Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
толку од него. сфати го. од провинција е.![]()
KAKO NE TREBA DA SE PONA6A SKOPJANKA :nenene:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
толку од него. сфати го. од провинција е.![]()
а што знаеш ти? божем ти скопјанка си? пффффффKAKO NE TREBA DA SE PONA6A SKOPJANKA :nenene:
Клик на линковите, прочитај, па пиши дал си сфатил шо пишал Принц горе.
ZNAEV DEKA TI MI GO ZEMA DE4KOTO1!1ZATOA I ME MRAZI6,DEKA JAS SUM OD PROVINCIJA A U4AM VO SK OK?MENE DE4KOTO ME SAKA POVEKJE,UA ZA 6MIZLITE,PLSSSS KAKO DA STANAM I JAS 6MIZLA POZZZZа што знаеш ти? божем ти скопјанка си? пфффффф
Напред Скопје!
Фемили Аеродром!
Уа Чкембари!
Нејќеме европа! сами сме си доволни!
Смрт за комуњари!
Бесилка за Геови!
и тако даље..
Врати си се од кај што си дошла. дечкото е мој. Од скопје е. и што имаш против шмизлите, криво ти е што не си па тука збориш и трачаш. знаеш ли ти што се имаме направено за вас МА? а вака фала викаш? глупача?!ZNAEV DEKA TI MI GO ZEMA DE4KOTO1!1ZATOA I ME MRAZI6,DEKA JAS SUM OD PROVINCIJA A U4AM VO SK OK?MENE DE4KOTO ME SAKA POVEKJE,UA ZA 6MIZLITE,PLSSSS KAKO DA STANAM I JAS 6MIZLA POZZZZ
ON E MOJ1!JAS SUM OD PROVINCIJA I IMAM 5 HEKTARA NIVI,TRAKTOR I 5 MILKA KRAVI,TUTUN I 4U6KI.Врати си се од кај што си дошла. дечкото е мој. Од скопје е. и што имаш против шмизлите, криво ти е што не си па тука збориш и трачаш. знаеш ли ти што се имаме направено за вас МА? а вака фала викаш? глупача?!
позз асл плс пик? кам? срц моб тел смс?
KAKO NE TREBA DA SE PONA6A SKOPJANKA :nenene:
ON E MOJ1!JAS SUM OD PROVINCIJA I IMAM 5 HEKTARA NIVI,TRAKTOR I 5 MILKA KRAVI,TUTUN I 4U6KI.
BA6 SI COOL,LOOL ASL,PLS,MSN
TI LI MA NAJDE DA ZBORI6 SKOPJANKO,AKO TE FATAM KE TE PREGNAM DA ORI6 NA NIVA MORI,DODEKA JAS VI GI KRADAM FRAER4INJATAПа ти ќе дојдеш од село да и кажеш. Или само нива да речам?
Лилааа не ми се верува дека не се смиривте и уште го напињате Алфистот, кој многу пати ви кажа да го поштедите од вашиот прост речник! Вистината не треба да ве вреѓа!
A TI SENJORRRRR KAKO TI BESE IMENCETO NEZNAM AKO SAKAS TOLKU MN DA GI OSETIS PROVINCIJALCITE I DA JA VOOCIS RAZLIKATA POMEGJU GRADSKO DETE OD SK I PROVINCIJALCI JA TE SOVETUEM DA OTIDES DO NAJBLISKOTO PROVINCISKO MESTO(OVA TI ZBORAM SAMO DOKOLKU SI OD SK INACE NEVAZI)DA ZEMES USTE EDEN DRUGAR ALI DA NE IM SE JAVUVAS NA TVOITE PRIJATELI OD PROVINCIJA I DA NE IM KAZUVAS DEKASI KAJ NIV U SELO NA GOSTI I VELEZETE SAMO TI ON U DISKOTEKA I PROBAJ DA I SE PUSTIS NA NEKOJA DEVOJKA TAMU ILI NESTO DA IMAS SO NEJZE,PA DA VIDIS KAKO SE POPIVA FLASA U GLAVA I KAKO TI I DRUGARI MOMENTALNO SE NAVGJATE NA PAT ZA JAPAN ZA NA KOSTOZGLOBNO DA VE SOSTAVAT 15VRVNI HIRURZI,A SETO TOA ZASTO TI SI MU JA POGLEDNAL DEVOJKATA(KOJA INACE NE MU E DEVOJKA ON JA BRKA OD 2 ODD ALI NEMOZE DA JA KJARI)ILI SI JA POCASTIL PIJACKA PIJACKA I SETO TOA ZASTO TI SI OD SK I ODMA ZA EDNA VECER CURAVA E ODMA ZAGREANA ZA TEBE A ONA JA BRKA CELI 15GOD ISE MOLI DA DOJDE NA VIKEND OD SK OD FAX.ME RAZBARA BE SEA.ZASTO NASLOVOTNisto od mene odnakkkkk, kaj sum se fatil jas vo vakov ring da vleguvam, tuka sum, onaka filmski kazano....way over my head, postovanje
дај бе од тоа кравите биди за нешто корисна чим ми го дишеш скопскиот воздух.
по3драв43
а ти ДИВАЈН не се шмизлај многу многу и доста се филмаш тука. пффф
SRCKO SE NASPA TI A?Не си прва која ми се попречува во мојата наскоро жешка врска, па не ти се плашам знаеш. Алфистот избра, затоа не се истакнувајте повеќе тука! Сте се распишале како гуски на лицитација, па која повеќе ќе му даде може ќе го земе.
И С Ч Е З Н Е Т Е! ПФ!!!
IZVINI KOREKSN MALCE TI NE GI KRADES SKOPSKITE FRAERCINJA ONI SAMO SE ZADOVOLUVAA SO TE SE PRAZNAT NA TEBE I POSLE TE KORPIRAAT,A TI SI MOMENTALNO USTE EDNO OSVOENO PROVINCISKO TROFEJCEEEEEEE:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:TI LI MA NAJDE DA ZBORI6 SKOPJANKO,AKO TE FATAM KE TE PREGNAM DA ORI6 NA NIVA MORI,DODEKA JAS VI GI KRADAM FRAER4INJATA
PREKRASNA SI SRC,I4 NE IZGLEDA6 NA SKOPJANKA,TUKU NA PROVINCIJALKA POZZZ
да вака збориш само затоа што сакаш да го ќариш. типично провинцијалски. пффффффНе си прва која ми се попречува во мојата наскоро жешка врска, па не ти се плашам знаеш. Алфистот избра, затоа не се истакнувајте повеќе тука! Сте се распишале како гуски на лицитација, па која повеќе ќе му даде може ќе го земе.
И С Ч Е З Н Е Т Е! ПФ!!!