ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A eве јас што имам да му кажам на Нимиц
Say_Macedonia_Bitch_by_dynamicmk.jpg

не е важно дали ќе бидеме 10/100/1000000 важна е пораката која ќе ја носиме

Имам еден предлог , да му се прати маил на Јанко во емисија , немојте сега да се фаќате каква е емисијата , тоа е едно добро место за порака

Komunjarive i postovi pocnaa da brisat

So brisenje nema da postignete nisto, narodot ve procita koi ste i so nikakvi protesti nema da go poprecite planot na Vladata za vlez vo NATO i EU, a ako sakavte da protestirate trebase da go napravite toa koga vasata SDSM go smeni imeto vo FYROM !!

Прво, не сум комуњар.
Второ, никој нема цел да го наруши планот на владата копук еден.
Баш ваков протест ќе оди во прилог на секоја една влада која некогаш била на власт во државава...

Истај ја главата од шупакот! ВТОРНИК на плоштад.

МОРА да е вторник, за понеделник да го искористиме како работен ден за најава на протестот во МВР. Се консултирав со адвокат, ни треба организација. Можеби имам идеја - Можеби - значи, предлагајте слободно!

Јас работам на соопштенитето за медиуми.

Komunjarive i postovi pocnaa da brisat

So brisenje nema da postignete nisto, narodot ve procita koi ste i so nikakvi protesti nema da go poprecite planot na Vladata za vlez vo NATO i EU, a ako sakavte da protestirate trebase da go napravite toa koga vasata SDSM go smeni imeto vo FYROM !!

Што мешаш политика бе во ова? ова е момент на национално единство и клучен момент за нашата иднина.. не туку мешај бугарофил еден.

ај за скопје ок...а другиве градој шо прајме...?

Другите градој, ил автобус и во Ск, или на свој рачун во матичните градови... Иако мислам дека ЗАЕДНО на едно место ќе сме јагласни!

ГО подготвувам соопштените за медиуми, и за МВР. Ќе се регистрирам на сите можни форуми во земјава за да споделам информација.

АЈДЕ ЛУЃЕ!!!!!

Едно име имаме, во душава го носиме,

ЗА ТЕБЕ живот даваме

ој, МАКЕДОНИЈО!!!!!!

Jas za zal ne mozam da bidam na plostad vtornik deka ne sum vo Makedonija :toe: ama gi mobliliziram site najbliski da bidat tamu, sakam da ve pofalam za incijativata sukur na nekoj mu tekna. a za vas predavnicite nemojte da jadete mnogu lajna i vo ova da pocnete da mesate partiska, verska ili nacionalna opredelba, deka ovoj protest e za site gragani na Makedonija a ne samo za odredena grupa. Ovoj protest ne e protiv vladata tuku za da se istakne makedonskoto mislenje i za da i se pomogne na vladata da ne ja napravi greskata od prethodnite lajnari.

Другите градој, ил автобус и во Ск, или на свој рачун во матичните градови... Иако мислам дека ЗАЕДНО на едно место ќе сме јагласни!

ГО подготвувам соопштените за медиуми, и за МВР. Ќе се регистрирам на сите можни форуми во земјава за да споделам информација.

АЈДЕ ЛУЃЕ!!!!!

Едно име имаме, во душава го носиме,

ЗА ТЕБЕ живот даваме

ој, МАКЕДОНИЈО!!!!!!
и во соопштението коој ќе го пишува како организатор???

Momci i devojki.
Kasnime u momentov i toa mnogu.

Mnogu tesko e barabar so toa da se organizira uspesen protest bez partiska pomos,posto oni raspolagaat so organizacija,spisoci na clenovi so tel,pari...
koi sto nie gi nemame!

Edinstven nacin da gi pokrieme site ovie minusi e da se splotime site zaedno i da nastapime zaedno.
Ajde site na plostad vo Vtornik.
Vekje se raboti na tekstot (baranjeto do MVR) za organiziranje na protest.

Do politickite clenovi.
Bi ve zamolil najiskreno i najdirektno da ni pomognete,i vie sto ste na pozicija i vie sto ste vo opozicija.Ovoj protest mora da bide pred se i osnovno makedonski,nadpartiski.
Znam deka mnogu moze da ni pomognete,znam deka sakate.
Konecno,so ovoj protest (dokolku bide uspesen) nie samo ke im dademe edno ramo na nasite politicari.
Imeto...ne e i ne moze da se menuva.

Konecno...i da se sobereme samo 500 dusi,sramot nema da bide nas.
Nego na onie sto nema da dojdat!

Можиме да пратиме на сите медиуми. Ама лко шо би прашал Трн Во Око некој добар писар имаме? :) Побрзајте еден текст ќе пуштаме сегде, знам многу локални медиуми, немораТ да се само Скопски. Ќе помогнат сите. текстот текстот

Можиме да пратиме на сите медиуми. Ама лко шо би прашал Трн Во Око некој добар писар имаме? :) Побрзајте еден текст ќе пуштаме сегде, знам многу локални медиуми, немораТ да се само Скопски. Ќе помогнат сите. текстот текстот

давајте го текстот ке го шириме со брзина на светлината

Значи сега што ќе се прави?
Дефинитивно вторник?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom