Провокации во фан клубовите!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Овде.
На Фан Клуб: Јувентус.(не е провокација ама не вреди што напишал на темава,+ тоа темава е за Јуве а тој напишал распоред на некој си фудбалски натпревари) мислам дека треба да се избрише, оставам на Админс и Модераторс.:smir:
Сега и овде.
пак на Фан Клуб: Јувентус, вакви вести не требат како што тој прави, фактички ПРОВОЦИРА, и нека појде некој на Фан Клуб Јуве да видите што се случува нека се средат.:smir:

НЕ САМО ОВДЕ НА ФАН КЛУБ ЈУВЕНТУС ТУКУ И НА ФАН КЛУБ:ИНТЕР ШТО Е ОВА СО ОВОЈ duman ЧЛЕНОТ НЕКА СЕ СРЕДИ.

Прашање:
Каде има, и дали има фан клуб на Македонија и ако не ,каде на друго место би постирал работи во врска со горенаведеното.
Благодарам.

Има тема за Македонската фудбалска репрезентација во Фудбал.

Исчистено. И темава нека служи за пријавување на провокации, а не за видов/не видов муабети.

Избришано, за бан ќе го почекаме да направи уште еден испад.

абе луѓе ова на фан клуб тетекс-тетово почнува да ми личи на граѓанска војна

Овде.
На Фан Клуб: Јувентус.(не е провокација ама не вреди што напишал на темава,+ тоа темава е за Јуве а тој напишал распоред на некој си фудбалски натпревари) мислам дека треба да се избрише, оставам на Админс и Модераторс.:smir:
Сега и овде.
пак на Фан Клуб: Јувентус, вакви вести не требат како што тој прави, фактички ПРОВОЦИРА, и нека појде некој на Фан Клуб Јуве да видите што се случува нека се средат.:smir:

НЕ САМО ОВДЕ НА ФАН КЛУБ ЈУВЕНТУС ТУКУ И НА ФАН КЛУБ:ИНТЕР ШТО Е ОВА СО ОВОЈ duman ЧЛЕНОТ НЕКА СЕ СРЕДИ.

Баш ме интересира што треба да средам...:pos2::pos2::pos2::tv:

Ја прочитав темава и се замислив малку , каде сум потрошил 120-ина постови изгледа со деца, па кај се видело некој да брише туѓи постови какви и да се, гледам на други теми национализам , верска нетрпеливост па никому ништо , не се превзема ништо , а овде за една ваква досетка:
ИНТЕР ПРВИ
ЈОВАН ПАВЛЕ ВТОРИ
РАМБО ТРЕТИ
БЕНЕДИКТ ШЕСНАЕСЕТИ
ЈУВЕ СЕДУМНАЕСЕТИ
и ова била провокација..цццц
па молим лепо и вие написете една ваква досетка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom