ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
stavi na kadevecer ?
па биди и ти малку активен стави таму пош ме нервираат такви страници и не одам на нив... ајде биди малку од корист и помогни му на мајчица Македонија... што ова само да се легачело и дремело без врска....

АЛООО КОРИСТИ ГО НЕТОТ ЗА НЕШТО КОРИСНО

не седите дома, за да може утре да кажувате на своите деца дека нешто сте правеле во животот:)

ПРЕУБАВА РЕЧЕНИЦА!
Ајде верувам дека можеме да успееме!

На секој што ке го сретнам ке му кажам.

Админи, и на форумов(горе под банерот) нека има напишано...како за собиранките што има.

Vi kazav vekje:
Napravete go toa sto i go dolzite na ovaa zemja.
Sami zaradi vas samite,od srce.

Najtapa da bide protestot...500 dushi da se sobereme se na se...
nie nema da imame od sto da se sramime.
Ke se sramat (i toa opravdano) tie sto ne dosle.

Ajde...site na protest!

A be zevse mislam deka ova treba da bided neshto poorganizirano.Mislam deka treba prvo site vo forumov shto se da se edinuvaat znaci da nema odsutni

А дали ќе се продефилира пред грчка амбасада?!? Па ако више се штрајкува за името, се знае кај треба да се штрајкува. Ја запаливме америчка ради косово, а грчка амбасада ниеднаш не наебала, срамота.

А дали ќе се продефилира пред грчка амбасада?!? Па ако више се штрајкува за името, се знае кај треба да се штрајкува. Ја запаливме америчка ради косово, а грчка амбасада ниеднаш не наебала, срамота.
Воздржи се од повикување на било каква форма на насилство.

Не е тоа целта на протестот.

A be zevse mislam deka ova treba da bided neshto poorganizirano.Mislam deka treba prvo site vo forumov shto se da se edinuvaat znaci da nema odsutni
а јас мислам да престанеш да баксузираш.... башка од такви као тебе Македонија не треба многу да очекува

Хех..
Не се надевај многу, многу, ама искрено речено што имаме па да изгубиме ако искочиме на протести:toe:
Ништo:), можеме само да добиеме:wink:

Зашто да не се надевам.
Јас навистина верувам и мислам дека можеме да успееме!
Само треба да сме согласни!

БАРЕМ ЗНАМ
НЕШТО НАПРАВИВ НА МИРОЉУБИВ НАЧИН ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom