Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
definitivno najlosiot baknez sto sum go imala! bevme na zimovanje i on bese od drugo skolo....... ne zaklucija vo edna soba i prvo pola saat so tipot gleavme vo nekoja tocka odletani so mislite i oddednas mi prijde i dobro ke bese da imav paloma so mene posto se izligavivme maksimalno.... po baknezot i dvajcata so rakavite si pominavme preku ustata da se zabriseme i tropavme kako mrdnati na vratata za da ni ja otklucat i da izlezeme
mnogu loso iskustvo

Не сакав баш, ама ме натераа
И смрзнав дур него му текна шо треба да праи
Али не беше лошо, не се жалам
Иако и него му беше прв бакнеж 
(помина срамот)! А другариве мои суртуци прави! Сторепица и да ми мерат скриени подалеку малце! И ми кажуваат после, абе ти не си асален ѓоа многу(10 минути)! сеа тоа е мачкина кашлица ! али тогаш беше more than enough ! 13 години имав(сосема descent
)! Али жива брука! Таја да почнуе прва... :S
) se sekjavam deka koga prvo trgna nakaj mene se pottrgnav i toj malce se zbuni i togas mu kazav deka prethodno ne sum se baknala so nikogo:icon_redf se podnasmevna malce i proba pak, otkako se baknavme pomisliv: ej abe ova ne bilo mnogu tesko, sum znaela...:kajg:
:pos2: Хехеј исто, ја бев 6-то она беше 7-мо хихихихиprv baknez, uf koga li bese...pa bev 6to oddelenie, uste dsetence, a toj pak bese 7mo
таа вечер бев излезена со другарките во некоја од дискотеките во парк и се сретнавме таму.Случајно испадна да имаме иста другарка која не запозна и цела вечер ја поминавме во муабет и зезање.Кога решивме да си одиме,се понуди да не испрати до такси...и додека стоевме пред колата,се доближи до мене,ме прегрна и ме пољуби...Во тој момент изгубив чувство за простор и време..чувствував како ми се тресат нозете,а во себе се молев моментов никад да не заврши..Малку бев и засрамена зошто се ми се деси неочекувано, а и јас незнаев што треба да правам..но сепак..тоа е еден од најдобрите бакнежи во цел мој живот,и секогаш кога ке се сетам на тој момент се насмевнувам..
) .. i posle toa odma vo WC da isplukam se..