Протеини - брз начин за добивање на плус некое килце?

• Креатор на темата Креатор на темата icedevice
  • Време на започнување Време на започнување
Знам, него, декстерче нека ги земе такуѓере, има резултати за мерак.
А шо пари се у СК? МК? Овде, мамата, не се ефтини, ама ги најдов $39.99 на попуст.

А шо пари се у СК? МК? Овде, мамата, не се ефтини, ама ги најдов $39.99 на попуст.
tuka se najmalku dva pati poskapi

Која килажа? Пошто гледав 2КГ се 75 долари на нет од протеинот.

Дефинитивно дајматајзот се најевтини, незнам тука како се движат, и да по 3 кг во паковање доаѓаат раат да си месец-два

Аман бе, па мора ли се да е толку скапо таму во МК?!

Па, побогу, сигурно не е толку скап увозот, царината и тн.

Ее, македонска работа, на се мора сто посто ќар да се направи.
не разбираат дека ако симнат цена, одат со помал профит, како и секој нормален свет, повеќе ќе им се троќи и конечно, на крајот на нештата, далеку поголем ќар ќе имаат поради обртот отколку вака!

@Декс. Ммислам дека се две кг, шо знам, никако да се навикнам на фунтите и конверзијата, мислам дека с е 4.5 фунти!

tuka se najmalku dva pati poskapi
Незнам за тие ама ON преку гладијатори се 500 денари поскапи од цените што им се изложени на сајтот од ON и искрено се изненадив што горе долу се исти цените ако се земе во обзир превозот.

Шо знам.
Но, сепак, споредено со куповната моќ на македонецот и американецот, нема збор и поговор дека кај нас е прексапо.

Колку што јас знам пивски квасец отвара апетит. Еден мој другар пие и има проблеми со желудникот дека на секој саат време е гладен.

А за теретана помага и без протеини. Барем кај мене, за две недели дигнав 4 кила. Нормално со зголемена исхрана. И + ЈајцаШејк секој ден. Збогатено со млеко и мед. ММмм... :)

Tie sto pievte proteini vo meguvreme, kacivte na muskulna masa ? :)

Дали има голема штетност Чистиот протеин (Whey Protein) ?

Секој ден пиј од апчињата пивски квасец (има такви што се пијат еднаш во денот или 3 пати пред јадење. И прави си парирана банана со 1-2 лажички мед и пиј многу млеко. Секој ден да се држиш до овој режим да знаеш дека ќе имаш резултати.

Znaci vaka..Imam 20 godini visoka sum 160sm a imam 38 kg.Sum piela vitamin b,pivski kvasec i nisto.Ako znaete nekoi efikasni tableti pisete.Sega planiram da zemam proteini.Dali e stetno po zdravjeto i dali moze da mi pomogne?

I VE MOLAM BEZ ZAFRKANCII BIDEJKI IMAM DOVOLNO NA MOJA SMETKA!

Znaci vaka..Imam 20 godini visoka sum 160sm a imam 38 kg.Sum piela vitamin b,pivski kvasec i nisto.Ako znaete nekoi efikasni tableti pisete.Sega planiram da zemam proteini.Dali e stetno po zdravjeto i dali moze da mi pomogne?

I VE MOLAM BEZ ZAFRKANCII BIDEJKI IMAM DOVOLNO NA MOJA SMETKA!
Иди тестирај се дали си алергична на глутен......целиакија се вика болеста, уште утре да идеш, може не е тоа, ама добро е да знаеш дека не е.

Дали смее да се комбинира пивски квасец таблети (15 дневно) со протеин од сурутка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom