Протести на професорите

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо мастеру, ништо. Јас како „неписмен“, толку проста работа ти побарав да ми кажеш/цитираш, ама ти си запнал за редовноста. Ме разочара! Веќе виде за тој наведен предмет кои се услови за потпис (т.е. дека нема), под кои јас СУМ СЕ ЗАПИШАЛ, и кога сум се запишувал важеле ТИЕ услови, само што ти како најписмен од сите не знаеш/не можеш/не сакаш да сфатиш. Кажи бре, ако имаш проблем ќе ти помогнеме. А прв чекор во пружањето мора да биде твое признавање дека ти треба помош. Бидејќи, ако ти не сакаш, никој не може да ти помогне. За се' треба воља. Веќе сите ти ги предочија фактите, само ти се инаетиш со „сте се запишале како редовни студенти“. Знаеш кои животни важат за инаетливи? Ако и ти се сметаш за еден од нив, кажи.

Е досаден си. Пребрзо ми одговараш, значи не читаш или не сфаќаш. И она твоето "биди попаметен" си смешен. Ај си ги мериме :sport1: IQ, што викаш?

Брз сум, ама за разлика од тебе јас знам што сум напишал во моите постови, затоа ако немаш одговор на моето прашање немој да ме спомнуваш во твоите детски постови.

--- надополнето ---

Ништо мастеру, ништо. Јас како „неписмен“, толку проста работа ти побарав да ми кажеш/цитираш, ама ти си запнал за редовноста. Ме разочара! Веќе виде за тој наведен предмет кои се услови за потпис (т.е. дека нема), под кои јас СУМ СЕ ЗАПИШАЛ, и кога сум се запишувал важеле ТИЕ услови, само што ти како најписмен од сите не знаеш/не можеш/не сакаш да сфатиш. Кажи бре, ако имаш проблем ќе ти помогнеме. А прв чекор во пружањето мора да биде твое признавање дека ти треба помош. Бидејќи, ако ти не сакаш, никој не може да ти помогне. За се' треба воља. Веќе сите ти ги предочија фактите, само ти се инаетиш со „сте се запишале како редовни студенти“. Знаеш кои животни важат за инаетливи? Ако и ти се сметаш за еден од нив, кажи.

Кога ќе побараат од тебе да присуствуваш на предавање ти немаш право да се буниш, затоа што сам си одбрал така.

Затоа не забегувај лево десно

Кога ќе побараат од тебе да присуствуваш на предавање ти немаш право да се буниш, затоа што сам си одбрал така.

Затоа не забегувај лево десно

Имам, затоа што кога сум се запишал, не постоела обврска да присуствувам на предавања. Таа новина се воведува (или се пробува да се воведе) сега. Што значи дека новите правила се косат со оние кои важеле кога сум се запишувал. Јасно ли ти е конечно, или јок?

:nesvest:

Јас да имам одговор а ТВОЕТО прашање? О-оoo :lud: Па ти си најпаметен тука!

Чао Alex_The_Great! Возбудливо ми помина времето со тебе! Со среќа, во иднина! Баш ми е жал што се разделуваме! Нема никогаш да те заборавам! Чао!

Шмрк... (Се намачив со емотикониве, нема фацичка за плачење)...

Имам, затоа што кога сум се запишал, не постоела обврска да присуствувам на предавања. Таа новина се воведува (или се пробува да се воведе) сега. Што значи дека новите правила се косат со оние кои важеле кога сум се запишувал. Јасно ли ти е конечно, или јок?

Сега постои таква обврска, и ако си запишал нов семестар важи и за тебе.

:nesvest:

Јас да имам одговор а ТВОЕТО прашање? О-оoo :lud: Па ти си најпаметен тука!

Чао Alex_The_Great! Возбудливо ми помина времето со тебе! Со среќа, во иднина! Баш ми е жал што се разделуваме! Нема никогаш да те заборавам! Чао!

Шмрк... (Се намачив со емотикониве, нема фацичка за плачење)...

