ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некако некој успеа да стапи во контакт со Игор, да се спомне за ова вечер на Пирамида ??

Се обидов на еден телефон кој го добив, ама не функционираше.

Сабајле ќе има залепени плакати по влезови? :)

Славо Македонци,доста на темата за косово се буните,тука треба да се буните и да пишувате...срам да ви е.
Сите скокате за србите,а кога треба за вас ете се криете,ни боја за принтер не ви се троши...
Ah bre drvo albansko ne ti doaga pametot... Nekoj den bez rebra ke ostanes.

Што те навреди? Убаво си кажа...темава мртва, на косово секои 30 секунди има пост...

Рајмз, Појол - не ве видов и вас на темава нешто?!

АЈДЕ ДОСТА СИТЕ.

Јас банирам за вакви постови. Не ко твојот, ко албанските.

Jaс ги познавам малку подобро Појол и Рајмз, и знам дека сами ќе сфатат дека напишале глупост, понесени од еуфоријата. Значи, јас прво опоменувам, па банирам луѓе кои знам дека сакаат да ги испровоцираат сите "патриоти кои наместо да ја водат својата битка, водат рачун за косово". Шоубаво , искуства си разменивме :)

Не сакам труење на темава со идиотизми, а секој нареден ќе е најстрого санкциониран.

Се знае Македонскиот став за името но ова е добра иницијатива,ја подржувам и уште утре ќе пуштам флаери,кои ги правам сега.

ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДОКАЖЕ КОИ СМЕ И ШТО СМЕ!!!

МАКЕДОНИЈА Е, БИЛА И ЌЕ БИДЕ МАКЕДОНСКА!!!!!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНО ЌЕ Е ЖИВА МАКЕДОНЕЦ ИМЕ НЕ МЕНУВА!!!!!!!!!!

Барам објаснување зошто Кајгана не го става ова на насловна.

Одлични се флаерите, ќе ги налепиме турбо.

Кецот е добар. Кој има принтер нека го пушта, нека принта и нека лепи пред влез, на бандера...кај стигне.

ivwgmt.jpg

Јас ќе напечатам за Прилеп

Do kade sme so organizacijata? Jas isprativ edno 100 ina emaili do luge vo Makedonija i vo stranstvo. Mislam deka ke ima dobar odziv.

Добро е, лесно за принтање и фотокопирање, а и прилично јасно.
Се гледаме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom