Провинцијалци

• Креатор на темата Креатор на темата tonialfista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
KAKO NE TREBA DA SE PONA6A SKOPJANKA :nenene:
а што знаеш ти? божем ти скопјанка си? пфффффф
Напред Скопје!
Фемили Аеродром!
Уа Чкембари!
Нејќеме европа! сами сме си доволни!
Смрт за комуњари!
Бесилка за Геови!
и тако даље..

Клик на линковите, прочитај, па пиши дал си сфатил шо пишал Принц горе.

Nisto od mene odnakkkkk, kaj sum se fatil jas vo vakov ring da vleguvam, tuka sum, onaka filmski kazano....way over my head, postovanje

KOJ RECE BE SELJACISTA NI EDNI DEKA E NEKOJ E PODOBAR OD NIV DEKA NIE SKOPJANISTAVA SME NEKOJA POSEBANA RASA NA LUGJE I T.N I T.N.JA SAMO SAKAV MISLENJE ZA GUZVATA STO JA STVARAAT ,RABOTAT ,SE MAZAT TUKA NIKOJ NISTO NE IM VIKA ZA TOA,A POSLE SE TOA PLUKAAT POMENE PO TEBE I SEE STO SKOPSKO.POENTATA MI BESE I SKAV DA DOLOVAM KOLKU SE ONI NEBLAGODARNI ZA SETO TOA STO GO IMAAT TUKA OD NAS A PAK NE MRZAT OD DNO NA DUSA,ZASTO KOGA NA PR.KE OTIDEME U OH ILI NEKOE DR.MESTENCE VO NASAVA MK VERUVAM DEKA SEKOJ JA POCUSTUVAL TAA ODBIVNOST PREMA SKOPJANISTATA I OVA VI GO PISUVAM DEKA JA LICNO NA SVOJA KOZA SUM POCUSTVUVAL I DEVOJKA PROVINCIJALKA,IU RABOTA DA TI ZEMA ZASTO ONI RABOTAT ZA DUPLO POMALA PLATA SAMO DA OSTANE TUKA U SK I DA PLUKA PO SITE KAKO NIE SME VAKVI ILI ONAKVI.I VE VE MOLAM NEKA NE PISUVAAT VISE ISKOMPLEKSIRANI PROVINCIJALCI ZATECENI OD NASLOVAOT NA TEMAVA MISLAM JASNO E STO KE KAZETE USTE OD SAM POCETOK ZASTO OCITO VISTINATA VE VREGJA KOJA ZA ZAL E TAKVA KAVA STO E.PZDRAVVVVVV:helou::helou::helou:

а што знаеш ти? божем ти скопјанка си? пфффффф
Напред Скопје!
Фемили Аеродром!
Уа Чкембари!
Нејќеме европа! сами сме си доволни!
Смрт за комуњари!
Бесилка за Геови!
и тако даље..
ZNAEV DEKA TI MI GO ZEMA DE4KOTO1!1ZATOA I ME MRAZI6,DEKA JAS SUM OD PROVINCIJA A U4AM VO SK OK?MENE DE4KOTO ME SAKA POVEKJE,UA ZA 6MIZLITE,PLSSSS KAKO DA STANAM I JAS 6MIZLA POZZZZ

ZNAEV DEKA TI MI GO ZEMA DE4KOTO1!1ZATOA I ME MRAZI6,DEKA JAS SUM OD PROVINCIJA A U4AM VO SK OK?MENE DE4KOTO ME SAKA POVEKJE,UA ZA 6MIZLITE,PLSSSS KAKO DA STANAM I JAS 6MIZLA POZZZZ
Врати си се од кај што си дошла. дечкото е мој. Од скопје е. и што имаш против шмизлите, криво ти е што не си па тука збориш и трачаш. знаеш ли ти што се имаме направено за вас МА? а вака фала викаш? глупача?!
позз асл плс пик? кам? срц моб тел смс?

Врати си се од кај што си дошла. дечкото е мој. Од скопје е. и што имаш против шмизлите, криво ти е што не си па тука збориш и трачаш. знаеш ли ти што се имаме направено за вас МА? а вака фала викаш? глупача?!
позз асл плс пик? кам? срц моб тел смс?
ON E MOJ1!JAS SUM OD PROVINCIJA I IMAM 5 HEKTARA NIVI,TRAKTOR I 5 MILKA KRAVI,TUTUN I 4U6KI.

BA6 SI COOL,LOOL ASL,PLS,MSN

KAKO NE TREBA DA SE PONA6A SKOPJANKA :nenene:

Па ти ќе дојдеш од село да и кажеш. Или само нива да речам?:tapp:
Лилааа не ми се верува дека не се смиривте и уште го напињате Алфистот, кој многу пати ви кажа да го поштедите од вашиот прост речник! Вистината не треба да ве вреѓа!

ON E MOJ1!JAS SUM OD PROVINCIJA I IMAM 5 HEKTARA NIVI,TRAKTOR I 5 MILKA KRAVI,TUTUN I 4U6KI.

BA6 SI COOL,LOOL ASL,PLS,MSN

дај бе од тоа кравите биди за нешто корисна чим ми го дишеш скопскиот воздух.
по3драв43

а ти ДИВАЈН не се шмизлај многу многу и доста се филмаш тука. пффф

Па ти ќе дојдеш од село да и кажеш. Или само нива да речам?:tapp:
Лилааа не ми се верува дека не се смиривте и уште го напињате Алфистот, кој многу пати ви кажа да го поштедите од вашиот прост речник! Вистината не треба да ве вреѓа!
TI LI MA NAJDE DA ZBORI6 SKOPJANKO,AKO TE FATAM KE TE PREGNAM DA ORI6 NA NIVA MORI,DODEKA JAS VI GI KRADAM FRAER4INJATA

PREKRASNA SI SRC,I4 NE IZGLEDA6 NA SKOPJANKA,TUKU NA PROVINCIJALKA POZZZ

Nisto od mene odnakkkkk, kaj sum se fatil jas vo vakov ring da vleguvam, tuka sum, onaka filmski kazano....way over my head, postovanje
A TI SENJORRRRR KAKO TI BESE IMENCETO NEZNAM AKO SAKAS TOLKU MN DA GI OSETIS PROVINCIJALCITE I DA JA VOOCIS RAZLIKATA POMEGJU GRADSKO DETE OD SK I PROVINCIJALCI JA TE SOVETUEM DA OTIDES DO NAJBLISKOTO PROVINCISKO MESTO(OVA TI ZBORAM SAMO DOKOLKU SI OD SK INACE NEVAZI)DA ZEMES USTE EDEN DRUGAR ALI DA NE IM SE JAVUVAS NA TVOITE PRIJATELI OD PROVINCIJA I DA NE IM KAZUVAS DEKASI KAJ NIV U SELO NA GOSTI I VELEZETE SAMO TI ON U DISKOTEKA I PROBAJ DA I SE PUSTIS NA NEKOJA DEVOJKA TAMU ILI NESTO DA IMAS SO NEJZE,PA DA VIDIS KAKO SE POPIVA FLASA U GLAVA I KAKO TI I DRUGARI MOMENTALNO SE NAVGJATE NA PAT ZA JAPAN ZA NA KOSTOZGLOBNO DA VE SOSTAVAT 15VRVNI HIRURZI,A SETO TOA ZASTO TI SI MU JA POGLEDNAL DEVOJKATA(KOJA INACE NE MU E DEVOJKA ON JA BRKA OD 2 ODD ALI NEMOZE DA JA KJARI)ILI SI JA POCASTIL PIJACKA PIJACKA I SETO TOA ZASTO TI SI OD SK I ODMA ZA EDNA VECER CURAVA E ODMA ZAGREANA ZA TEBE A ONA JA BRKA CELI 15GOD ISE MOLI DA DOJDE NA VIKEND OD SK OD FAX.ME RAZBARA BE SEA.ZASTO NASLOVOT

дај бе од тоа кравите биди за нешто корисна чим ми го дишеш скопскиот воздух.
по3драв43

а ти ДИВАЈН не се шмизлај многу многу и доста се филмаш тука. пффф

Не си прва која ми се попречува во мојата наскоро жешка врска, па не ти се плашам знаеш. Алфистот избра, затоа не се истакнувајте повеќе тука! Сте се распишале како гуски на лицитација, па која повеќе ќе му даде може ќе го земе.
И С Ч Е З Н Е Т Е! ПФ!!!

Не си прва која ми се попречува во мојата наскоро жешка врска, па не ти се плашам знаеш. Алфистот избра, затоа не се истакнувајте повеќе тука! Сте се распишале како гуски на лицитација, па која повеќе ќе му даде може ќе го земе.
И С Ч Е З Н Е Т Е! ПФ!!!
SRCKO SE NASPA TI A?

TI LI MA NAJDE DA ZBORI6 SKOPJANKO,AKO TE FATAM KE TE PREGNAM DA ORI6 NA NIVA MORI,DODEKA JAS VI GI KRADAM FRAER4INJATA

PREKRASNA SI SRC,I4 NE IZGLEDA6 NA SKOPJANKA,TUKU NA PROVINCIJALKA POZZZ
IZVINI KOREKSN MALCE TI NE GI KRADES SKOPSKITE FRAERCINJA ONI SAMO SE ZADOVOLUVAA SO TE SE PRAZNAT NA TEBE I POSLE TE KORPIRAAT,A TI SI MOMENTALNO USTE EDNO OSVOENO PROVINCISKO TROFEJCEEEEEEE:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

И С Ч Е З Н Е Т Е! ПФ!!!
да вака збориш само затоа што сакаш да го ќариш. типично провинцијалски. пфффффф
и правилно се вика изчезнете ПУФ а не пффф.
Инаку друже tonialfista не е проблемот што он цурата ја брка од 2 одд или што ти и другарти не сте се јавиле на другарите од далечниот град. Можеби е до тебе проблемот. А инаку истата ситуација ја имаш и во скопје по сите скопски дискотеки од чистокрвни скопјани.
Бетер е во дискотеките како Милениум и Гранд. Таму не ти даваат флаши во глава, те бркаат со вили и мотики.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom