Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Odlicen proekt bravoПрегледај го приврзокот 150866[DOUBLEPOST=1466550779][/DOUBLEPOST]Bravo Macorka odlicen post sekoja cest samo taka

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odlicen proekt bravoПрегледај го приврзокот 150866[DOUBLEPOST=1466550779][/DOUBLEPOST]Bravo Macorka odlicen post sekoja cest samo taka
Според објавените податоци, скоро 30% од домаќинствата месечно располагаат со околу 100 евра, и главно овие семејства се потпираат на приходи од пензија, социјални трансфери и пари од странство.
Почнаа веќе да го јадат третиов и вториов ешалон антички борци.Куропушаљката пак го попуши, овој пат метафорично.
http://plusinfo.mk/vest/75663/ivona-talevska-ja-izgubi-tuzbata-za-kleveta-protiv-shilegov
Почнаа веќе да го јадат третиов и вториов ешалон антички борци.
Мачкање очи е ова, демек "ете, како само во нивна корист пресудувале, ни функционира правниот систем". Инаку целиов случај е фарса - пресудата на судијата албанец бтв е базирана на изјавата на министерот за здравство, кој рекол дека веќе кога откриле новинарите дека е криминален тендерот, тој го повлекол (а ако не откриеле - шлааап, у џеб парите). Толку се глупи, што не знаат ни криминалите да си ги подсокријат, барем малку.Почнаа веќе да го јадат третиов и вториов ешалон антички борци.
Јасно тоа, баш како што и пиша Ставрогин. Нема веќе ни ресурси ни углед за да се замараат со неписмениве за кои и Зоки рече дека не знаат да си го скријат криминалот. Па сега ќе мора некој да потрпи срам по медиуми само да се покаже дека работи судствово и да нема специјален суд.Мачкање очи е ова, демек "ете, како само во нивна корист пресудувале, ни функционира правниот систем". Инаку целиов случај е фарса - пресудата на судијата албанец бтв е базирана на изјавата на министерот за здравство, кој рекол дека веќе кога откриле новинарите дека е криминален тендерот, тој го повлекол (а ако не откриеле - шлааап, у џеб парите). Толку се глупи, што не знаат ни криминалите да си ги подсокријат, барем малку.
Опајдарава радишанска тек треба да го јаде, ова е ситница.
Касно им текна да глумат функционални институции - одамна се збори дека на големо иде припремата за специјално одделение. Инаку срам и ивонче у една реченица ич не ми одат некако.[DOUBLEPOST=1466591053][/DOUBLEPOST]Па сега ќе мора некој да потрпи срам по медиуми само да се покаже дека работи судствово и да нема специјален суд.
За ова немам таков впечаток. Пред некој ден кога беше протестот на опозицијата, прва вест им беа вруќините. Може да оладиле малку со дуење на ташаците на престедателот на партијата, инаку не фрлаат г***а против сдс, чисто ги игнорираа и порано.Слично нешто се случува и со МТВ кога ќе можете погледнете го дневникот ќе видите дека се обидуваат да бидат ептен избалансирани.
Сит гладен не верува, оди кажи им го ова на оние кој цели семејства си ги наместија јавна администрација клати врата земај плата. Седни со некој од нив прави муабет да не си од овде ќе помислиш мед и млеко тече. Стравот оди до таму да удира по секоја основа, ти ко му имаш всадено на еден пензионер дека ако дојдела друга гарнитура немало да земе пензија треба да имаш добро изработен механизам за манипулација, да не зборам за земјоделци, сточари заплашување пак за субвенции ќе им се укинале.http://24vesti.mk/nad-60-od-domakjinstvata-ne-mozhat-vo-celost-da-gi-zadovolat-mesechnite-potrebi
Третина население практично гладува - плодовите на генијалната економска политика на фамилијата, потврдени јасно и гласно од институција која тие лично ја поседуваат - Државен завод за статистика на РМ. „Нормално“ за една земја на идиоти, овие податоци не се мотив да се излезе на улица, зошто може и тие 100 евра да ги нема.
И уште со приказните за патриотизам, Александар Македонски, „комуњари“, Сорос, и други бајки за мали деца им ги перат мозочињата.
Нонкович на гости кај Јади Говна. Жал ми е што ова не го гледав, дискусија на два интелектуални џинови со заклучок дека народот на го дава Гвујо.
http://kurir.mk/makedonija/vesti/no...e-go-dava-gruevski-mu-veruva-na-svojot-lider/
Па сигурно нивните медиумски прасиња не земаа пушка 2001 или овие од гдом што ја бранат државата али тогаш кој знае на која плажа ја бранеа, па што не кажа од нив колку застанале во борбени редови.Нонкович на гости кај Јади Говна. Жал ми е што ова не го гледав, дискусија на два интелектуални џинови со заклучок дека народот на го дава Гвујо.
http://kurir.mk/makedonija/vesti/no...e-go-dava-gruevski-mu-veruva-na-svojot-lider/