreme samo west silver potoa dolg period boss clasic i navistina kvalitetni cigari se ama epten se jaki pa eve sega smeniv na rodeo 3 logic nema nestetna cigara ama ovie koku tolku se pomalce stetni.Nemozam bez cigari me smiruvaat koga se custvuvam napnat nervozen i im preporacuvam na site nepusaci voopsto da ne probuvaat cigari ne zatoa sto se styetni tuku navistina ekonomski znaat da te mavnat po dzeb ako ste tinejdzeri nevraboteni mnogu pari ke treba da odvojuvate ako gi zapusite i stanete zavisti sakav da gi odkazam amam nemozam pa se pomiriv so faktot deka sum i ke ostanam pusac toa e :)

Првата цигара 6-7 години (НИ САМ НЕЗНАМ КАКО СУМ УСПЕАЛ ДА ЈА ЗАПАЛАМ)сум седнал на фотеља глеам фудбал го имитирам таткоми..после тоа негде палев нешо 6-7 летоска(пафкање)али од тогаш неам запалено и не планирам ... :)

кој што ја употребува таа билка..........останува млад

Lucky Strike defenitivno dobri cigari a i stari se se pusele uste od vojnite :))

Првпат во 5-6 оделение со другарите од маало и тоа не цела туку само 2-3 дима и од тогаш немам ниеднаш повеќе пробано )

сеуште не сум пробал и верувам дека нема да пробам, освен ако не ме фати мерак.

West Light цигара, дефинивно најдобри цигари.Али сеа нешто не ми праваат ќејф, онака имаат изгубено вкус.Не пушам, ретко! xD

West Light цигара, дефинивно најдобри цигари.Али сеа нешто не ми праваат ќејф, онака имаат изгубено вкус.Не пушам, ретко! xD
ц ц ц потписот ..ахаха 5+
ај да не сум офф топик...прва цигара у средно 2ра ..и усте ја пцујам другарка ми со ме научи :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom