Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Не се провокации, ама има многу офтопици од зокиарсенал.
Исто така исчистете ги офтопиците од него и во фан клуб Милан и на уште многу други места.

И пак лицемерот зокиарсенал на фан клуб: Манчестер Јунајтед.
Ај ве молам исчистете го лицемеркото и репликите надолу.

ај дур си тука зачисти во Милан Фан Клуб,почна тензијата изгледа:)

Зашто незнаев кај да го напишам ова , се одлучив тука.

Имам една забелешка до модераторите односно до админите. Дали мислите дека е добро тоа што кој сака и за кого сака може да отвара тема на ФАН КЛУБОТ? Теми од типот Фан Клуб Малеш Берово и нему сличните, кои играат во 6ти лиги мислам само дека го рушат имиџот на форумов.

Мислам дека треба да има одредени правила пред да се отвори тема за некој клуб.
Незнам, може грешам, ама ова го имав како забелешка, па ако ништо друго размислете околу тоа.:)

Ако треба постов да стои во друга тема(а треба,ама незнам каде):) , преместете го.

Образложи ми те молам, каков критериум да воведеме за отворање на тема во Фан Клуб? Само прволигаши? Само домашни тимови? Само тимови од големата тројка/четворка/петка во лигата?

Зошто да не отворам Фан Клуб за Охрид 2004, во Рибари сум, го бодрам тимот на секој натпревар? (домашен натпревар, немаме поддршка и средства за на гостувања)

Образложи ми те молам, каков критериум да воведеме за отворање на тема во Фан Клуб? Само прволигаши? Само домашни тимови? Само тимови од големата тројка/четворка/петка во лигата?

Зошто да не отворам Фан Клуб за Охрид 2004, во Рибари сум, го бодрам тимот на секој натпревар? (домашен натпревар, немаме поддршка и средства за на гостувања)

Друже не се лути одма.:) Ја онака ми лежеше на душа и си го кажав. Сепак е тоа ваша работа и неможам да се мешам. Јас така мислам дека не треба на кој како ќе му текне и за кој било да отвара тема.

Сепак форумот го водите вие и админите, така да јас може само од време на време да давам забелешки, што незначи дека сум во право. Сепак јас си стојам на тоа мислење.

Поздрав.

Другар, не се лутам, само побарав да дообјасниш по кој критериум да дозволувам или забранувам некој да отвори тема. Кажи ми ти, за кои клубови да смее, а за кои не да има тема.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom