Променливо расположение

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
ретко го менувам расположението, поради 2-3 причини
1. не сум наспан
2. губам на фудбал
3. не ми се сите офци на број :)

Али таквата промена на расположение може некогаш да е позитивна некогаш негативна, недај боже не знаеш како ке ти се спојат жиците у глава :)
Јас се трудам секогаш да има константно расположение, на позитива
веселење , насмевки и to

па зависи од времето :)
и кој ќе ме згазне на нога

Расположението ми варира...од среќна, весела, најсреќна и највесела

Едноставно немам време а ни желба да слегувам подолу од тоа:pipi:

Кај мене нонстоп е вака. Кога ке станам за во училиште расположението ми е нула, а потоа во текот на денот ми се поправа, ама може и повторно да се најде на нула. Ништо не се знае.

да, за жал во последно време се почесто имам променливо расположение... Најчесто ми се случува кога има нешто што ме мачи а не можам да го решам подолго време... И таман ќе ми се случи нешто убаво, ќе се израдувам и ќе се изнасмеам, и оп(!) ќе ми текне на проблемот и пак се нервирам... Баш деновиве сум таква...

Кај мене е страшно застапен овој "синдром", или како и да го викате. Мило ми е што не сум единствена:smir: . Понекад се смеам без причина, а понекад па се депримирам за ситница...Денот е долг, знаете...

Па Бога ми да да... Ме фаќаат шизофрении почесто од порано.Додуша порано тоа екстремно ретко се дешаваше заш немаше ради кој али сеа...Е сеа е другооо...Ама па добро е коа ке те пуштат се смееш на тоа:) еве и сеа сум несо така настроен:)

Па не сум таков тип. Стално сум си насмеана. Ретко мењам расположение, али тогаш идам во крајност

Расположението ми варира...од среќна, весела, најсреќна и највесела

Едноставно немам време а ни желба да слегувам подолу од тоа:pipi:

Комплетно се согласувам:)!Исто и кај мене,едноставно живееме во такво време кога депресијата може да наведе кон луди нешта и место за лошо расположение е непожелно да се има!

Значи ако ми падне расположение од трета личност или моја случајна мисла, се трудам да не се фрлам на нив, туку да се изназборам додека ми помине ...
Познато ми е мамата!:pos:

Имам моменти кога ме држи едно расположение, па речиси ништо не може да ми влијае за промена.
Ако сум негативно расположена, ретки се луѓето на кои им давам пристап до мене и кои можат да ми го сменат расположението. Никогаш не сум негативна кога сум во близина на оние кои си ги сакам.
Ако сум позитивно расположена, можам да се изнервирам ама многу кратко и не станува збор за којзнае каква нервоза. Блага да не речам, а повеќе накај смешна. Ќе си попцујам, ќе се посмеам и ќе ми се посмеат оние кои ми се во близина и следува враќање на фино расположение.

Како ке бидам расположен од почетокот на денот таков сум до крајот......Со исклучоци нели доколку се случи нешто ненадејно и ви го промени расположението..Ако сум добро расположен уште од стартот на денот тогаш не се онерасположувам во понатамошниот тек од денот освен како што реков не се случи нешто ненајдено и не ми го промени расположението...Истото важи и кога ке го започнам денот нерасположен таков сум до крајот доколку не се случи нешто што ќе ме расположи....значи може да заклучиме дека ненадејните промени се виновни за промените во расположението....

Па не баш..
Обично сум добро расположена.. На момент можам да се накурчам ама брзо ми поминува..
Е ако сум лошо расположена од сабајле.. Вештерка сум.. Расположи ме ако можеш :pos2:

Raspolozenieto moze da mi se smeni od up vo down mozam da padnam naednas ako slusnam nesto so ne sakam ili ako nesto ne mi e kako so treba poveke sum up :vozbud: no znam da sum i down i tesko da stanam

Можам во 5 минути да го сменам од :) да сум :(
и многу мразам тогаш кога некој ме прашува шо ми е тогаш.
Незнам ни јас како да им објаснам дека на моменти ќе ми текни нешо тажно и кога ќе им кажам за тоа не ме разбираат и мислат дека е друго и не ми веруваат...

Имам осцилации во расположението ама се трудам бргу да се повратам бидејќи минутата минува и веќе не е се исто. најчесто сум со добро расположение но ми се случува од време на време да паднам и во кратка депресија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom