Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

).
Не смее на провокаторот да му се даде до знаење дека успеал да не испровоцира.
Па што знам, некогаш добивам желба да провоцирам ама никогаш за да барам повод за караница. И лесно запаливите најчесто избегнувам да ги провоцирам, повеќе играм во тој случај на карта - смирување на нивните живци, а поголем предизвик ми се луѓе што не се предаваат и не паѓаат лесно на провокации.Љубите ли да провоцирате?
Во друштво, на шала или пак на некого на кого му мислите лошо и барате повод за караница.![]()
Импулсивно би рекла, не емотивноЈове_Бт напиша:И уште едно прашање, дали лесно потпаѓате на провокации?
Лесно запаливи материи, кои и на најситна провокација реагираат премногу емотивно или имате челични нерви и ништо не може да ве испровоцира... и така.

Арно ама кога ме провоцираат за кавга , гледам да не потпаднам, затоа што незнам многу да се крарам, одма преоѓам на физичка сила(односно се тепам) неможам далеку да терам расправија... лоша навика, сум си одела и потечена дома од такви провокации, ама не попуштам бе инат магарешки, а можеби сум таква затоа што имам огромна заштита позади мене... и ич не размислувам бе провокација, и две, три реченици пуштам ако не се повлече одма шамари , летаат....
A dali lesno potpagam pod provokacii-da ama ne sekogas bidejki se zavisi na kakov nacin e postavena provokacijata i od kogo e postavena?