Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го поздравиме не се секирај:smir: а инаку стварно од кај ти тие инфорации за распоредот кога мислам дека не е така. епа по таа логика постдипломците би требало да бидат после 14 часот? :helou:
Има. Сакаш да прашаш нешто во врска со семинарот?
Собирање во 14:00 на паркингот карши Холидеј Ин, а тргање во 15:00. Не знам кој кур ќе праиме саат време...![]()
По читањето на цела тема за Европскиот универзитет, сега тој го ставам како моја прва опција. Најпрво планирав и бев решен дека на државен ќе одам, по потоа се подзамислив и си реков да си разгледам и други алтернативи. Значи Европскиот универзитет, и другите приватни, мислам дека нудат подобра пракса. Јас како што сакам да одам на Економски, супер ќе ми дојде, а и многу потребна и важна е праксата за мене. Исто така планирам, постдипломски, или пак 2-3 година на факс да се префрлам некаде настрана, а тоа Европскиот универзитет полесно ќе ми го овозможи(барем ја така мислам), пошто сметам дека имаат повеќе и подобри врски со другите универзитети, во другите држави.
Е сега, работата е што, се ова што го кажав е само СМЕТАМ, па ако може некој од вас, по можност на Економски, да ми каже дали е така.:helou: