Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред..ако го доби одговорот ти препорачувам да не трошиш повеќе од своето ограничено време на оваа ѓубре...Немам повеќе бисериете гледаш го кажа она што ме праша и ме тераше непотребно да читам губре коешто е менлива категорија
Сите докази покажуваат дека она што навистина сме - вистинските битија - е материјално и зависи од работата на нашиот мозок...
Пази каде ги праќаш луѓето..Дискутирај со почитување кон другите..или нема воопшто да дискутирашхааааааа
аман бе до кога со тие глупости зити се ??? :pos2: ако несум го видел сопствениот мозок сум видел мозок сум видел мозок на друк човек уствари ај иди мочај:pos2:
Погрешно си ја разбрал религијата....Сосема е едноставна ..само треба да се потруди човек...Бог првин сака вера после отвара "очи"...
Од друга страна многу е потешко некому да објасниш како од една праисториска супа каде веројатноста на созадавање на наједноставните протеини математички се мери со бројки кои достигаат размер од 1: 1 со 158 нули..настанал човекот и се развил со таков интелект(ова кога е Дарвин во прашање) кој инаку не успеал да ја докаже својата толку величана теорија никогаш...
Реалноста ..интересно колку луѓето не се во состојба да ја спознаат..па кршат глава со "рационални" објаснувања
Сите докази покажуваат дека она што навистина сме - вистинските битија - е материјално и зависи од работата на нашиот мозок. Тоа значи дека религиските и теистичките доктрини се погрешни.
И јас сум против религијата, особено против атеистичката религија затоа што во неа има најголеми број фанатици и екстремисти кои дури не ни сфаќаат дека се тоа што се.
И јас сум против религијата, особено против атеистичката религија затоа што во неа има најголеми број фанатици и екстремисти кои дури не ни сфаќаат дека се тоа што се.
Што подразбираш со зборот религија?
за да се каже дали си ЗА или ПРОТИВ нешто, треба да дефинираш што е тоа нешто за што градиш и искажуваш свој став.
Што подразбираш со зборот религија?
за да се каже дали си ЗА или ПРОТИВ нешто, треба да дефинираш што е тоа нешто за што градиш и искажуваш свој став.
Инаку според мене и атеизмот е религија.