Провинцијалци

• Креатор на темата Креатор на темата tonialfista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2007
Мислења
79
Поени од реакции
7
Локација
Скопје
STO MISLITE ZA NEVINITE PROVINCIJALKI STO SE DOJDENI VO SK DA SE MAZAT I ZA NIVNITE SOSELANI KOI SE TUKA NA FAX, A SEPAK PLUKAAT PO NASEVO SKOPJE,ZA GUZVATA I HAOSOT STO NI GO PRAAT I DUPLO POMALA PLATA OD NORMALNATA STO RABOTAT,SAMO DA OSTANAT I DA ZIVEAT TUKA A SEPAK NE MRZAT OD DNOTO NA DUSAVA NAS "SKOPJANNISCAVA".VE MOLAM EDNO KRATKO REZIME.FALA ODNAPRED:tapp::toe:

деппорт во матичните држави!!!! Скопје на скопјаните,земјaта на земјоделците!!!! :):)

Провинцијалци! :vozbud::vozbud: Епа овој термин не е одлика на културен човек.

STVARNO ZOSO E VO POLITIKA TEMAVA POZZ.

деппорт во матичните држави!!!! Скопје на скопјаните,земјaта на земјоделците!!!! :):)
Сите сте луди... после се чудите зошто ви пееле ''Да даде господ пак да се врати 1963"' :toe:

JAPREMESTIJA DOBROE>:jaj:

CHUDNO MI E SAMO EDNO KAKO SI USPEAL DA SE REGISTRIRAS?:uvo:

да се вратат, на лето, таму од кај шо дошле..:D

Сите сте луди... после се чудите зошто ви пееле ''Да даде господ пак да се врати 1963"' :toe:

се заебавам море опинок еден,добро во твојот случај не, знам дека си сељак и стварно нејкам да припариш во градов.

Од кое село си ти необразован?:pos2:
STVARNO NEZNAM KAJ VIDE DALI SUM OBRAZOVAN ILI NE ALI NE E BITNO.TVOE MISLENJE. NEXTTTTTTT

CHUDNO MI E SAMO EDNO KAKO SI USPEAL DA SE REGISTRIRAS?:uvo:
TREBASE TEBE DA TE PRASAM

SKOPSKI PEER4INJA :baeh::drk:
ABE SE GLEDA DEKA SI IZLEGOL OD SELOTO,ALI SELOTO OD TEBE NE IZLEGLO:drk::drk::drk::drk::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не знам како се осудуваат да дојдат во Скопје и да зборат така..
ЦЦЦЦЦЦЦ
Сакаат да се мешаат со нашата чиста и совршена крв...
How could they even think about something like that?!?!?:uvo:

Сами не се сакаме,кој треба да не сака...СВАШТА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom