shutrak
opsenar
,,,,ludje prostete ,,,,prosteno neka e za site,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам никој кој треба да бара прошка од мене...никој ми нема згрешено....за некои мои грешки, јас лично неможам да си ги опростам, па не барам ниту од Бога да ми прости.За многу нешта. Верувам дека има луѓе, кои со своите активности ти згрешиле и на кои треба да им простиш, односно кои треба прошка да побараат.
Ставање тажни смајлиња е ваљда некаде најдолу на листата, или, би рекол, не е воопшто нешто за кои он треба прошка да бара од тебе.
Da, bas takov. Pretsedatel na ovoj del od forumot.Ден ко ден, за некои ништо посебно.
Каков пример сакаш јас да бидам? Да честитам на сите празници бидејќи модератор? Ха
Не, јас нема никому да простам тука ништо, бидјеќи никој реално не бара прошка или да се кае за грешките (нема грешни тука, сите се непогрешливи и не знаат зошто би барале од било кој прошка), тоа им е само „заради денот“ како што велиш ти...
Утре ќе оди добро познатата: „прости ми АКО сум ти згрешил/а“... тоа „АКО“ од такт ме вади бидејќи тој што бара прошка, реално не бара туку само да му се потврди дека не згрешил и дека се е ок од минатото. Не е ок
Кој мисли да дава прошка утре, нека му е со лесно - нема никој против тоа, христијанска пракса која оди секоја година![]()
За ова се добиваа казнени од претходниот модВо превод, Телетабис за возрасни![]()
Абе целиот сум претседател, остајSigurno imas zabelezano za verski praznici kako pretsedatelot im cestita nekoj verski praznik iako ne pripagja na taa vera, zatoa sto toj e pretsedatel na site isto kako i ti sto si moderator za site i site treba da ti bidat isti .
За ова се добиваа казнени од претходниот модАма ајде ќе добиеш милост - ќе пројде
![]()
Простено ти е, чедо форумско!Хептаа опрости ми на тебе ти се обраќам прво како модератор,нека ми простат и членовите на форумов и на крај посебна прошка барам од Шутрак што никад не сум го дружел во подфорумот играчница...![]()
Абе саде тестови цел живот, искушенија тукаТест врска твоите претходни пишувања за простување![]()
Абе саде тестови цел живот, искушенија тука
Ај може ќе ги поминеме, бидејќи нема простување за искушенијата - или поминуваш или не, нема друг начин![]()
Кога животот ни е премногу убав во реалноста и имаме време за форуми и зборување со странци за сешто, мора малку тука построго за разлика од убаво средениот живот во реалноста - да се има балансПростување секако нема, но затоа додека сме живи имаме шанса да ги поминеме тие на кои сме паднале, како видео игрите. На форумов некако многу престроги сте со бановите![]()
,,,,posti Veligdenski,,,,... а од утре ...![]()