ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сите нека кажат на луѓе што ги знаат. Да не се заборават утре пораки кај Јанко во емисија. Многу луѓе гледаат, ќе се информираат така. :smir:

А заборавивме да му пуштиме e-mail на Тони Михајловски, Филип Петровски доби ајде уште некој кажете...
И да ве потсетам да се потпишувате на петицијата треба да се соберат 200 000 потписи да биде валидна

Код:
    Peticija za zacuvuvanje na Makedonskoto ime

[URL]http://www.petitiononline.com/umd/petition.html[/URL]

Dosta so tie tvoi manipulantski postovi. Ne si porazlicen od tvoeto pleme.

така е друже.....само оштро....ПЛЕМЕ невидено се

Ah bre drvo albansko ne ti doaga pametot... Nekoj den bez rebra ke ostanes.

Јас банирам за вакви постови. Не ко твојот, ко албанските.

Ова не е за бришење нели?

Колку да не бидам оф топик.
Би идел со другари да беше некој друг ден,ама зафатен сум од факс.ете Пико,да беше друг ден ке бев таму.

005fc066sy3.jpg

Мислам дека овај протест што е закажан за во вторник треба да го повториме кога ќе иде Метју Нимитс со предлогот.

Без мегуетнички тензии.

КАЈГАНА сеуште ќутат, не е убаво.

Ќе биде објавено на порталот Сркај за некоја минута.. ~4000 луѓе ќе го прочитаат.

TREBA DO SITE UCENICI I STUDENTI DA STIGNE OVAA INICIJATIVA ZA MIRNI PROTESTI I DA VIDI CEL SVET DEKA OSVEN MAKEDONIJA BEZ NIKAKOVI NASTAVKI I PREFIKSI NE SE PRIFATLIVI ZA MAKEDONISKIOT NAROD.POOZ DO SITE INICIATORI PODDRZUVACI NA OVAA RABOTA....

Знае да се дере со мегафон. :pos:

:pos2::pos2:

Па така де за што ќе ми е Петровски, за да испадне после во медиумите дека ете зад протестот стоела некоја политичка партија??
Или пак Филипчо да ги земе поените??????
Протестов е организиран од невладина организација и треба на тоа да остане..

Цела моја гимназија знае, баш се погоди во вторник кога сите од 3та и 4та имаат 7 часа, ем ќе ескивираат, ем ќе дојдат.
Утре ќе закачам и некој плакат, ама финтата е што кај мене во ЈБТ, сменоводителот е грчко гомно, и еднаш на школо откако освоив медали дојдов со маицата од репрезентацијата и ми рече да идам дома да се пресоблечам. Му реков F.O. културно :)
Така да за плакативе не е сигурно:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom