Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Комуњариве ко на норма да се. Убаво ги научи на тактика Сорос, чопоративен напад, па не е важно каде е вистината, си се потврдуваат едни со други.

Комуњариве ко на норма да се. Убаво ги научи на тактика Сорос, чопоративен напад, па не е важно каде е вистината, си се потврдуваат едни со други.
а вистината е...?

каде се крие вистината? кој ја крие вистината?

Последно уредено:
И Виктор Орбан беше дете на Сорос, ама сега е прогласен за диктатор во ЕУ, да не произведува Сорос диктатори?
Глупа ми е тезата ,,соросоиди" што се подразбира под тоа соросоид? зошто со таков став излегуваат на форумов кога лично Груевски седи и преговара со Сорос(има слика), зошто соросоиди кога и актуелни високи членови (министри,градоначалници) на дпмне биле финансирани на некој начин од фондацијата на Сорос. Тоа значи дека и тие се соросоиди и во иднина така да ги етикетираме?
Тоа ми беше целта на постот погоре.

гафовите на Иванов се нула спрема гафовите на Колинда.... ако не се со некоја намера, тоа е можеби минус за советникот кој му го спрема текстот, или негова брзоплетост во давање изјави и навлегување во дискусии без концепт... но како и да е, се работи за формални гафови, идејата друго му била, па самиот коментатор напишал... у шаљивом тону... а шарените фејсбук платеници ( зрели за демирхисар) веднаш се запалија како кој знае што да кажал... а нивниот лидер јавно повика на канибализам па немаше толку реакции :P

Овој па овој жив не е ако не спомне нешто за Хрватска, шо ти е бе, роднини ти живеат таму и те брифираат на дневно ниво.

Дали Колинда имала гафови или не кур ме боли не живеам во хрватска, дека Хорхе е тежок цреп и тотално нехаризматичен и збунет во јавност и пред камери тоа е факт и од тоа нема бегање. Овој циркусот со аболицијата само му ја запечати историски кариерата, по ништо друго нема да биде запамтен освен гафови и аболицирање 56 тешки криминалци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom