Протестант-новата професија

• Креатор на темата Креатор на темата ФилипМакедон
  • Време на започнување Време на започнување
Во РМ ,НИКОГАШ немало протести во прав смисол на зборот зашто 99% од тие протести никогаш не излегле од срцето на народот и неговата волја туку биле претходно испланирани и подбуцнувани од партиите и нивните партиски активисти .Истото е и со Гвујо што праќаше порано стечајци со кози и крави пред штаб на СДСМ.

Во РМ ,НИКОГАШ немало протести во прав смисол на зборот зашто 99% од тие протести никогаш не излегле од срцето на народот и неговата волја туку биле претходно испланирани и подбуцнувани од партиите и нивните партиски активисти .Истото е и со Гвујо што праќаше порано стечајци со кози и крави пред штаб на СДСМ.

Намали го процентот.

Значи една жена од комшии сакаше да ме врбува да извадам книшка од ВМРО-ДПМНЕ и јас нормално се прашувам кој ми е ќарот. Следеше одговор од типот "ќе доаѓаш на работа кога можеш и ќе собираш поени што ќе ти помогнат да се вработиш...".
Онда ја тука и викам: "каква работа?"
жената: Па одиме на штандови, протести контра протести....
И во овој момент јас сфатив дека сакам да извршам крвен деликт врз неа, ама се воздржав и реков само, не фала у план ми е да емигрирам!

Исто така другарче има книшка од СДСМ и константно го спамираат за да оди на протести.... сега вие видете.

Сите протести што ги гледате по вести се сценирани од СДСМ, сите контра протести на дадените протести се сценирани од ВМРО-ДПМНЕ.

Поздрав и поздравете ги вашите по дома :icon_lol:

Сите протести што ги гледате по вести се сценирани од СДСМ, сите контра протести на дадените протести се сценирани од ВМРО-ДПМНЕ.

Фала и кај вас што не просветли :)

Машала земјоделкиве на протестот.....да ти е милина така наведнати да ги гледаш по полињата.:coffee:

А кој ги сценира контра контра протестите?:pos::pos::pos:

Mng mrzam protesti. Ne mozes u grad da izlezes, strav vda ti e da ne ubijat ili istepaat.
A sto e najinteresno, istite lugje sto se bunea za Martin Neskovski, istite se sega za AMAN :DDD
Za site protesti se istite.
I site se clenovi vo Anima Mundi.

Денес сообраќајот во главниот град беше блиокиран поради ненајавениот протест на 2.000 шинтоисти кои се бунеа против опозицијата во Шри Ланка поради слабиот пласман на сакето во Конго.

Секој има право да протестира, но за реални причини ......... овдека на видеава приметувам дека доста има и млади лица кои живеат во град и никогаш во животот ниту со очи не виделе лопата, мотика, копач и сл. До кога вакви заебанции ќе тресе народов. Во толпата има и луѓе кои стварно си ги бараат своите права, но тие шмизлите со очила за сонце и високи потпецити се се само не земјоделки .............. тие се само едни обични партиски војничиња/пиончиња и профитерчиња ......... па барем нека не излегуваат вака јавно цел народ да им се смее ............ они биле земјоделки, саделе калинки, сливи, цвеќиња... СРАМОТА !

Земјоделки се, како не се, кој стигне во штабот ги ора. ;)

Значи една жена од комшии сакаше да ме врбува да извадам книшка од ВМРО-ДПМНЕ и јас нормално се прашувам кој ми е ќарот. Следеше одговор од типот "ќе доаѓаш на работа кога можеш и ќе собираш поени што ќе ти помогнат да се вработиш...".
Онда ја тука и викам: "каква работа?"
жената: Па одиме на штандови, протести контра протести....
И во овој момент јас сфатив дека сакам да извршам крвен деликт врз неа, ама се воздржав и реков само, не фала у план ми е да емигрирам!

Исто така другарче има книшка од СДСМ и константно го спамираат за да оди на протести.... сега вие видете.

Zemjodelcite sabajle gi vidov pred stabot na DPMNE vo Butel . Se sobriaa se organiziraa i sakaa da ucat kako se kopa no pusto se suvo kopac nevlaga vo taa zemja

Mислам дека вистината е целосно спротивна.
Сосема е очекувано да опозицијата перманентно искажува протест. А тоа значи, кога има некакво незадоволство, да го искористи тоа и да организира протести како би се прикажала дека токму таа се грижи за граѓаните и дека граѓаните треба на следните избори да гласаат за неа.Кај нас опозицијата не прави ништо слично. Едноставно чека да дојде на власт - вие протестирајте, а ние сакаме да дојдеме на власт.

Дами и господа!
Верувале или не, не сите протести се организирани од партиски подржувачи и потрчковци. За среќа, има освестен народ, кој се буни против неправдата. За жал, процентот на тој народ е мал, па успат и него му лепат етикета.

Дами и господа!
Верувале или не, не сите протести се организирани од партиски подржувачи и потрчковци. За среќа, има освестен народ, кој се буни против неправдата. За жал, процентот на тој народ е мал, па успат и него му лепат етикета.
Сакаш да кажеш дека има и такви што за безпари протестираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom