ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Воздржи се од повикување на било каква форма на насилство.

Не е тоа целта на протестот.

Не ми беше целта да повикувам на било какво насилство, ама мислам дека само треба маса луѓе да пројде пред грчка амбасада. Досега ниеднаш не прошла маса луѓе со македонски знамиња пред грчка амбасада. Споредбата беше само техничка. Срамота се однесуваше на тоа дека ниеднаш до сега немало протест за името, а тоа е еден он најголемите проблеми на нашиот народ.

A be zevse mislam deka ova treba da bided neshto poorganizirano.Mislam deka treba prvo site vo forumov shto se da se edinuvaat znaci da nema odsutni
Apsolutno si prav.
Tri dena...se mnogu malku vreme.
Za organizacija na vakov protest.

Ama...znam jas,znaes ti.
Sekoj od nas znae mnogu drugi lugje koi sto isto ja sakaat i se drzavjani na ovaa drzava.
(novinari,radio i tv voditeli itn)
I ako sekoj od nas dade max. usilija,za tri dena moze da ima salam protest.

Ete test....da se znae koi sme i kolku sme.
I kolku si ja sakame drzavata.
Jas...tipuvam kec u kec.:vozbud:
I ke vidis deka narodot ke iskoci masovno na protest.

Znaes deka sum tezok na molba,ete moznost da ti duzam:
Pomagaj.

Не ми беше целта да повикувам на било какво насилство, ама мислам дека само треба маса луѓе да пројде пред грчка амбасада. Досега ниеднаш не прошла маса луѓе со македонски знамиња пред грчка амбасада. Споредбата беше само техничка. Срамота се однесуваше на тоа дека ниеднаш до сега немало протест за името, а тоа е еден он најголемите проблеми на нашиот народ.
Nema grcka ambasada.
Ne spamuvaj...
Site na plostad Makedonija.

Jas mislam deka ako se organizira podobro e da se organizira pred vlada ili pred sobranie zoshto tie shto se vo tie kancelarii ke go kazat posledniot zbor za imeto a bashka shto ke se priduzuvaat i poveke lugje poshto ke ima blokirani patishta

Еве ја апелирам до бладиалбоз и сите албанци да покажат соживот и да соберат дел од неговите другари и да дојдат на протест, ако за ништо друго барем во знак на благодарност зашто од македонија се очекува да го признае косово.

Зашто да не се надевам.
Јас навистина верувам и мислам дека можеме да успееме!
Само треба да сме согласни!

Не во ред, ова го кажувам само колку да не се разочараш ако не успееме...
Али сепак и јас реков што има да изгубиме, првиот пат нашите родители не излегоа на протест, ако не излеземе сега по вторпат мислам дека тоа ќе биде срамота...
Нема што да изгубиме:)

И се согласувам со Мистичен не треба да има насилство на овој протест(иако сум за да фрлиме по некој Молотов Коктел внатре во грчката амбасада ама подобро НЕ, зошто има уште поголеми проблеми да и направиме на државата) :)

џабе е пред влада..отрпнати се а и не е до нив..владата не е таа што го негира името..

пред грчка амбасада е правата адреса....

НЕ ! ВЕЌЕ ДОГОВОРЕНО
АКО САКАТЕ ПОСЛЕ МОЖЕ ПРОТЕСТОТ ДА ТРАЕ СО ДЕНОВИ
АРНО АМА ВО ВТОРНИК ПОЧНУВА

добро ама каде..плоштад не е соодводен...на кого ке викаш..на вардар?

ПА ВАРДАР ЌЕ ПРЕНЕСЕ ДО ГРЦИТЕ ХЕ,ХЕ...

Јас сум да поставиме споменик на александар на плоштад, онака лаички од картони направен, чисто колку да докажеме што сакаме да има на плоштад и да покажеме на светот кои се нашите предци.

Pa zatoa podobro e na pred vlada ili sobranie.Ulicite se pofrekfentni i mislam deka ke obrneme poveke vnimanije nego u ploshtad

Јас сум да поставиме споменик на александар на плоштад, онака лаички од картони направен, чисто колку да докажеме што сакаме да има на плоштад и да покажеме на светот кои се нашите предци.

И да помислат дека бугарите направиле картонска населба сред центарот на Скопје :)

Луѓе доста полемизирате.
Одлучено е на плоштад и доста сеа ќе се расправате за локацијата.
Аман бе увек ли мора дебати околу нешто.
Вторник,ПЛОШТАД,во 18 часот!

аааа па веќе пративме email секаде, дека ќе е на плоштат! о.0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom