Прва награда за “Македонија – вечна“ на Манчевски

• Креатор на темата Креатор на темата bama
  • Време на започнување Време на започнување

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Македонија, 13 мај, (Нетпрес) - Спотот “Македонија – вечна“ на Милчо Манчевски освои прва награда за најдобар спот на Меѓународниот фестивал за туристички филмови и спотови во Варшава.

сега да видиме дали гејците ке имат нешто да искоментират на ТВ

Ајде сега сите гомно-јадци да ве видам кажете нешто...дечкото е ѕвер,е сега кошта тоа знам,ама одлично излезе :vozbud:
едит...мене ме има во 51вата секунда од спотот :je:

Честито. Да му се множат, а ние да се гордееме со него и со Македонија.

П.С. Нека пукнат душманите, нека пукнат Лено, нека пукнат душманите
и мојте и твојте, еееееееее :)

Ајде сега сите гомно-јадци да ве видам кажете нешто...дечкото е ѕвер,е сега кошта тоа знам,ама одлично излезе :vozbud:

Сакаш да кажеш дека ради тоа што некој решил да му даде награда за спотот треба наеднаш да кажам дека е добар? Не е. Катастрофа е.
Дечкото е ѕвер, точно, затоа и очекував нешто надпросечно од него. Ова, колку и награди да му залепат, е под просек. Барем според мои стандарди... :toe:

Сакаш да кажеш дека ради тоа што некој решил да му даде награда за спотот треба наеднаш да кажам дека е добар? Не е. Катастрофа е.
Дечкото е ѕвер, точно, затоа и очекував нешто надпросечно од него. Ова, колку и награди да му залепат, е под просек. Барем според мои стандарди... :toe:
Епа сине тоа е...од толку жители еден добар режисер има...освен Мите Гроздановски од Македонски народни приказни :pos2:...незнам мене спотот ми се допаѓа,сепак во прашање се вкусови :smir:

Честито... само да донесе туристи!!!
Секоја промоција е еден плус за Македонија, награда за промоција на Македонија е навистина нешто добро.
:helou:

Честито!
Туку има ли некој информации кога ќе бидат готови другите спотови.
Нели требаше да направи уште неколку!?

Одлично, прееска баш се израдував кога слушнав.
Милчо секоја чест:bravo:

И јас сакам исто да ги прашам каде се тие што го критикуваа спотот кој е професионално изработен. Само напред манчевски и очекувам да направиш некој добра филм ако е по можност историски во врска со макеоднија и тоа на тема Цар Самуил :helou:

Еве сме. Јас го критикуав спотот бидејќи навистина ич не ми се бендиса и истовремено мислев дека ќе и наштети на Македонија наместо да допринесе. Се уште мислам дека е лош спот.

Но се радувам дека спотот победи и му честитам на Милчо за наградата! Ако ни донесе туристи или на друг начин ја афирмира Македонија, уште подобро.

Срамота за анти-македонската А1 телевизија што не објави ништо за ова!

Ех колку фино јас го поддржав спотот од почеток и да ви кажам баш ми е мило за наградава ама покрај А1 и сојузот го нема :pos2::pos2::pos2:
Се надевам и другите спотови ќе бидат наградени и овој инвестирајте во Македонија е одличен :helou::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom