ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И колку души сега ќе бидеме на протестот..
Едно 2000 сигурно а?? :)

добро утро, кафе пијам допивам и јас Серпико... ќе ти се јавам за 20тина минути некаде.

Поздрав до сите и да им најавите денес право за наредниот протест, кажете ова е само почеток и дека ова е протест организиран од народот со национален интерес а не политичко а тоа е многу заебано!

Aj Boze POMOGNI !!!
Ama prvo da si gi zavrsime nie rabotite spored planot. :wink:

SITE NA RABOTA!
Do 18h.
Posle ke slavime.

p.s Kloshari...sto se pravite na Tosho be?
Koj saka da deli malku flaeri smesta neka se prijavi !!!
Ajde...nitu e sramota,nitu ke vi padne ako pominete dva-tri saata u delenje promo-materijal.

Кај да се појави кој сака да дели флаери?

едит: Јас настрана од друштвото, сакам со мене да биде и сестра ми која има 7 години. Нема да има проблеми, нели? Ќе биде мирен протест на кој нема да е страшно да се носат деца. Барам потврда.

ке одиме на протест да кажеме што НЕ сакаме????
мислам е погрешен пристап
на светот треба да му кажеме ШТО сакаме

LONG LIFE MACEDONIA

Целосно ја поддржувам идејата за протесе и истата се обидов да ја испопуларизирам користејки ги своите врси кво медиумите.
Па така, маилот со повикот за МИРЕН протест го препратив уште во неделата до сите медиуми и ПР агенции.
НЕка се собере што е можно повеќе народ. Нека виде Европа и светот дека Македонија се буди од летаргијата, дека ова е една нова и просперитетна генерација која нема да молчи под фашистиччко окупаторските идеи на Грција,
Само напред момци, нека грми од 10 000 грла на плоштадот Пела,
„Едно име имаме, во душата го носиме....“

Само мој апел е, а со што се надевам дека ќе се согласиме сите да се протестира мирно, вцивилизирано и културно. Без палење, кршење и било какви проблеми со органите на редот. Да покажеме високо ниво на култура и демократски капацитет. Македонија може, а Маекдонецот знае како.
Само напред, заедно сме посилни и непобедливи!!!!!!!!

LLM :D
информација за да урлате уште повеќе :
ИМЕТО ГИ ЗАОСТРИ ГРЧКО-АМЕРИКАНСКИТЕ ОДНОСИ

i nikoj da ne mesa kosovo so Makedonija.... samo napred ne 10.000 veruvam deka ke bidat 50.000 ... i na a1 objavile

Ја ке закаснам може малку ке дојдам накај 7 ако не не пуштат од школо на последен час сепак ке бидам тамо за МАКЕДОНИЈА:salut:

Оти толку кратко на канал 5 сеа?
поради тоа што телевизиите ги перат исто мозоците на народот и ја контролираат и водат масата како си сакаат! овој протест е од народот замамнете и тоа го прави многу важен и јак!

Не барајте да ве пуштаат - одете си!

точно, не барајте да ве пуштат :costumed2: соберете ги и професорите :je: покажете им го ова ќе им ги разбуди чувствата 100000% :olee:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Hvmxe_rnL3w[/media]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom