Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не им давам пари на тие што просат па ако сакат и незнам што да биде тие некои просто кој испоседнале на улица ме вадат од тактместо да бараат пристојна работа они нашле па зашле
Па не се глупи да не те послушаат, не им викаш иди да копаш и дојди врати се да те видам.Im davam na decinata mi e zal ne s eoni krivi drug gi nateral ili primoral,ama posledno vremem za da ne im gi zemaat drugi parite mu vikam sto ti se jade i mi kazuva odi da si kupis i da dojdes da te vidam ,ako stvarno se vratis so burece ili krofnicki sekogas ke ti davam i me imaat poslusano:wink:
A ti koga imase 5 godini kopase????Па не се глупи да не те послушаат, не им викаш иди да копаш и дојди врати се да те видам.
Бурече и крофнички, хамбургерчиња и крембананчиња...и 1000 денари дневница...па па па![]()
на питач пари не се дава!!Кога можат мајка ми и татко ми да станат од петте сабајле да ринтаат за еден леб денеска можат и они!
Најбед досега ми се има случено со еден другар кога одевме чаршија фана детево им фрла десет денари на 2 циганчиња и овие одма фала брат господ здравје да ти даде се машки деца да праиш!се смееме и одиме ке играме плејстешн влеваме у натре и истиве циганчиња играат и ние од нив ред чекаме да станат па ние да седнеме МИЗЕРИЈА!
Јас кога имав 5 години моите работеа за јас да не просам. Исто како и твоите. Не ме пуштиле на улица да питачам за тие да лежат.A ti koga imase 5 godini kopase????
Денес ќе и дадеш, утре ке и даеш и после нема да се откачи од тебе се ке се кај тебе така прават!На раскрсница не давам - многу мака ми е да отворам врата/прозор, па да им дадам, па ова-она.
На друго место може и да дадам.
Некогаш ми доаѓаат и дома па им давам по некој денар, да ги откачам. А Ако нејќам да дадам, го пуштам кучето и тоа ги брка.