Моето прашање ти го поставив неколку пати.
Хуморот ти е тапа што дури сам не си го сфаќаш.
После толку напинање за евиденцијата кога дојде да објасниш зошто ти смета ти избега од одговорот. Или немаш одговор или појма немаш зошто си се бунел досега, трето нема.
А затоа што го немаш, почна со мене лично да се препираш, што покажува дека не си способен за нормална дискусија.

Жалам, сеуште не е изгласан законот. Разочаран си?

:pos::pos::pos:

Ти и сега си обврзан со самото запишување на нов семестар. Желба на професорот е дали сака секоја будала да му смета на предавање или не.
Ако ти бара присуство има зошто да го бара, а ти ако сакаш да се буниш за тоа немаш право.

Што и да сум потпишал, сега за сега не сум обврзан да одам на предавања. Криво ти е?
Иначе знам на Правен дека постои електронска евиденција. Ако ти си од таму, или од факултет каде има таква евиденција, ја откривме мистеријата :pos:

Што и да сум потпишал, сега за сега не сум обврзан да одам на предавања. Криво ти е?
Иначе знам на Правен дека постои електронска евиденција. Ако ти си од таму, или од факултет каде има таква евиденција, ја откривме мистеријата :pos:

Јас не сум тема на муабет нити дали и на кој факултет сум.
Ти си тој што галами против евиденцијата, а јас само ти кажав што пишува на листот кој го потпишуваш кога запишуваш нов семестар. Тоа што не си прочитал е твој проблем, а на државата е што дозволува секој неписмен да оди на факултет.
Ако не ти се допаѓа не се запишувај воопшто никој со сила не те тера.

Во ниту еден твој пост нема нешто поразлично од останатите. Тоа докажува само едно нешто. Погоди што? Дека си дете, инаетливо. Нема аргументи, па ги навредува другите. Што ли и требаше на владата проектот „Компјутер за секое дете“. Не е компјутер и интернет за секого.

Во ниту еден твој пост нема нешто поразлично од останатите. Тоа докажува само едно нешто. Погоди што? Дека си дете, инаетливо. Нема аргументи, па ги навредува другите. Што ли и требаше на владата проектот „Компјутер за секое дете“. Не е компјутер и интернет за секого.

Има во моите постови она што не си го прочитал таму каде што треба.
А ти толку што не знаеш да дискутираш досега неколку пати се фати за мене, а забораваш дека јас не сум тема на муабет.
Ти беше тој кој галамеше за редовноста, а ти истиот потпишуваш документ во кој се согласуваш со тоа.

Кој да те сфати бе :pos:

Па колку што гледам, само ти ги браниш глупостиве кои треба да се воведат. Неколку пати ти кажавме, не сфати. Цело време едно исто вртиш. Штом од неколку што коментираат само ти контрираш, значи или сите ние сме идиоти (што само ти мислиш), или си ти инаетливо детиште.
Има во моите постови она што не си го прочитал таму каде што треба.
А ти толку што не знаеш да дискутираш досега неколку пати се фати за мене, а забораваш дека јас не сум тема на муабет.
Ти беше тој кој галамеше за редовноста, а ти истиот потпишуваш документ во кој се согласуваш со тоа.

Кој да те сфати бе :pos:
Ај не можеш уште еднаш ова да го кажеш :pos:

Па колку што гледам, само ти ги браниш глупостиве кои треба да се воведат. Неколку пати ти кажавме, не сфати. Цело време едно исто вртиш. Штом од неколку што коментираат само ти контрираш, значи или сите ние сме идиоти (што само ти мислиш), или си ти инаетливо детиште.

Ај не можеш уште еднаш ова да го кажеш :pos:

:pos: ако се глупости тогаш зошто се запишуваш на факс и зошто ги пополнуваш документите. Седи си дома. Јас ви вратив тебе и на технократ, но за две различни работи. (нему за редовноста на професорите, тебе за редовноста на студентите)

Ти бе момаак знаеш ли што документи пополнуваш кога се запишуваш на факултет?
Знаеш ли што пишува на нив?
ЗНаеш ли дека со потпишување на истите ти се согласуваш со се од напишаното?
Знаеш ли што е редовност?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom