„Прости ми“ и „Простено да ти е од мене и од Бога“

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

Каков е празникот?

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
За многу нешта. Верувам дека има луѓе, кои со своите активности ти згрешиле и на кои треба да им простиш, односно кои треба прошка да побараат.

Ставање тажни смајлиња е ваљда некаде најдолу на листата, или, би рекол, не е воопшто нешто за кои он треба прошка да бара од тебе.
Немам никој кој треба да бара прошка од мене...никој ми нема згрешено....за некои мои грешки, јас лично неможам да си ги опростам, па не барам ниту од Бога да ми прости.
Ова со Туарелчо беше онака на шала кажано.

Ден ко ден, за некои ништо посебно.

Каков пример сакаш јас да бидам? Да честитам на сите празници бидејќи модератор? Ха :)
Не, јас нема никому да простам тука ништо, бидјеќи никој реално не бара прошка или да се кае за грешките (нема грешни тука, сите се непогрешливи и не знаат зошто би барале од било кој прошка), тоа им е само „заради денот“ како што велиш ти... :cautious:

Утре ќе оди добро познатата: „прости ми АКО сум ти згрешил/а“... тоа „АКО“ од такт ме вади бидејќи тој што бара прошка, реално не бара туку само да му се потврди дека не згрешил и дека се е ок од минатото. Не е ок :)

Кој мисли да дава прошка утре, нека му е со лесно - нема никој против тоа, христијанска пракса која оди секоја година :)
Da, bas takov. Pretsedatel na ovoj del od forumot.
Sigurno imas zabelezano za verski praznici kako pretsedatelot im cestita nekoj verski praznik iako ne pripagja na taa vera, zatoa sto toj e pretsedatel na site isto kako i ti sto si moderator za site i site treba da ti bidat isti .
Zatoa utre stegni gi zabite i ponizno pobaraj proska od ostanatite. Napravi im cest .

Во превод, Телетабис за возрасни :P
За ова се добиваа казнени од претходниот мод :) Ама ајде ќе добиеш милост - ќе пројде :)
Автоматски споено мислење:

Sigurno imas zabelezano za verski praznici kako pretsedatelot im cestita nekoj verski praznik iako ne pripagja na taa vera, zatoa sto toj e pretsedatel na site isto kako i ti sto si moderator za site i site treba da ti bidat isti .
Абе целиот сум претседател, остај :vozbud:

Чисто лицемерие е тоа со примерот на еден претседател кое не го поднесувам. Лажно прикажување чест некому не е никаква чест всушност... сакате лаги?
Еден мој професор велеше: ако не ми мислиш добар ден, не ми ни кажувај кога ќе ме видиш на улица - ОДМИНИ!

Последно уредено:
Хептаа опрости ми на тебе ти се обраќам прво како модератор,нека ми простат и членовите на форумов и на крај посебна прошка барам од Шутрак што никад не сум го дружел во подфорумот играчница...:coffee:

Хептаа опрости ми на тебе ти се обраќам прво како модератор,нека ми простат и членовите на форумов и на крај посебна прошка барам од Шутрак што никад не сум го дружел во подфорумот играчница...:coffee:
Простено ти е, чедо форумско!

Тест врска твоите претходни пишувања за простување :D
Абе саде тестови цел живот, искушенија тука :)
Ај може ќе ги поминеме, бидејќи нема простување за искушенијата - или поминуваш или не, нема друг начин :)

Абе саде тестови цел живот, искушенија тука :)
Ај може ќе ги поминеме, бидејќи нема простување за искушенијата - или поминуваш или не, нема друг начин :)

Простување секако нема, но затоа додека сме живи имаме шанса да ги поминеме тие на кои сме паднале, како видео игрите. На форумов некако многу престроги сте со бановите :D

Простување секако нема, но затоа додека сме живи имаме шанса да ги поминеме тие на кои сме паднале, како видео игрите. На форумов некако многу престроги сте со бановите :D
Кога животот ни е премногу убав во реалноста и имаме време за форуми и зборување со странци за сешто, мора малку тука построго за разлика од убаво средениот живот во реалноста - да се има баланс :)

Ништо лично, саде службено :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom